Nisam sigurna koliko je tema aktuelna s obzirom da nema novijih postova ali i mene takodje zanima ista stvar. . . Planiram da palim na Jamajku... Pocela sam da se raspitujem oko smestaja i puta i saznala sam par stwari...
Iako je Kingston glavni grad ako zelite da upozante pravi duh i zivot ljudi na Jamajci najbolje je da posetite neka druga mesta npr. Montego Bay, May Pen, Spanish Town, Port Antonio, Negril... Viza je oko 20 eura (na aerodromu)
Cene su povoljne osim puta koji se krece od 1000-2000 eura... Put je uglavnom naporan odakle god da idete jer ima dosta presedanja... npr. Beograd-London-Majami-Montego Bay... A smestaj je odprilike kao i swuda, ima par luksuznih hotela, onih srednje klase, zatim hotela sa 2-3 zvezdice i na kraju tu su (za avanturiste, mladje i one malo

hrabrije) skromni jeftini hosteli kojih ima dosta i gde su cene odprilike 16, 17, 18... eura za 7 dana... mozete to proveriti na adresi
www.hostels.com... Takodje tu su i kuce gde odredjene porodice mogu da vas ugoste ako se ne snadjete(ili nemate dovoljno kinte) za nesto drugo...
Ako ima jos neko ko je zainteresovan za ovu destinaciju ili zna jos neke informacije nek pise...
Mozemo da idemo zajedno :icon_smile:

:icon_wink: