Pozdrav Vutro!
Ovu godinu,u aprilu,sam zasadio regularnu biljku iz "kutije-svašto-ponešto..)-i na prebacivanju na 12/12,dobil sina!
Tak se je ovaj dnevnik odvojil od prvotnog, pa sam odlučio,da napišem-yodim dnevnik posebno,jer mi je lakše voditi Somu posebno
!( one u 100.ki več cvatu,a ove u 80.ki,su u vegi..)-drugi dnevnik..
UP-DATE #1
Od opreme u ovom growu:
,več poznat Pirat box 80.ka,
-Led diy cob light 200w(4×50w 3500k čipovi)+50w blurple kinez board u cvatu..
-ex-vent TT100,monkey fan 20w,
-Biobizz -light mix i
-jedna 11.l saksija(Lavender)e 2.ve po 10.l(Somanga)
Plagron alga grow/bloom đubriva,PK13-14 booster,cal-mag Sensi,root-juice BBiobizz ,imam pasivni ulaz u tent, ,tepm/hygrometar,pH bočica za merenje...papirčiči i grinder
!
Priča je počela 12.5.22,izklila Lavender,zatim 25.5.22 i oba Somanga,razlika jedan dan-po izlkiču...(piknul sam jih u Plagron grow mix zemlju)
Crvena saksija Lavender (kad je povirila)
Sad,Lavender je stariji 10.dana od Somanga,što nije puno razlike;al da imam prostor večji i time bolje uslove za daljšu vegu.al ja moram swičat za jedno 10-14.dana-odokativno.tak da,zasad sam lst-jal Lavender i digao Somanga malo višje-da su u ravnini..danas slikane:
Somanga
da sam dospio ovak jih dogurat,mi je zadovoljstvo! Znao sam da jih moram što pre presadit..ovakve bile :Lavender
a Somango jedan,bio krzjav!! sad divno rase-i mnogo je nizak,nabija nodove-ja digo cob več na 45cm.
presađene u finalne potove 12.6.22,i razvijaju se lepo..Lavender sam topiral još u litrskoj saksiji..a Somanga predjuče..ovako je to išlo po slikama.
Hranim root-juicom Biobizz i jednom dao alga grow Lavenderu.
ph vode podnešenom sa domačim lemon kickom-lim.kiselina,na 6.5pH
Stavljam i sredstvo za dekloriranje (za aquarije i cveče..)
Zalio sam predjuče-a zemlja suha,bilje ne kaže nikakvu potrebu za čime,pa jih pustim da ožednu malo.tako ja..pratim,i dam jim što pomoje -treba(ju)..
Peace by Lovetogrow
Edit: zaboravil stavit label-a takko dobro napravljen
peace by Lovetogrow ✌&
Ovu godinu,u aprilu,sam zasadio regularnu biljku iz "kutije-svašto-ponešto..)-i na prebacivanju na 12/12,dobil sina!
Tak se je ovaj dnevnik odvojil od prvotnog, pa sam odlučio,da napišem-yodim dnevnik posebno,jer mi je lakše voditi Somu posebno
!( one u 100.ki več cvatu,a ove u 80.ki,su u vegi..)-drugi dnevnik..
UP-DATE #1
Od opreme u ovom growu:
,več poznat Pirat box 80.ka,
-Led diy cob light 200w(4×50w 3500k čipovi)+50w blurple kinez board u cvatu..
-ex-vent TT100,monkey fan 20w,
-Biobizz -light mix i
-jedna 11.l saksija(Lavender)e 2.ve po 10.l(Somanga)
Plagron alga grow/bloom đubriva,PK13-14 booster,cal-mag Sensi,root-juice BBiobizz ,imam pasivni ulaz u tent, ,tepm/hygrometar,pH bočica za merenje...papirčiči i grinder
Priča je počela 12.5.22,izklila Lavender,zatim 25.5.22 i oba Somanga,razlika jedan dan-po izlkiču...(piknul sam jih u Plagron grow mix zemlju)
Crvena saksija Lavender (kad je povirila)

Hranim root-juicom Biobizz i jednom dao alga grow Lavenderu.

Stavljam i sredstvo za dekloriranje (za aquarije i cveče..)
Zalio sam predjuče-a zemlja suha,bilje ne kaže nikakvu potrebu za čime,pa jih pustim da ožednu malo.tako ja..pratim,i dam jim što pomoje -treba(ju)..
Peace by Lovetogrow
Edit: zaboravil stavit label-a takko dobro napravljen