Mali help

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Holyherb

Banned
Banovan
13.02.2012
6
1
0
37
Hi svi planiram radit outdoor ove godine i potrebna mi je pomoć.Pošto sam imao već dosta growowa ali indoor, upoznat sam sa stvarima zahvaljujući vama i nekim mojim kolegama.Poslije sendam slike pa vidite sami,koji komentar uvijek dobro dođe.Da se vratim na temu,čuo sam da za outdoor je potrebno dobro i skrovito mjesto što i sam znam ali interesirame kako da pospiješim rast korova u skladu sa biljkama iliti koprive ili bilo kakvu vegetaciju a da mi ne zakloni sunce.Zivim u gradu i nije bas bajno za outdoor ali baš zato mi treba pomoć.Pokušavao sam sa nekim eksperimentima,gnojio koprivu sa Plantela list i Bioibbiz ali raste jednako kao i bez,samo što stabljike očvrsnu.Da li netko zna nekakav preparat ili neku caku kako da to učinim ili jednostavo neka druga ideja,jer je ovdje sve vidljivo.Znam i za cake sa stazicama,bubama i sl. ali šta to vrijedi kad se vide biljke.Ali indoor ne dolazi više u obzir jer mi je oprema riknula i kratak sam s lovom.Isto tako želio bi se okušati u outdooru i prenjet znanje koje sam dosad naučio,pa da vidim kako će to ic.Tnx
 

Gedža

Aktivan Član
Mislim da ti ne valja da sejes u koprivi jer je zemlja kisela, mozda u saksije. Ja se takodje spremem na prolecu da pokusam outdoor pa sam mislio u sumi, ali tamo nema dovoljno svetlosti pa cu potraziti neko mesto sa dosta trnja. Da li si razmisljao da zasejes u nekom kukruzu ili slicno?
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
Holyherb je napisao(la):
...Zivim u gradu i nije bas bajno za outdoor ali baš zato mi treba pomoć...

pa izadji malo izvan grada, toliko prostora ima okolo... korov ti bas nije prijatelj, a tesko da ces sakriti kanabis sa koprivom, doduse mozda neki automatik, ali...
 

Holyherb

Banned
Banovan
13.02.2012
6
1
0
37
Da znam ali kopriva jhe slična ganji pa sam nešto konto.Isto tako biljke će imat svojih pola metra u Teramagmi koja ce bit u iskopanoj rupi.Za kukuruz baš ne znam jer ga ima vamo dosta ali u malim njivama.Isto tako nemam prijevoz za neke duge staze.Znam da korov škodi ali ne znam drugu opciju jer vamo baš nema nekih šumski predjela.
 

Holyherb

Banned
Banovan
13.02.2012
6
1
0
37
Po tome što je miris nekako sličan kao i izgled samo što su drukčije internode i listovi imaju samo jedan prst.Ali kako misliš da begam iz grada???
 

Gedža

Aktivan Član
Pa verovatno ima neko mesto gde niko ne prolazi a za koje ti ne znas jer nisi ni ti tamo bio. Prosetaj malo kada dodje prolece. Mozda ce sada to izgledati vidljivo ali posle ces jos i sklanjati visak vegetacije oko biljke kada joj zafali sunca i kada je pocne korov gusiti.
 

Holyherb

Banned
Banovan
13.02.2012
6
1
0
37
Uvijek netko prolazi svih pravila se čvrsto držim ali kad dođe odabir mjesta nisam uopće pametan.Postoje lovci,djeca svi smo bili djeca pa razmisli kako ti dobro dođe grana od dima za pušku.....Ali ovo mi se sviđa sa trnjem šta predlažeš???
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
Holyherb je napisao(la):
Po tome što je miris nekako sličan kao i izgled samo što su drukčije internode i listovi imaju samo jedan prst.Ali kako misliš da begam iz grada???

jednostavno receno mislim da ti nije pametno saditi u gradu iz bezbroj razloga, dakle, moj savet je izadji negde na perifieriju i nadji si sigurno mesto
 

Holyherb

Banned
Banovan
13.02.2012
6
1
0
37
kk na savjetima javim ak šta skontam pa podjelim s vama.
sad2.gif
 

Gedža

Aktivan Član
Mislim da je najbolje da nadjes neku recicu ili potok oko kojeg ima mnogo trnja. Za mene je najbolji pokazatelj da li se tu retko prolazi ako vidim da ima zivog sveta, zabe, gnezda, gusteri, zmije posebo, a takvo mesto ne mozes naci u centru grada. Jos je rano da o tome razmisljas, cekaj prolece i da se otopi ovaj sneg. Mozemo zasaditi u isto vreme pa da uporedjujemo i dajemo savete jedan drugome?
 
10.01.2012
10
0
0
35
ej ekipa, i ja isto tražim mjesto, živim također u gradu, al 10min vožnje autom mjesta ko u raju. šumetina da glava zaboli, naravno ima čistih dijelova idealnih za ganju.....treba se dobro potrudit uvijek se nešš nađe...:banana_rasta:!!
 
06.12.2011
13
0
1
42
a da procitas pravilnik prije neg ista postas,reklamiranje je zabranjeno

edit: sorry nestalo je
 

Holyherb

Banned
Banovan
13.02.2012
6
1
0
37
Gedza kk kad ja krenem i nađem sajt ja ti javim.Ali to ce krenit malo ranije jer cu prvo napravit neki mini box-cfl,pa cu uzet klonove i sl.Krajem treceg mj idu van jer ce biti dovoljno zrele ali ne dao bog ovog bijelog sranja ili ranih mrazova.:icon_mrgreen:
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Ako ti je toliki problem pronaći odgovarajuči sajt,što si toliko zapeo za outdoor?Rekao i da si radio indoor,pa nastavi i dalje raditi indoor i imat ćeš ganjđe za svoje potrebe,opremu nabaviš za siću siće
Ukoliko nemaš dobar sajt za outdoor a forsiraš uzgoj mislim da nepotrebno riskiraš i dovodiš se u sit.da se odmoriš iza rešetaka malo.
Mislim vrijedi li toga?
Mi ekipa sa sela smo druga pijesma,vi iz grada nemate te uvijete.
Mislim da trebaš zbrojiti i oduzeti i procijeniti rizike i donjeti odluku i gotovo bila ta odluka dobra ili ne tvoja guzica je u pitanju,nevidim šta se više od toga ima razglabati o toj temi.

A ovo "pouspiješiti rast korova" i experimenti sa koprivama :eek:hno:
 

H2O888

Poznanici Foruma
Banovan
Poznanik Foruma
27.12.2011
1.546
3.338
188
okani se outdooura u takvim uvjetima ja sam bogu iza nogu pa opet mislim di i sta i uvik neki krete proseta sumom mine mi se ne postavljaju al dobra mi je ona sema sa velikim visecim udicama oko sajta na metar od poda..eto malo sale...deri indoor skupi pare da se nemoras trest svaki put kad podes zalit...nemoj da te obeshrabrim u temu,neces naje...al uvik postoji ono ako.samo ti hocu rec da se drzis onoga sto ti je dobro islo do sad.
 

Holyherb

Banned
Banovan
13.02.2012
6
1
0
37
Da sve ja to znam..Ali ipak bi outdoor jer stvarno sam kratak s parama a i želja mi je.Imam izrazitu ljubav prema ovoj biljci,općenito prirodi jer mi se život uz ganju promijenio....Ali o tome drugi put.Sad želim samo jedan outdoor i nadam se uspijehu pronalaska sajta,nabavit ću neke velike insekte koji baš neće grickat ganju i pobacat ću ih po sajtu i okolo,tak da ak netko slučajno prođe nek se suočava s bubama i sa trnjem...i blablabla
Samo mi još treba sajt......
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.