Marihuana i krvni pritisak (tlak)

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

macedonia

Banned
Banovan
15.11.2011
157
67
0
44
jel neko ima iskustvo ili sigurne informacije kako reaguje maruhuanu na krvni pritisak
ovo pitam zato sto imam pokaceni krvni pritisak jel ima situacije ili mogucnosti da pokaci jos ili da snizi krvni pritisak
i posebno me zanima ulje koje se pravi za medicinske potrebe jel ono moze da pokaci krvni pritisak ili snizuje ga
i naravno ako imate saznanje koje vrstu na kanabisa je najbolje za Cannabis Oil - Phoenix Tears novi sam i nemojte zamjeravati ako ima neke greske ili ako nisam najbolje postavio pitanje hvala svima
[h=1]p.s[/h]koju vrstu koristi Rick Simpson za pravljenje na to ulje ako netko sa sigurnoscu zna

[h=1][/h]
 

Blade

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
11.07.2011
2.504
2.929
188
39
Negdje na Balkanu
Stvarno nebi znao ovo za tlak dal se može povaćat ili smanjit(brijem da se nemože smanjit),ali dobro proćešljaj forum možda ima već neka rasprava na tu temu.A i uvijek postoji google.
 

pigtail

Aktivan Član
19.11.2011
89
5
8
56
Snižava bilo je na telki, pricali su o medicinskog upotrebi trave u Engleskoj ;)...ili je to bilo protiv dijabetesa, e sad jbg....
 
  • Sviđa mi se
Reactions: IS80

Meskalito

Panamamama
Urednik
Moderator
08.10.2008
955
1.439
163
Merio sam posle Blueberryja u punoj snazi , pritisak u normali a otkucaji srca ko atleticar pred kraj trke . Tako da bi se moglo reci da regulise pritisak ili unormaljuje .
Palo mi na pamet kakvo li bi bilo ulje napravljeno od pure sative :thumb:
 

macedonia

Banned
Banovan
15.11.2011
157
67
0
44
hvala na merenju ali ipak mogao si da napises i u brojkama :) pa da mogu da sporedim a to o pure sative jel neka sorta ili???

p.s nije veliko mjesto gde zivim da bi probao jointa (pa da vidim jel ima koji efekt) odmah bi me doznali i znas kako to ide tada a i neznam nit gdje bi trazio :)))
hvala na vremenu sto si odvojio ako ti nije tesko pa izmeri prije i posle krvni talk nek bude i nesto da zapises pa da mozemo da sporedimo pozzzzz tnxx
 

Meskalito

Panamamama
Urednik
Moderator
08.10.2008
955
1.439
163
macedonia je napisao(la):
hvala na merenju ali ipak mogao si da napises i u brojkama :) pa da mogu da sporedim a to o pure sative jel neka sorta ili???

p.s nije veliko mjesto gde zivim da bi probao jointa (pa da vidim jel ima koji efekt) odmah bi me doznali i znas kako to ide tada a i neznam nit gdje bi trazio :)))
hvala na vremenu sto si odvojio ako ti nije tesko pa izmeri prije i posle krvni talk nek bude i nesto da zapises pa da mozemo da sporedimo pozzzzz tnxx

Nisam to namerno radio ,taman sam izduvanio i zvali me na kafu u komsiluk . Tamo se okupile i neke babe pa su svi merili pritisak i otkucaje .Rekoh ,ajde izmerite i meni :) . I bi onako kako sam napisao ...
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.986
34.300
2.598
Pozdrav ekipa..evo do nocas sam mislio da mogu konju rep iscupati i da me jedino struja ili eventualno nekakav jumbojett mogu srusiti s nogu.Pa evo da krenem nekakvim redosljedom.Nocas sam otisao spavati negdje oko 12 sat iza ponoci mozda koja minuta poslije.Obicno zaspem vrlo brzo jer i neidem spavati dok neosjetim potrebu za snom,mogu slobodno reci da vrlo malo spavam..obicno oko 4-5 sati.Sada dali je to ok.neznam ali sam na to navikao i jednostavno mi je to dosta sna.Nocas sam zaspao i nakon mozda sat vremena sam se probudio sa strahovitim bubnjanjem u glavi,sumovi,zujanje.Prsa su mi odskakala kao da ce nesta izkociti iz njih..nisam siguran koliko je to trajalo ali sam bio totalno oduzet..nisam moga cak ni zenu probuditi koja spava par cm od mene.Ruke kao da su vezane.Jedino sto sam uspio napraviti je okrenuti se na bok jer sam pomislio da bi se mogao udaviti ako se onesvjestim..nekako je zena skuzila da se nesto događa i brze bolje je zvala prvu pomoc ..tata mi je umro od infarkta tako da smo donekle upuceni sta treba radfiti u tim situacijama..Gurnila mi je dva aspirina u usta i cekali smo prvu pomoc..dosli su vrlo brzo.odvezli su me na Sveti Duh na prvu pomoc i tzamo su mi izmjerili nevjerovatnih 187/164.Odma EKG..poslije toga na neurologiju snimao sam mozak..vadili krv .Dobio sam na hitnoj LOPIN 5mg 1 tbl i postigli su zadovoljavajuce vrijednosti za 15-ak minuta je tlak bio 140/80mmhg...Znaci srce akcija ritmicna,tonovi jasni,bez sumova Bogu hvala...ali sam se usro od straha..e sada zasto ovo pisem..pisem vama jer imam vas i drago mi je zbog toga.Zanima me dali marihuana spusta ili dize fucking tlak.Sve mi je jasno rekli su mi sta moram izbaciti a meni je bilo neugodno reci da duvam a jos manje pitati dali smijem to raditi..Siguran sam da bi struka rekla veliko NE.Cijeli dan sam na netu i trazim informacije.Neki kazu da spusta neki da dize tlak pa evo ako netko nesto zna o tome molio bi nekakav odgovor.Ok nije mi problem izbaciti kulen i sl.iz prehrane nije mi problem niti kava ,izbacit cu i nju.Gazirano ,slano sve cu odjebati ali me muci vutra..sta s njom?
 

SkyHighatrist

Aktivan Član
18.10.2012
101
147
43
54
Bgd
Imam hronično visok pritisak (masu kila viška), isto sam zaglavio bolnicu sa 200/140, radio koronarografiju, nabudžili mi stentove (3 komada) i od onda je mnogo bolje.
Ono što sam provalio je da mi indice ne smetaju (smanjuju pritisak), a sative ga dižu (osetim pritisak u grudima i taj šum u glavi koji si opisao).

Inače, tad kad sam dopao bolnice, taman sam bio spržio veeliku pljugu i naravno da nisam u hitnoj rekao za to (procenili su da sam jeo nešto jako slano, pa mi od toga naglo skočio pritisak).
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.986
34.300
2.598
Meni su rekli da sada moram redovno mjeriti tlak i voditi evidenciju pa ako bude povisen jedno vrijeme da se javim njima i da bi mi onda dali nekakve antihipertenzive.Ja sam sinoc zapalio oko 11 sati ali sam jeo kojekave pizdarije prije spavanja i doktorica mi je rekla da je najvjerovatnije to bilo aktivator.Nije mi jasno kako po noci visok tlak..citao sam da je tlak obicno povisen u jutro.Pritisak u grudima imam vec duze vrijeme i uvijek ga nekako pripisujem losem krevetu ili zeludcu.koji je tu negdje.Trava svakako ubrzava rad srca pa je logicno da dize i tlak...neznam ali evo gledam u rizle i vjerovali ili ne nemam muda zapaliti:(
 

ganja_farmer

grower wannabe
25.05.2009
1.336
4.151
188
73
slažem se sa Sky-jem...nemam osobno problema s tlakom,al sam primjetio baš to što on kaže,sative podižu tlak,a indice smanjuju.po nekoj logici,indice opuštaju mišiće,samim tim i krvne žile se mogu opustiti i raširiti tako da krv ide lakše kroz njih,što bitno utječe na krvni tlak.sativa kad te zvekne u glavu,samo napravi ringišpil,zbrka u glavi totalna. :) opet,ima i drugih čimbenika koji utječu na tlak:stres,psihičko stanje osobe,općenito način života.

evo link na raspravu,na engleskom je,

http://www.marijuana.com/threads/does-smoking-pot-increase-or-decrease-blood-pressure.170040/page-2

p.s. morat ćeš se na indike prešaltat. :p drž se!