Marihuana i mozak

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
18.02.2008
29
0
0
36
Nisam probao ucit napusen, ali volim citat napljugan (beletristiku) bas kao sto CIKABAJA75 kaze totalno se uzivim u knjigu i masta mi puno jace radi. Nisam se jednom napljugao cisto da bude veci uzitak citanje :D
 

mlst

EvilWeed
04.08.2009
207
206
43
35
Nis be!
Mozak vs weed mene tera da stvaram , crtam , pravim muziku , gledam film , igram igrice ... a ponekad se zadovoljim i dobrim starim televizorom narochito ako ima nesto extra na discovery-ju upijam kao sundjer . Da ucim nesto sto me ne interesuje nema sanse . Inache radio sam vishe poslova napushen , i fino prodje samo sto kada opadne dejstvo meni se pridrema i vishe mi se ne radi .
Sve zavisi od samog flesha .
 
08.02.2010
6
0
0
45
kad sam napljugan volim pogledat dobar film,a tek jebačina kad si napljugan uuu jebena stvar,jebena stvar je onako kad si napljugan pa te uhvati želja za slatkim najbolje je sladoled sa puno čokolade i preljevom od voča.
 

mlst

EvilWeed
04.08.2009
207
206
43
35
Nis be!
^^ A ja ne volim da se vadim , cak i vodu ne pijem :D ... tek' kasnije kad bash popusti dejstvo . Ovako cim gucnem vodu imam osecaj da sam se izvadio :)
 
25.01.2010
3
0
0
33
Znaci svi govore da ne treba pretjerivati, tj. da ako vec pusimo, da pusimo u umjerenim kolicinama.
Moze mi neko reci, sta to podrazumijevate u pretjerivanju...
Nas par (3-4) smo pusili skoro svaki dan po 1/2g (sad svaki drugi-treci), da li to utice lose na nas tinejdzerski mozak? xD

hvala
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
36
trabunjar.bloger.hr
ako zbog pušenje ne zapostavljaš učenje(općenito) mislim da ne...al šta ja znam :D

a učio sam napušen matematiku :D...
l tolko sam se napušio da sam zabrijo da sam vektor.
tako da sam ga savršeno shvatio, sve u vezi s njim mi je imalo smisla :D
a formule su mi bile ko neki jezik za komunikaciju.
inače ako ikad postanete vektor nemojte ni slučajno bit onaj sa strijelicom prema dolje...
taj je full sjeban i mračan. šteta da ocjena nije bila super ko iskustvo, -2 :p.
al najveći problem s učenjem napušen je sjebano kratkoročno pamćenje, iako se možeš puno više udubit i zainteresirat :D.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: HazeSeeker

BoRaiCho

Aktivan Član
05.12.2009
514
184
63
33
Temples of Boom
a učio sam napušen matematiku

I ja sam....prejebeno,ja sam radio determinante,i znaci od tada znam determinante da radim,nevjeovatno kako sam zabrijao u svesku,i odjednom sve se poslozi u glavu i skontah u cemu je fora.....:D

al najveći problem s učenjem napušen je sjebano kratkoročno pamćenje

da,ovo potvrdjujem,svaki puta nest kao procitam i nakon 10-15 minuta zaboravim...neku noc sam ucio automatiku i uzeo da citam i zapamtio lekciju nevjerovatno dobro (nisam je do tada pogledao)....dobio 4 sutradan :D tako da je i do osobe ali i do drugih okolnosti .......
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Peta
14.03.2010
9
0
0
47
Moze ici ucenje i zelenilo. Pogotovo neke prirodnije stvari ako ucis. Da ucim nesh napamet, neznam bash kako bi to islo, nisam probao :p. Ali matematika ide, istina :). Samo je problem kad si zapalim, uvijek si zabrijem na svasta a ne na ucenje, pa zato radije ucim normalan :p.
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Marihuana potiče kreativnost, a kreativnost je jedina od nekih 120ak komponenti inteligencije koja se može unaprijediti/uvježbati. Dakle, može čovjek biti mega pametan ako stalno unaprijeđuje svoju kreativnost. Ali to je proces koji jednom kad krene ne smije stati.
Dakle, ako si upljugan i nešto te krene zanimati, tj shvatiš jednom neki smisao/način, treba ustrajati u daljnjem shvaćanju. I ne samo ustrajati nego saznavati sve više o tome.. dakle proučiti i pokoju činjenicu, a ne samo svoj stav o tome.. to je kvalitetno učenje.
Ak samo štrebaš ko kreten - ne valja jer brzo ode znanje. Ako sve shvaćaš i govore ti da imaš potencijal, ali ne želiš ga iskoristiti jer si lijeno đubre - opet ne valja jer talent postoji uzalud.

Ali... jebeš kreativnost ako su ti druge komponente u qrcu. Dakle, da bi shvatio nešto u potpunosti ipak moraš znati činjenice.. e tu te marihuana u prevelikoj količini sjebe.
Dakle... trebalo bi možda uzeti vutre da te nešto krene zanimati, da skužiš da si vektor i da ti vektori budu jasni što kaže vonabišaman. To je sasvim opravdano i shvatljivo.. jbg ne volimo svi iste stvari. No, treba i odraditi onaj teži dio posla, a to je teško ako si ugruvan ko đubre :D
No sve varira od osobe do osobe.. neki ne moraju učiti uopće jer su izvježbali pamćenje i percepciju do jaja... lijep je to blagoslov, ali no pain no gain ;)

Eto ja sam malo pobjego izvan okvira škole, al sve je to tu negdje :)
 

Headonist

Aktivan Član
03.01.2009
170
18
18
34
ja mogu općenito biti malo zaboravljiv, ali kad se na nešto koncentriram dok pušim postignem nevjerojatne rezultate.
mogu sagledati stvar šire i naći rješenja koja prije nisam mogao.
recimo većinu ispita na faksu sam položio sa super ocjenama u periodima dok sam pušio svakodnevno.
morao sam učiti puno manje nego inače jer sam sve bolje mogao razumjeti.
ne znam kako da to opišem. možda i znate o čemu pričam.
 
12.10.2009
3
0
0
33
Vidite, više neznam kaj je istina, jer sam ja pročitao jednom da marihuana uništava moždane stanice kojih ima na bacanje, ali one se nemogu obnoviti.I treba ti dosta vremena na wutri da bi oglupio.
Ali istina je da je trava zdrava, ali ona koja nije prskana sranjima ofc^^. Većina stvari u životu je zdravo samo treba imati granice. Uzmi za primjer sol, nerem se sad sjetiti ali sol jodirana je zdrava za tijelo kada ga uzimaš u neznam kojoj količini dnevno, ako pretjeraš bubrezi ti odu.Tako je i sa vutrom, jednom mjesečno je zdrava, riješi te stresa, opustiš se sav i krvotok i pluća ti sredi ... :D Nemojte me držati za riječ, to ja prepričavam ono što sam pročitao u kojekakvim knjigama, novinama, na internetu , a i načuo od starijih .
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Ovo s linka sve kužim:))
jednom mjesečno je zdrava, riješi te stresa, opustiš se sav i krvotok i pluća ti sredi
Ostaje problem preostalih 29 dana,meni je više dana u mjesecu stresno:)
Uglavnom,istina za kreativnost i buđenje svjesti,samo s pretjerivanjem uz određene nedostatke.Nedostaci kod mene se odražavaju na način da ako zapalim,i fino razmišljam i dođem do gomile zaključaka,sutra večinom sve ishlapi iz glave,ponekad več koji sat nakon šta me pusti.
Zato zadnje vrijeme ponekad koristim onu metodu "glup pamti pametan piše" pa zapisujem kad analiziram nesvakidašnje stvari,ideje za poslove itd.Pomaže:)