[Madness][Super Hash][Mazar-a][Northern Lights-a][Dark Devil-a](2015)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Paranoja Man

Banned
Banovan
17.11.2015
210
615
93
Mr Nooo :cool: Kad možemo očekivati smoke report-ove ??? Onako orijentaciono, nikakav forcing :cool23: Pravo da ti rečem, jedva čekam da to pročitam :)
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.084
17.173
398
42
Tacna
Ahoj!
Čekao sam malo da me uhvati trenutak inspiracije, a uz to da se i odkjura kako spada, pa da to sve objasnim potanko. I evo ga, kucnuo je i taj čas. Fino se odvalih, niš pretjerano, onak taman (pola frule mi u pepeljari još), reko nek pričeka da nebi obnevidio i ispustio ovaj inspirativni mod.
Ajde da nedužim pređimo na stvar, konkretnije SMOKE REPORT;

Mazar auto;
Mazar auto.jpg

Odkjuran malo više od 5 mjeseci.
Sočno,Voćno i Papreno rekao bih. Na izgled vrlo lijepi hedovi, prosječno zbijeni i fino orošeni trihomima. Par okretaja u grinderu i izmrvljeno je do savršenstva.
Miris; čim otvorim teglu pljusne me u nos intezivan citrusni miris. Onak full jak miris. Prilično me asocira na miris citrusa, kao kad prerežeš limetu. Ima i ta neka paprena nota u mirisu, nešt slično ružmarinu samo manjeg inteziteta iako je malo naglašenija kad izmrvim i istresem iz grindera.
Okus; okus je baš fin, paljenjem i već na prvi dim sam sebi velim "nema papren okus, tooo miško". Njušim ispuhani dim i jako se osjeti, pa nije preporučljivo pušit vani, osjeti se po vutri u širokom krugu. U ustima ostaje blagi voćno-vutrast okus ali i suhoća, tako da treba da se grlo kvasi.
Rad; eh da, bome maže to i vozi prilično zadovoljavajuće. Kažu svi Indika loveri će biti zadovoljni i iskreno ja jesam. Na prvu će vas umlatiti, iscrpit vas, ali to je samo kratkotrajno, nekih 20-tak minuta i nakon toga ide fina vožnja, zezalica i pričalica i onda ste na taman. Rad traje nekih 2 sata, prvih sat je malo intezivniji, dok onda lagano popušta. Znači nije vutra za zabit se na kauč iako ostavlja takav dojam na prvu. Rekao bih neki blaži indika rad, za one koji su navikli na jače Indica sorte ovo će biti taman za po danu.
Moja Ocjena; ocjenjujem sve tri stavke, miris-okus-rad ocjenom od 1 do 10, i mislim da je Mazarko zaslužio za sveopći kušačko-pušački dojam jednu čvrstu 8 (osmicu) .


Dark Devil;
Dark Devil.jpg

Odkjuran 6 mjeseci.
Baš vražije izgleda na prvu. Hedovi i nisu baš tvrdi, više su prozračni, dosta orošeni trihomima, dok su pistile naglašene jarko narandžastim tonom.
Miris; nekako poseban. Dugo sam razmišljao na čega me podsjeća miris devila, pogotovo kad se razmrvi. I onda jedan dan jedem ono plavo sitno mirišljavo grožđe i velim sebi "to je to!". Najviše me asocira miris na to mirišljavo grožđe i neku kombinaciju borovnica-brusnica. Uistinu rijetko koja vutra mi je ikad mirišala tak fino kao devil.
Okus; isto tako poseban okus, asocira na nešt tipa trešnja-višnja, stvarno ugodnog i rijetkog okusa. Jako mi ga je teško pušiti čistaka. Iako je blag za grlo, ne grebe, za pluća je uistinu opak i nebi preporučio pušenje bez duhana. Dušu sam iskašljao u par pokušaja.
Rad; opako maže, iznenadio sam se zbilja. Moguće da nisam očekivao da će biti tak jak Indika high, pa sam bio oduševljen. Dosta je jači rad nego od auto mazara i prilično dugotrajan. Zveknem pljugu i prepariran sam na kauču prvih sat vremena, naredni sat malo pokretljiviji iako u glavi sto misli a nijednu pohvatat, i onda narednih sat do dva lagano spuštanje. Zavario sam bio i pljugu sa jednom bakicom koja boluje od parkinsonove bolesti i jako se trese. Žena se nakon prvog dima vidno manje tresla, a već nakon par dimova ruke su joj se skroz smirile i rekla je da osjeća olakšanje u ramenima. Medicina na dijelu, nema šta.
Moja Ocjena; znači na osnovu onog što mi nepce, nos i ostala osjetila govore devil bi trebao biti u samom vrhu, ali evo pluća mi viču da sam na njih zaboravio i samo radi toga što malo grebe pluća u većim količinama dajem ovom đavlu opako jaku 9 (devetku).


Super Hash;
Super Hash.jpg

Odkjuran 2 mjeseca.
Heh, ma kakav kamen braćo, sa hedom super hasha moš bez problema nekom razbit glavu. Nikad nisam imao, niti se sreo sa sortom tako tvrdih, zbijenih i teških hedova. Uz to iznimno je orošena trihomima, stvarno se presijava ko pasija kesa i prilično je ljepljiva kad se mrvi.
Miris; srednjeg je inteziteta, onak blagi miris fine vutrice, dok je malo naglašeniji kad se izmrvi. Na čega me asocira miris ove vutre, hehe, sad će se neki nasmijat. Asocira me na miris kad padne prva kiša na prašnjavu i suhu zemlju pa onda izađe sunce i krene isparavat. Baš neki zemljani miris sa notom hašiša.
Okus; okus nije ništa posebno, ono okus vutre, fino za usta i grlo dok nakon ispuhavanja dima u ustima ostaje onaj hašišast okus, ko da sam pušio šit a ne vutru. Čak se i u prostoriji osjeti kombinacija mirisa vutre i hašiša kad se zadimi.
Rad; uhh, šou živi. Ja reko jest indika al nije baš potentna, razvija negdje od 14-19 % thc-a, pa natrpao u pljugu, malo grebe pluća pri dužem zadržavanju dima ali nije strašno. Kad sam ja to popušio ja nisam znao tko mi glavu nosi. Sastavilo me pošteno, preznojio sam se i nepomično ležao sat vremena dok nisam počeo nadolazit, stvarno mi nije bilo dobro, žena mi obloge stavljala. E onda sam skontao da moram to umjerenije dozirati i varit samo pred spavanje. Sad sam razvio dost toleranciju, al je i ženu nedavno sašilo isto tako. Rad nije nešt dugotrajan, nekih dva sata, al je strašno trippy, od pištanja u ušima, do milijarde misli. Vrlo paralizirajuća vutra sa narcotic efektom tako da zaslužuje rispekt.
Moja Ocjena; teško mi je njega ocjenit do bola. Moćan, klasičan, diskretan i zemljan...a jedna solidna 8 (osmica).


Eto odradih to, idem sad završit polovicu pljuge :D.
Dnevnik može u završene.

Peace from
126fs3187425.gif
 
14.04.2014
38
74
18
super grow meni su devili bili malo drugaciji kao sto si vidjeo na mom dnevniku al super je ispalo. samo sam ih ja skido 52 53. dan ti si ima dao dosta jos da rade...
 
  • Sviđa mi se
Reactions: No Joke