Losa iskustva sa online shopovima

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

FatOne

Budi dobar, da bi bio sretan!
Poznanik Foruma
09.10.2016
1.642
7.505
258
Sumljivi su jako, meni je paypal vratio novce jer se tamo nisu opravdali ignorirali su poruke od paypala i presudilo u moju korist, ja sam stvari dobio i pitam ja njih prije 2 dana sto da napravim, da im posaljem novce ili sto. Jer bezveze mi, stvari dosle, a pare nazad dobio nebi htio neke probleme oko toga imat a oni meni ne odgovaraju na mail uopce.
Da se nadovezem/nadopunim iskustvo. Djelove koji fale nikad nisam dobio, ali zato sam u 12-tom mjesecu prosle godine dobio mail od njih kako im do kraja mjeseca moram uplatit nazad novce ili ce me sudski gonit i tu sam onda imao procedure jer im je paypal blokiran racuni itd morao sam uplacivat na privatni racun u cesku, jer normalno da nisam htio riskirat da moram na sud zbog grow opreme... (dok sam dobio novac od paypala nazad, ljepo sam pitao dal zele novac nazad, i da ja zelim svoje djelove koji fale ili da umanje cjenu za to sto fali, sve su ljepo ignorirali.) u svakom slucaju najgorem neprijatelju ih nebi preporucio.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and mr.dr.Smok

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.319
8.339
258
Pozdrav, ekipa! Da dodam moje iskustvo sa ledgrowshop.eu.

Prošle godine naručim svašta nešto od njih, nekih 600-700 EUR sve ukupno. Nikako da pošalju i ne javljaju se na moje mejlove. Krenem čitati razne loše komentare o njima po netu pa onda naletim i na ovu temu i načisto poludim.

Pokrenem žalbu preko banke da se vrate pare. U međuvremenu stigne sve naručeno. Oni valjda nisu odgovorili na tu žalbu i vrate mi pare. Tako da sam na kraju sve to dobio besplatno. :D

U svakom slučaju, ne bih preko njih više ništa uzimao, iako sam super prošao taj put.
 

FatOne

Budi dobar, da bi bio sretan!
Poznanik Foruma
09.10.2016
1.642
7.505
258
Nadajmo se da nece onda nista stici.
Meni je bilo proslo nekih 8mj odprilike. i tamo pred oko 20.12 su mi se javili bili.