ljudi pomagajte

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop
12.09.2008
9
1
0
42
Pozzz. Naime, ovo je moj prvi grow, obrazovao sam se na vasem sajtu i forumu te je sve islo
kao podmazano. 8 biljona marke domaja, i bas sad kada su skoro gotove nesto ih jede.
Na biljkama ima gusenica, i nekih crnih jajasca. Ne znam sta je, al nesto nagriza grancice od hedova. Za par dana je dosta napredovalo. Danas sam na sajtu nakupio dosta otpalih hedova. Znate li o cemu se radi, mislio sam da su gusenice, pa sam prskao sa vodom u kojoj je odstajala kopriva(to sam pokupio negde na forumu) ali nema efekta. Pomagajte jer sam ocajan.
 

elephant0r

Vutra Veteran
17.09.2007
1.492
55
0
37
Ako to bas uznapreduje drasticno, probaj zakuhat vodu, u nju ubacit duhana i neka odstoji preko noci, pa time pospricati.

Negdje sam cak cuo razrijedit pivu vodom i time spricat.. da je pomoglo protiv nametnika.. sad je malo kasna faza cvijetanja za spricat kemijom. Isprobaj ovo gore ili kupi sprej od Buhaca.
 
12.09.2008
9
1
0
42
Znas li druze sta ih to ustvari jede? Ako su gusenice kakva su ono crna jajasca? Znaci nagriza male grancice, one sto nose cvet, i onda se hedovi raspadaju, krune, otpadaju...bedak. Ne znam sta da radim, hedovi su mesnati i puni, pistili su 90% braon, pre par dana su poceli i kristali, prilicno vidljivi, ma sta da vam kazem, milina...i sad ovo sranje. Cuo sam cak od drugara da grower iz kraja ima isti problem, nesto ih jede.
 
12.09.2008
9
1
0
42
Da znas da tju da berem. Ionako su javili kisu narednih 10 dana, taman tju motji susiti na tavanu. Idem ovih dana skinuti 6/8, imam dve koje su procvetale kasnije, pistili su jos belicasti a one vetj mastiljaju. Da nije to ona razlika indica/sativa. Moratju da okacim koju sliku kada stignem kutji, da malo uzivate u pogledu.