Magic Flight Launch Box

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
14.06.2011
11
2
0
39
Pozdrav, ovo je moj prvi post na ovom forumu.

Evo, ja koristim Launch Box već nekih 2 mjeseca i mogu reć da sam jako zadovoljan sa njime.
 
14.06.2011
11
2
0
39
Evo i neka moja zapažanja tijekom korištenja tog vaporizatora.

MFLB sam naručio s eBaya. Paket je stigao na carinu gdje sam morao platiti još i porez tako da me sveukupno došao koštat nekih 90E. Uglavnom na deklaraciji je pisalo da je to lampica za aromaterapiju (??to su valjda carinici smislili). Teta na carini je pogledala spravicu i pitala čemu to služi, a ja sam joj odgovorio da to služi za vaporiziranje lavanda (baš to sam rekao), na što je ona samo klimnula glavom (očito tko nezna za MFLB nema šanse da pogodi čemu služi).

Prvo iznenađenje je bilo kada sam prvi put izvadio MFLB iz kutije. Stvarčica je stvarno malenih dimenzija, dužina joj je nekih 6.5cm, širina oko 3.5, a visina 2cm.

Što se tiče korištenja nisam imao nikakvih problema, ali to je vjerovatno zato jer sam prije kupnje pročitao brdo toga na internetu i pogledao sve što sam našao na youtubu vezano za korištenje. Nekom ko nije upoznat baš sa MFLB-om u početku dok ne ulovi pravu tehniku uvlačenja moglo bi izgledati ko da spravica ne radi baš najbolje. Imam baš primjer kad sam ga prvi put koristio, meni nije bio nikakav problem dobivat lijepe oblake pare dok mojem prijatelju, bez obzira na upute, to jednostavno nije išlo za rukom. Uglavnom treba malo radit sa spravicom dok ju se ne upozna.

MFLB je veoma diskretan u upotrebi. Ja ga koristim doma u sobi i čak da netko uđe u sobu nema šanse da išta primjeti. Koristio sam ga i kraj osoba koje su mi potvrdile da se ništa ne osjeti tijekom upotrebe.

U MFLB, što sam osobno izvagao, stane do 0.2g trave, s time da je po meni 0.2g gornja granica iako bi stalo možda i malo više. Primjetio sam da bolje radi ako nije napunjen do kraja. Ova 0.2g su sasvim dovoljna da me drže jedno 2 sata. Trava mora biti mljevena što finije, tako da uz MFLB je potreban i dobar mlinac. Sa MFLB-om sam dobio i jedan mini mlinac od nekih 2.5cm promjera s kojim sam dosta zadovoljan (ne nalazi se standardno u kompletu već sam ga dobio kao poklon uz MFLB od prodavača).

Vjerovatno ima još dosta stvari koje bin mogao napisati, ali mi sada ne padaju na pamet. Ako nekog zanima više informacija o MFLB-u može pogledati ovu odličnu wiki stranicu na kojoj piše sve relevantno vezano za MFLB i njegovo korištenje.
http://www.vaporpedia.com/wiki/Magic-Flight_Launch_Box
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sekach
14.06.2011
11
2
0
39
Još jednu stvar da spomenem. Proizvođač MFLB-a trenutačno radi na strujnom adapteru za MFLB. Adapter je trenutačno u fazi beta testiranja, ali navodno bi ubrzo moga stić na tržište. Ljudi koji su ga koristili do sada imaju samo riječi hvale za strujni adapter. Mislim da čim bude dostupan preko ebaya ili kakve web trgovine budem uzeo jedan. Za sada je dostupan samo po narudžbi sa stranice proizvođača.