Šta će nam psihići kad imamo jedni druge heheh,živjela vutra.org,da ste mi svi živi i zdravi 

Brate ista prica najezio sam se bukv samo sto meni krene srce da lupa nevidjeno uz sve toPozdrav svim clanovima foruma,ja sam marko imam 19 godina i pusim marihuanu skoro 5 godina.U pocetku prvih godinu ipo mi je bilo neverovatno iskustvo i prelepo svakog dana kada zapalim joint dva tri nebitno i celu petardu desetku ja sam se osecao prelepo. U zadnjih 2 godine poceo je drugaciji trip .ovako dosta sam smrsao od vutre smanjila mi je apetit i dim u zeludac mi stvara kiselinu zatim kad god zapalim puca me anksioznost paranoja a ubrzo upadnem u depru i sam sebe pljujem u mozgu i posle toga se veoma lose osecam zatim ispalimo ja se ucutim nmg d apricma a i ne znam sta da pricam i tako cutim sa ortakom ako sedim ansamo veoma mi je glupo i smorimo se. ALI GLAVNI problem je to sto sam izgubio osecaj za realnost ne osecam se kao da sam tu nego kao da sam u paralenom svetu i ko da nista nije istina i sve mi je dosadno i glupo . Zatim kada god zapalim krene glava da me boli . Molim vas moze neko da mi akze sta da radim dali sam prso ili nisam dali trebam kod doktora ili ne sta trebam da radim ne mogu vise ovako.A kada pokusam da ostavim ganju ne mogu imam zavist a i svi moju drugari bez problema vare dugo i nemam druga koji ne vari jer sam se sve u poslednje godine druzio sa takvim likovima fazon je sto necu izlaziti nigde ako prestanem d apalim a ako izadjem s njima i ne palim ganju uvek moram d azaplim kad vidim dz. Pomagaj te molim vas dali sam u losem tripu dali sam lenji retard i sta da radim kako da pomognem sebi da se otarasim tripova .ovako mi je lakse kada ispricam nekom jer nikom ovo nisma reko hvala. Hitno pomoc
Druže, to iskustvo valjda govori. Ne znam zašto se postojanje dijeli na tijelo i psihu. Nije mi jasno, tijela nisu samo neka kolica koja nas nose. Imaju mehanizme za osjećati se dobro, aktivno, vitalno... Životinjski mehanizmi u starijim dijelovima mozga, nepametni... A oni čuče negdje nekorišteni jer se ne dovodimo u situacije da se aktiviraju. Joga je primjer. Jebiga, funkcionira. Ali neće se to pokreniti toplom ljudskom riječi i analizom, već zasukanim rukavima.Po meni je to kolotecina, ali ok, vi starije generacije imate drugaciji pogled na sve, za vas su rakija, batina i tezak rad lek za sve, nekada je ljudima potrebna lepa rec i razumevanje, potrebno je motivisati svoju podsvest da misli pozitivno, a ne da se ubijas od posla pod nadom da ce to resiti problem, bitno je da covek ima volju za radom i poslom koji ga cini srecnim, a ne da se prisiljava na tezak rad a nema energije da ustane iz kreveta pod izgovorom da ce mu pomoci jer nece.
Hahahahah zaista mnogo dobrih saveta hvala puno!@Nepoznatolice
Mlad si, nisi se jos upoznao.
Sacekaj da se upoznas, da skontas sta te i gdje boli, sta rastuzuje, sta usrecuje, sta motivise.., onda ce ti biti lako da se orjentises u lavirintu zvanom zivot.
Znaces da je manje zlo bolja opcija od veceg, da je bolje biti nervozan sto nisi zapalio nego biti depresivan i syeban po svim pitanjima zato sto si zapalio, da je bolje da su praznija jaja umjesto novcanika
Imas ovde raznih savjeta, a ti pod onaj "nemoj pusiti" zatefteri jos jednu crtu.
Svi smo mi na klackalici, cas gore, cas dole. Balansiraj malo
Biti če ti uvijek lakše, kada se imaš kome povjerit!Pa vec mi je mnogo lakse samim tim sto sam napisao svoj problem ovde i dobio drugacije savete uglavnom ortacima kad sam pricoa neke stvari pricali su u fazonu ma ne tripuj prso si i to