Lose psihicko stanje

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
14.11.2018
11
27
13
22
Pozdrav svim clanovima foruma,ja sam marko imam 19 godina i pusim marihuanu skoro 5 godina.U pocetku prvih godinu ipo mi je bilo neverovatno iskustvo i prelepo svakog dana kada zapalim joint dva tri nebitno i celu petardu desetku ja sam se osecao prelepo. U zadnjih 2 godine poceo je drugaciji trip .ovako dosta sam smrsao od vutre smanjila mi je apetit i dim u zeludac mi stvara kiselinu zatim kad god zapalim puca me anksioznost paranoja a ubrzo upadnem u depru i sam sebe pljujem u mozgu i posle toga se veoma lose osecam zatim ispalimo ja se ucutim nmg d apricma a i ne znam sta da pricam i tako cutim sa ortakom ako sedim ansamo veoma mi je glupo i smorimo se. ALI GLAVNI problem je to sto sam izgubio osecaj za realnost ne osecam se kao da sam tu nego kao da sam u paralenom svetu i ko da nista nije istina i sve mi je dosadno i glupo . Zatim kada god zapalim krene glava da me boli . Molim vas moze neko da mi akze sta da radim dali sam prso ili nisam dali trebam kod doktora ili ne sta trebam da radim ne mogu vise ovako.A kada pokusam da ostavim ganju ne mogu imam zavist a i svi moju drugari bez problema vare dugo i nemam druga koji ne vari jer sam se sve u poslednje godine druzio sa takvim likovima fazon je sto necu izlaziti nigde ako prestanem d apalim a ako izadjem s njima i ne palim ganju uvek moram d azaplim kad vidim dz. Pomagaj te molim vas dali sam u losem tripu dali sam lenji retard i sta da radim kako da pomognem sebi da se otarasim tripova .ovako mi je lakse kada ispricam nekom jer nikom ovo nisma reko hvala. Hitno pomoc
 
14.11.2018
11
27
13
22
Pa nikako ne mogu jer kao da sam navucen a i reko sam da u poslednjih 3 godine samo to radim idruzim se sa takvima sve drugo mi je dosadno a i neam drugih zanimacija i kad nema vutre smoren sam na max
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: sale82ful

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Ti si klasičan primjer onoga što sam ja bio prije 25 godina. Nisi ti navučen, nego si obični "mrsimud" koji nije ništa u svom životu doživio, radio, stvorio, a kamoli prošao. Te tvoje "simptome" su prošli svi na ovom forumu koji duvaju čitav život.
Tek ti je 19 godina, polako, ne pretjeruj. :)
 
Poslednja izmena od urednika:

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
14.11.2018
11
27
13
22
Hvala na savetu ali nzm kako da ostavim ne mogu jednostavno pokusavam vec to godinu dana i nista opet izadjem i duvam

A inače, što radiš? Školuješ se, zaposlen, ili starcima na grbači?
Pa tek sam zavrsio skolu radio sam 3 posla nesto kratko ispale komplikacije pa svud asma dao otkaz sto ? Trenutno nezaposlen imam 19
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: Vutra Samotnjak
14.11.2018
11
27
13
22
A brat jeste al tako mi je od skoro a kad ne duvam jos gore mi je veruj mi
A da nadjes neku curicu mozda,promenis malo trip :rolleyes: ;)i interesovanja
Ana upravu si al ne krecem se uopste po kafice u klubove i to ne volim to i ne volim kurve i istripovane misice a sve se tripuju sad a i izgleda da me bivsa proklela posle nje nista
 
Poslednja izmena od urednika:

pannonian

Bogu mil, a ni Vragu nije mrzak
16.07.2018
224
1.495
143
Jebemu, u depresiji si. Ali dobra stvar u svemu je da imaš 19 godina. Proći samo od sebe neće, već će na gore. Zato zasuči rukave.
Kreni s ishranom. Prije svega doručak. Probaj štogod zdravo i izbalansirano, prije kave, cigareta i svega. Onda sklekovi, čučnjevi... pa šetnja. I tako se natjeraj svako jutro. I to je to. Ništa više, ostatak dana kako hoćeš, ali ovo se natjeraj svaki dan. Neš ti stvari.
Kad bi samo to uspio već si na putu, i to si dobar dio odvalio.
Što god poduzimao morat ćeš se tjerat na to, a bez toga ništa
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Ma ti si ok, samo ti je dosadno.
To sto bez vutre ne mozes, sam si sebe uvjerio da je tako.
Bas sam sinoc pricao sa sinom i njegovim pajdasem. Tema je bila, sta ako nema vutre.
Znas koji je zakljucak?
Ne može se prestati kad je kesa puna.
A kad je prazna, nema problema. Moraš :D
Znaci, nema ovisnosti!!!
Ja imam preko 50 godina i mogu ti reci da me bilo malo strah prije jedno 20 dana, kako cu. Tegle su mi prazne.
A nisam stao goodinama :D
Sada nakon toliko dana ne duvanja, jaci sam no ikad.
Gle, nista me ne boli. Spavam ok, manje jedem shranja. Znao sam ubiti 200 g cokoladu, 4 banane, 5 nektarina, 150 g bobi flipsa, prije spavanja. Gadio sam se sam sebi radi toga.
Sada nemam trave i mogu ti reci da je ok.
Ali, ako me ponudis... necu te odbiti.
Sinoc mi je zena rekla, ajd vise... gdje se gasis!!!!
Pocastila me djeca sa nekom ulicarkom :D
Pricekaj da prodje Covid i pici negdje preko granice ako nema posla tu gdje jesi.
Masa momaka kao ti donose dobre price. Samo se trebas malo osvjestiti. Nije sve bas tako crno.
Ne daj se ;)
 

ledeni6

Aktivan Član
06.02.2018
386
1.315
143
Podsjeti ti mene na nasu jednu staru poslovicu.. Kaze j.. Bi se a ne bi da joj ude.
Tako i ti sa ostavkom duvke, ti vidis da ti smeta al bi rado danetko kaze da ce on prestat umjesto tebe, isto bi tako da ti i nadu curu, po mogucnosti Sandru Bullock sa mozgom Marie Currie.
Ne serem ti kralju al ispada da je tako.
Odrasti.
To je tcoj jedini problem
 

Planer80

Aktivan Član
25.01.2018
219
2.527
143
Dobar deo ovoga što si opisao i nije vutra-related, da tako kažem. Deo sazrevanja kada padnu odbrambeni zidovi tog sveta detinjstva. Sve se čini strano i čudno, prošli smo svi to. Vutra to samo čini očiglednijim i fokusira te na to. Već su ti rekli gore, i nema lošeg saveta. Curica, kakva god, olakšava taj period. Nije vreme za biranje i filozofiju već za delanje. Vutru redukuj. Prosto je, dokle god čini da se dobro osećaš - to je ok. Kada pređe u usporavanje, smor i sl. -odmori. Kontrola samog sebe je samo jedna od stepenica sazrevanja. U svakom slučaju ništa strašno, shvati šta se dešava (odrastaš) i uskladi razmišljanja u tom pravcu. I da, cura. ;)