Marihuana i srce

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
25.08.2017
9
3
3
30
Pozdrav svima,

Ja sam novi ovdje pa ako ima tema ovakva(koristio sam search ) i ako sam fulio podforum izvnjavam se.

Imam problem i dilemu. Da li da pocnem da pusim marihuanu.
Imam uredjenu srcanu manu, bikuspidalna aortna valvula. Redovno idem na kontrole i nije neki to sad problem iako pijem tablete bisoprolol 5mg 2x dnevno. Mogu se baviti sportom, teretana, plivanje itd (naravno mislim da se ne smijem forsirati). Nekad i alkohol pijem. Uglavnom da stvar bude gora ja imam strasnu fobiju od srca, cim brze lupa ili preskace ja se prepadnem toliko da mi se kuci ide ili da dobijem napad panike. Nudili su mi tablete, al dosta tableta, mozda jedino ova prirodna varijanta, a to je marihuana.

Zanima me je li iko pusi a da ima ovo moje stanje sa srcem(jer znam da ona ubrza dosta srce ) i da li je ok uzimati to sa ovim tabletama ?

ps. imam 25 godina

Hvala.
 

Prcula

Aktivan Član
05.09.2016
77
454
53
Hm.. Kad već imaš frku i bez marihuane definitivno ti ne treba ! Pogotovo ne uzimanje u tvom društvu gde nema starijih i iskusnijih prijatelja. Imao sam tu vrstu " frke" da ostim na svojoj koži par puta davnih dana iz detinjstva i svakako je ne bih poželio ni neprijatelju, pamtiću je dok sam živ ( zanimljiva priča ali nije joj mesto sada ovde) ! Ali sam bio uporan pa eto me i prilično aktvan već 30tak godina ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.

Prcula

Aktivan Član
05.09.2016
77
454
53
Toliko da sam imao utisak da mi srce kuca u dupetu a munje sevaju kroz njega, dok sam sebe gledam iz drugog ugla i ne verujem da se to meni baš dešava :) Na posletku sam otišao i kod dežurnog lekara jer sam mislio da ću da explodiram kao balon :bocni:: Sreća dođoh sebi posle meranja pritiska i otkucaja srca. Nakon tog putašestvija sa lekarom brisnuh kući sa prvom prilikom . To je bilo najgore a bilo je i par manjih kasnije koje sam sve bolje kontrolisao :let:.
 

Ig0r

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.11.2014
561
1.688
163
36
Pozdrav , neznam dali si ikada probao pusti ili bis htio probati prvi put ? Uglavnom mislim da ako ces pusiti nesto sa ulice sto niti neznas sta je niti odakle je doslo da to izbjegnes u sirokom luku a ako sam uzgajas ili ako ako ti neki prijatelj uzgaja iz nekih provjerenih izvora mislim da ti nema sta puno izgubiti ako probas povuci 2,3 dima pa vidis kako reagujes . Mozda ti bude super pasalo a mozda te opere jos veca panika , tako da ti ne preostaje nista nego da sam probas :) Savjetujem da ako krenes sam uzgajati da onda probas neku sortu sa visokim udjelom CBD-a jer one te nece sigurno lupiti na paranoju i imaju puno manji postotak udjela THC-a od nekakvih hibrida recimo . Mislim da ti neka CBD-uša definitivno moze samo pomoci u bilo kakvom pogledu i bilo kakvom problemu sto zdravstenom sto psihickom :) Evo ja sam pusio shark-shock-cbd i to je ujedno i najbolja trava koju sam ikada probao , nisam imao nikakvih negativnih efekata niti nus pojava cak i dosta budes aktivan znaci ajmo reci blago si napusen nije da te razvali full .
 
Poslednja izmena od urednika:
25.08.2017
9
3
3
30
Pusio sam prije, preko 6 godina. I ok mi je bilo do trenutka kad sam stavio ruku na srce i vidio kako brzo kuca od tad svaki put kad sam pusio opet stalno sam bio opterecen srcem (a tad jos nisam znao za dijagnozu) sad kad znam nekako mi jos gore iako me doktor uvjerava da je moje srce super...

A kod nas je bas tesko sr*nje sa ulice, jedino mi ostaje da je sam uzgojim pa da probam, al jos nisam siguran. Vise me brine za srce koliko moze biti stetno, nego sto bih mogoa imati napad panike (to mogu kad tad nauciti kontrolisati, vec sam skoro i zavrsio s tim)
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: RAOZA.

Ig0r

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.11.2014
561
1.688
163
36
E jbg drug nemozes tako gledati ako neznas ni sta si pusio , siguran sam da postoji sorta koja bi ti pasala . Na forumu imas temu i smoke report brendiranog sjemena i imas sve zive informacije kako da sam uzgojis , a i manji ti je rizik da imas doma jedan box i da sutis i pusis nego da okolo zivkas kojekakve dilere i ides po vutru :) A ako te peru te neugodnosti i to imas i bio gnojiva pa ce ti mozda biti u psihi lakse zapaliti nesto sto si sam uzgojio i potom je i biolosko :) Zivio drug i samo citaj forum :)
 

sale82ful

Drug Član
Poznanik Foruma
18.12.2013
2.641
10.741
358
Danas kad sam video temu kontao sam napisati post.
Pa onda odustao.

I sad opet kontam ajd da napisem nesto.
Meni su su pre 20-tak godina (u redovnom sluzenju vojnog roka) vojni doktori nasli sum na srcu. Kasnije sam sam poslije vojske otisao civilnim doktorima gdje sam "fasovao" aritmiju. Preskakanje i lupanje srca su za mene svakodnevnica.

Radi vutru, nemoj da ona radi tebe. Moj moto.

Nisam nikad za to vrijeme isao doktoru, to jest, nisam imao razloga. Ja samo znam da imam aritmiju i to je to. Jbm li ga, ali meni vutra nije pravila probleme ovih godina.

Kontrola drugar... Prestalo je i lupanje i preskakanje...

Svaki put kad pomislim da nikad zbog dijagnoze nisam popio tabletu za mene znaci pobjeda. Nista hemija ovo,ono. Eto.


Poenta... Duvam skoro 20 godina. Imao sam napade svakakve vrste. Od panike pa na dalje. I danas zna nekad, ali to pripisujem svakojakoj ganji koju pusim.
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.986
34.300
2.598
Ja sam u tim nekim terapijama..Nibel
Kaze dotur..srcani bolesnik !
Prestao sam piti terapiju prije godinu i pol i sve 5.srce sljaka kao masina....za sada.
Duvam kao da sam u normi i ne biram strainove :)

Anksioznost je drugi par opanaka..pogodi me tu i tamo,ali znam taktiku,prepoznam uljeza haha
i zarolam drugu :)

edit;
Izbacio sam i Amoldipin..za tlak.cc 6mj
 
Poslednja izmena:

deda

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
29.02.2008
707
2.684
163
56
ja pijem tablete za tlak, odavno, imam visok tlak, što po majčinoj strani genetski, što stresan posao, što 25 kila viška. i pušim non stop. overdose sativom može me prenabrijati, ali pušenje na vejp ili samo po dim dva jointa, pa opet malo kasnije i tako pomalo drži me u stanju blaženstva. pametno doziraj i nema frke
 

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
7.986
34.300
2.598
Ja sam u vise navrata u toku AN imao otkucaje 180...cista tahikardija !
To je tri puta brze nego je normalno !