Marihuana Video snimak koji morate vidjeti

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
:bump:

Vutragenjo je napisao(la):
TV serija koju morate vidjeti. Serija je veoma ozbiljna i popularna u Americi. Fajl je velik ali kao sto rekoh mora da se vidi. Na engleskom je ali posto je super serija mozda je i prevedem na nas. Otvara se sa RealPlayer ili Windows Media player.


Ako imas RealPlayer klikni ovdje. Mnogo brze no sa Windows Media Player.


Za Windows Media fajl od iste emisije. Sporije.


Opa još stvari koje nisam vidio stvarno ću morati da krenem redom otvarat sve teme od početka ko zna na šta ću još naletjeti , u stvari bio sam tražio onu temu u kojoj sam čitao da je neka od ženskih s foruma pitala u vezi pušenja u trudnoći , nikako da je nađem, a evo zašto sam je tražio , našao sam na ovome linku na engleskom je ali ima dosta toga vezanog uz marihuanu i trudnoću , letimice sam tek pročitao ali čini mi da nema ništa loše u vutri što se tiče trudnoće , naravno da pušenje nije dobar način konzumiranja ali evo link pa neka čita kome je volja trenutno stvarno nemam vremena da prevodim pa stavim na forum:

http://www.cannabisculture.com/articles/4295.html

A i ovaj link ima jednu priču kraća je ali vezana uz vutru u medicini :

http://www.cannabisculture.com/articles/4599.html


I da pitam u vezi ovog na real playeru... evo skino sam , rijetko skidam išta preko reala tako da još nisam dohako ovome kako da ga spremim na disk , je li uopće moguće zanima me pod br.1 ,ako može kako . Ovo je toliko zanimljivo da mi nije jasno da nije sticky topic , zašto nije ? Pretpostavljam zato što nas je još dosta na dial-up pa i nema nekog smisla , ali svejedno trebalo bi da je sticky , samo predlažem , a ako je neko skonto za ovo kako se skida na disk stvarno bih se koliko je maksimalno moguće potrudio da prevedem i titlujem jer naučio sam titlovat(velika stvar :) )
2.5 min filma na dan , opet dobro, eto ga za 16-17 dana sve gotovo 41:21 min

Registrirao sam se i na drug sense da nađem ovaj Win Media file ali trenutno je tamo neka druga stvar i isto mi baci samo link za skidanje sa real playera . Tražio sam po warezima nema ništa osim jednog zahtjeva za jednu drugu emisiju od Montela Williamsa.

Ako neko može pronaći onaj topic ako postoji još uvijek o trudnoći i vutri pa da ova gore dva linka spremim tamo . Ja sam tražio i nikako da ga nađem nije valjda da sam pomješao ovo što je ova neka pitala o dojenju i ovo trudnoći, ne bi trebal oda sam polpao lončiće jer u onome o trudnoći čini mi se da sam i ja odgovorio i rekao da je bolje da se ne zajebava ako nema sigurne dokaze o tome da vutra ne šteti djetetu , a pušenje sigurno nije dobro , pogotovo s duhanom tu nema šta da se pita sve je dokazano što se tiče duhana i trudnoće čak i oni koji ga prodaju to ne poriču.

Uglavnom skinuo sam ovo s prvog linka za ovaj show od Montela Williamsa i ne gasim komp više niti zatvaram ovaj prozor od reala dok ne nađem način da ovo skinem na disk .:sun2:
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
SLO-Era je napisao(la):
OVO JE ISKLJUÈIVO MOJE MIŠLJENJE i pošto znam da èe ovo nekom malo zasmetati.Izvoli podaj svoje mišljenje ali ne soli mi pamet-HVALA

Za mene je cannabis kao biljka samo ugoðaj, proizvod mog hoby-a i dosad èak i delomièno poso(ocenjivanje cannabisa koji konkurira za razne cup-ove.( nije nimalo zabavno i cool pa odustajem.)
LEKOVITA ZA MENE NIJE NIMALO, osim što ublažava posledice neke bolesti.Ako je neko izleèio bolest samo zahvaljujuèi cannabisu -možda èu onda promeniti mišlenje, neka se molim javi
JEDINO SEME JE MOŽE SE REÈI LEÈIVO- zato vas se zamoljava, da ne KRADETE indusriske konopljke koja se koristi za potrebe farmacije.
NAJVIŠE PUTA SU TO DVOSPOLNIKI,NEMA NIŠTA KRISTALA, SEMENJAÈA TEŠKA(ZBOG SEMENA JE I SA�ENA).Vi od toga neèete imati ništa a RADI SE O LEKU u.Drago mi je što mogu reèi da U PRISTOJNOST,BONTON DOSADAŠNJIH POSETIOCA OVOG FORUMA UOPÈE NIMALO NE DVOMIM.
POgledaj moj podpis-da ne ponavljam .

Ostanite dobro i zdravo( I vutra nije zdrava, prije svega za mentalno zdravje AKO SE KORISTI PREVIÅ E I STALNO.
Cannabis je nemenjen za deo ugoðaja a ne KO NAÈIN ŽIVOTA ILI ÈAK ŽIVOT.
Ali sa zdravjem nema baš nšta zajednièko-NAŽALOST
pozdrav

SLO-era to što ti ocjenjivaš cannabis na kupovima odmah da ti kažem da me čisto zaboli kita za to i to mi tebe niti bilo koga ovdje ne postavlja za neki autoritet ni ovdje ni bilo gdje u životu .Niti ja sam ne želim biti neki fucking autoritet i glumiti ovdje nekoga tko je kao najpametniji. Više puta sam se uvjerio koliko toga još imam naučit mada znam već puno ali evo i jutros otvorim temu staru 3 godine kad ono "a viđu đavla,viđu sokola" što bi rek`o Ogulin Ćulibrk Oglo .
Judges pass koliko sam skontao može dobiti bilo koji lovator koji gore bane i izvali se za taj isti pass određenu svotu tj.200 € Bio sam više puta gore i radije bih čak i da sam u vrijeme kupa gore ikad bio potrošio negdje na miru u coffee shopu nego išao na te kojekakve (s)kupove jer te kupove ionako drže ljudi koji promoviraju sebe i svoju prodaju , ne kažem da im ne valja trava nego jednostavno sve je to komercijala brate, i ima i boljih trava a i lošijih van kupova . Sviđaju mi se kupovi samo zbog toga što možeš kod nas nekome nevjerniku pokazati kakvih sve stvari se gore događa a kod nas kita(falus od metar) jbg.

Ovo je samo iz googla ono prvo što izbaci kad tražiš " Cannabis Cup judge pass "

19TH CANNABIS CUP :: NOV 19-23 2006 :: AMSTERDAM

[SIZE=-1]Click on "Cannabis Cup Judge's Pass" under the header "Event Tickets" on the ... Yes, you may buy a Cannabis Cup judge’s pass at the door for 200 Euros. ...
[/SIZE]
Da to što kažeš si upravu , koliko uspjevam prokužit iz ovih žbrljoglifa , kažeš ne liječi nego samo smanjiva smptome bolesti , da simptome poput invalidskih kolica u slučaju one žene s početka emisije , koja je umirala od legalnih tzv. lijekova koje prodaju kurvini sinovi i bogate se na bogaljima i kroničnim bolesnicima .Dalje slažem se da nije ni dobro prečesto duvati čak da je i najbolji hash i vutra i da je bolja 5 puta od onih s CC upa to sam više puta u svojim postovima iznio i sad ponavljam , a sam sam osjetio na svojoj koži šta je to sranje pušiti industrijalke i to poljevane ko zna čime kakvim pesticidima i ko zna čim sve ih poljevaju , i samom meni je dobar dim pomogao da se rješim simptoma koje sam imao od svakodnevnog pušenja raznog smeća prije 10-11 godina je to bilo i mene je čak i izliječila od tih sranja i više ne pušim bilo šta nego samo pravu vutru a ako si judge pa i onaj za 200 € trebao bi znati šta je dobro i ne sumnjam u te kao znalca samo nije mio jasno otkud ovakav stav prema medicinskoj vutri .Što se tiče još dobrog dima da ne moraš tražiti po mojim postovima od dobrog dima meni je jedina posljedica ,koliko god pušio ,da mi prestane djelovatio ,ali sam normalan i bez ikakvih nus pojava kao kod smećarke . I još jedno bio sam i ja u Amsterdamu i to 6-7 puta do sad najviše 2001 kad sam svako malo skako do Nizozemske iz Nordrhein westfalen Duesseldorf i ne samo u Amsterdamu da sam pušio nego i u više drugih gradova npr. jedan manji Venlo ,pa još jedan manji Lisse između Amsterdama i Haaga , itd.

Nije da ti želim soliti pamet ali stvarno me zanima jesi li uopće pogledao cjelu onu emisiju kakav si s engleskim uopće i ako si gledao kakav si s vidom onda , da ne patiš od glaukoma možda nedaj bože , pa jesi li ti vidio ženu da je bila u invalidskim kolicima i onda je ondje u studiju i može hodati i kuha. Naravno na težinu bolesti od koje bila oblila i simptoma koje je od te bolesti imala i s obzirom da se jedan dobar život trovala legalnim farmaceutskim prčkarijama s kojima ovi monstrumi iz farmaceutske industrije eksperimentiraju na nesretnicima poput ove žene , naravno da joj je nekad malo muka i kako kaže nema snage u rukama ali opet znajući da ne može bez kanabisa izdrži i skuha sebi one kolačiće tj.ispeče. pa onda vaprizira ponekad vutru itd. ona meni s obzirom na sve šta je preživjela izgleda savršeno i da je odmah udarila po vutri i da se nije trovala ovim nazovi lijekovima vjerojatno bi izgledala mnogo bolje i možda bi mogla s manjom količinom proći na godinu dana . Priznam ti da ona nije potpuno izliječena pa da može kao ja prestati po 1-5 mjeseci da ne konzumira vutru , ali je s vutrom zdrava i ot je ono najvažnije i činjenica je da joj pomaže i puši ogromne količine doduše neda mi se sad ići gledat opet zaboravio sam koliko točno ali nekoliko pounds godišnje je rekla i stvarno ona se meni nimalo ne čini ludom ni ona niti onaj Ervin Rosenfeld koji se pojavio i u Penn & Teller Bullshit! nisu ni šizofrenični ni ludi , kako bi jedan luđak uopće mogao raditi kao broker , mešetar ako hoćeš ili ti ga trgovac dionicama 1lbs=0.454 kg Ervin Rosenfeld puši 300 jointa mjesečno i nije poludio već preko 20 godina , samo nemojte sad da mi neko kaže pa to je zato što je on već bolestan pa na njega drugačije djeluje , jer ću vam reći Bullshit! :)

Nije zdravo pušiti to je već neki drugi par čarapa samo Ervina ni pušenje nije sjebalo i s obzirom na sve vrlo zdravo izgleda i sigurno nije obolio od šizofrenije što je prema svim pričama o vutri davno trebao kao i ja sam , trebo sam davno u ludnici završit ,da je točno šta ovi lažovi pričaju .
Uostalom u umjerenim količinama vutra je dobra svakome odraslom čovjeku i korisna za mnoge stvari , kažem u umjerenim jer jednostavno nema smisla duvati ko judge na CCupu a sve posljedice ,opet ponavljam po stoti put možda, su kad svaki dan duvam da me jednostavno ne puca i normalan sam i to je to nemam nesanice ni bilo kakve simptome kao što sam imao od industrijalke od koje stvarno čovjek u želji da se napuši nečega što ima jedva 0.5 % THC-a , može jedino dobiti glavobolju ili čak i poluditi , ja sam bio skoro na pragu ludila s tim nemasnim industrijalama svakavim .

Nemoj se ljutit jarane ne želim ti solit pamet i ne pišem ovo samo zbog tebe a i rekao si lijepo da svako kaže svoje mišljenje , i još samo ovo, pretpostavljam da možda nisi ni pogledao emisju u cjelosti ili možda nikako , pa si na samu temu odma izvalio svoje dotad uvriježeno mišljenje ,i nisam pročitao puno tvojih postova osim u uzgoju i svaka čast ti što se uzgoja tiče mada bi mogao i bolje s obzirom da imaš puno bolje uvjete od mene(nemam nikakve) koliko mi se čini . A doduše ono je bilo prije 3 godine i ne znam kakvo je sad tvoje mišljenje o ljekovitom kanabisu . Žao mi je što nisam učio Slovenski
pa da ti mogu na tvome jeziku odgovoriti primjetio sam u par puta da ti ne govoriš baš najbolje ove naše istočne jezike , ali ne znači da ne razumiješ 100% , a ako ima nekih nejasnoća kad ovo pročitaš javi se .

Peace and pot(full of pot) :sun2:
 
28.02.2007
12
0
0
33
embrlajzer je napisao(la):
U pravu je SLO-era. Sve treba umjereno. Cak bi i vrlo opasne droge tipa heroin mogle da budu od koristi kad bi se koristile pametno.
Nadam se da ovo sto sam reko nece bit zloupotrebljeno.
Moze heroin da bude koristan, na primer ako hoces da unistis sebi zivot.
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Ma heroin treba legalizirat prije nego vutru , neka se budale poubijaju onda ovi što su protiv vutre neće moći srat kako se s vutre prelazi na heroin . A i ovi koji vrte lovu na heri više neće imat kome prodavat sranje pa možda odluče radit neki dobar skunk ili nešto prav odobro da naprave konkurenciju ovima što rade ljažnjak travu .
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Registrirao sam se na ovaj tamo preko lika za Winmedia fajl samo treba kliknut jednom da odaberes ITEM 7/10 samo isto me zajebava nešto možda mi je do real playera idem ga sad ponovno instalirat , možda me je skontao da ga želim pokrast bio sam našao neku foru da skinem na disk iz reala . Jovo nanovo nema mi druge .


Edit: evo ga ponovno instaliran real i sad ponovo otvara onaj prvi link , radi .edit 2 : I ne samo to da sam ga ovo ono nego sam ga malo zigu pa ga skino na disk nego nisam imao danas vremaena da javim skinut je na disk napokon i sad idemo malo da ga prebacimo u .avi ako je moguće i onda malo ovo ono da ga titlujemo ovo ono pa zašto ga ne bi onda malo pvi štakori u nas pustili damalo narod vidi o če,u se radi , al nije ne radi se o autorskim pravima nego se radi o tome da njima nije stalo do narida nego do njihovije šlajpeka i takulina novčanika jel to me ne razumiješ mater ti nabijem , jer to su sve štakori boli njih ***** za nečije zdravlje a kao zabranjuju ga meni i tebi zato jer to nije zdravo manabijem im mater . evo čim ga nabijem u titlove u aviju pustiću ga u ex-Yugoslaviju pa neka gledaju štakori , čiju su zakletvu položili Hipokratovu ili Hipokritovu . Nabijem sve medicinske sestre i doktorice neka proberu na šta će
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Skinuo sam ija i prebacio iz rm u avi s pomoću ovog Xilisoft RM convertera , nisam baš najzadovoljniji s kvalitetom videa jer se ne vide oni originalni titlovi iz show-a , malo su mi mutni ispali čak i u verzijama koje su nakon dekodiranja izašle na preko 1 GB - 1,2 GB , prvi mi je put nemam iskustva s ovim a i ne poznajem baš sve one pojmove , šta mu ga je bitrate , mislim znam šta znači ali kakva mi korist od toga kad ne znam uštimat kod kodiranja da mi ispane kvalitetno i da se vide originalni titlovi iz emisije koji se pojave nekoliko puta . Nakon jednog dekodiranja ispalo mi je nekih 450 MB .avi samo u taj mi ima malo lošiji zvuk a slika nije puno nekvalitetnija od onih od 1 GB i nešto .
Idem sad skinut ovaj tvoj od iz 2 dijela baš me zanima kako je ispalo u 200 MB , valjda je 200 jer koliko znam rapidshare dopušto po 100 MB po fajlu .

Što se tiče jezika meni dosta dobro ide i ne razumijem jedino ono kad ga Ameri baš smrljaju kroz nos i izvruni one izgovore kako sam ja školski učio a nekad i zabrzasju skupa sa mrljanjem kroz zube . pa onda ako se desi i jedna takva riječ u rečenici moram onda da nagađam šta bih stavio na našem . A pregledao sam ovo par puta ne bi trebalo biti nekih velikih problema osim što ću morati malo da se posavjetujem s Googlom u vezi točnih imena ovih nekih u Showu osim onog Ervin Rosenfelda , i par nekih stručnih medicinskih termina. Ne mogu sad obećat za 10 dana ali pisao sam već otprilike ako budem 2 minute na dan radio to je negdje 20 dana za 41 min i 22 sec filma.Samo ne znači da nemam i ostalih obaveza , uglavnom počeo sam večeras malo i imam već par prvih rečenica , uglavnom idem sad prevodit i čim bude gotovo ide upload. A ako ovo tvoje bude puno lošije od one verzije koju sam ja dekodirao na 450 MB u .avi fajl onda ću uploadovat i film. ,a moram i ja koji bod na rapidshare nabit :) još 20 godina pa ću nabit onih 1000 bodova za mjesec dana besplatnog downloada bez čekanja :icon_lol: . A jebe se meni za čekanje dinamički mi je IP pa onda ih varam a modem ako se pokvari ionako ga iznajmljujem i reću im da nisam kriv što su mi uvalili shrot od opreme . A i isplatili su ga već 10 puta , prodaju mi maglu i corupted win rar arhive koje mogu jedino obrisat da mi ne zauzimaju disk za qrac .
 
06.05.2007
8
0
0
38
www.dekrimar.tk
Ja se dosta razumijem u kodiranje i grubu video obradu, tako da mislim da je ovo što sam skodirao najbolje moguće optimalno. Nevjerojatno mi je da su 42 minute show-a strpali na 30MB u rm file. Da, kvaliteta je očajna i zato netreba ni pri kodiranju u divx nabijati kvalitetu jer se neće ništa postiči s tim. Video sam stavio na bitratu 500kbps, a audio na mp3, 128kbps i dobio 187MB. To mi je čini kao najoptimalnije za tu kvalitetu koja je izvorna u .rm fajlu, možda čak i prekvalitetno. Na višu bitratu se definitivno neisplati po meni, čak mislim ja bi najbolje bilo da sam ga zaokružio na 150MB.

Neznam koji program koristiš za prevađanje ali moja preporuka ti je definitivno Subtitle Workshop.

[Za ripanje rm stream-a sam koristio WM Recorder 11.2 (jednino sam s tim programom uspio, i jedino sa tom 11.2 verzijom jer za ostale navalja crack) Dosta je zeznuto to. A za prebacivanje rm u avi sam koristio rm converter, s tim da sam prvo u mpg format pa onda tek u avi jer inače mi sinkronizacija audio-video nije valjala. Uglavnom puno zajebancije ali sam zadovoljan sa konačnim rezultatom s obzirom na to koliko je loš izvorni file.]

P.S.
Reza izvornog rm videa je sužena, nevalja, pa sam stavio na 512x384. I moj video je 25fps
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Hvala DEAgent , na detaljima probat ću i ja stavit ovako pa da vidim šta ispadne od .rm 30 MB kad stavim takav bitrate , da koristim Subtitle workshop , odličan je program ne treba bolji samo jedino mu je mana što može pravit jedino ove .srt subtitlove za BS player koliko sam ja skonto i ne može otvarati ništa osim .avi ali to i nije problem srećom da ima WM recorder pa možeš real media film snimit na disk , ja sam tek neki dan ovo prvi puit napravio nisam znao ni da može , malo progooglam how to ovo how to ono i nađem , nema šta nema na ovom net. samo treba tražit .

Kod mene je WM recorder 11.3 ali mislim da to ne pravi neku veliku razliku , zaboravi sam link ako ti treba mogu opet naći odakle sam skinuo 11.3 . mada sam jedva skontao kako se s onim radi sasvim slučajno bolje rečeno na našem narodnom jeziku šupajući sam dohako da pokrene recording . Ko kad mi je prvi put , pa onda znaš kako je a nisam neki hacker / cracker , lakše mi je bilo licencirati Windowse nego ovo .

Skinuo sam malo prije tvoju verziju s rapida i nakon prve ekstrakcije kaže mi oba corrupted , ne mora značiti da je tako jer imao sam je vać problema sa downloadom ,mreža je u ***** , samo isto bih volio da mi neko potvrdi da je uspio skinuti s ovih linkova da mu valja . A nema ni dva dana skinuo sam i nešto Inside the vatican od NAtional geographca iz 15 djelova isto rapid samo njemački onaj .de i samo onaj 15 najkrasći dio sam morao jednom ponovo skinut i proradilo je kako treba 1,36 GB . A koće to znat šta je nije mi normalan komp možda uvjek ista priča kod mene , jednom mi se desilo da pokrenem jednu te istu ekstrakciju iz Winrara i kaže mi npr 3,7i10 dio ne valjaju onda nakon tri pokušaja kaže mi 3 i 10 samo i skinem ponovno 3 pokrenem i prođe ,u redu , i haj sad budi pametan kad je kompjuter glup kako ću ja bit pametan .Uglavnom ne mislim više probavat download s tvojih linkova , glup sam bio i što sam ga radio kad već imam nekoliko verzija .rm tri različite kvalitete .avi(preko xilisoft rm convertera što sam dobio) pa onda još jedna ali sa Logom preko sredine ekrana od Avone convertera koji se ne da registrirati preko onih crackova što su ovi da li i keymakera koje su stavili tamo nemam pjma zašto ,kad restartaš Avone converter on opet ispane unregisterd ,a prije restarta bude kao registered pomoću tog šupljak keymakera . nisu mi jasni likovi koji ono uspiju registrirati , kako možda neka magična riječ još treba , ili jedino tuđa kreditna kartica bi mi pomogla .Uglavnom ovaj avone mi je odradio jedan put dekodiranje ali sa WWW.XYXYXYXYYXNEŠTO.com preko sredine ekrana kroz cjeli film,zato jer nje registrirana verzija bila , ali kvaliteta je dosta dobra i vide se oni titlovi kao i .rm . Nisam ni trebao skidat ovo s tvojih linkova trebo sam jednostavno pitat koje vrijednosti uneseš za ove bitrate i ostalo . pa da dobijem ono što si i ti i vidim kakvo je , a tko zna možda je bolje ego one moje verzije od 1 GB .

Meni i nije loš onaj od 30 MB .rm samo ne može se titlat bar koliko ja znam ne znam nikakav program za titlanje za real player a možda i ima treba potražit . A što se tiče ovih 30 MB to jest nenormalno malo za toliki film ali a mislim da ovaj recorder to radi nekako iz cache memorije neka fora i kompresija je svakako ogromna samo , mi je bolja slika kad gledam iz .rm i vide se puno bolje oni titlovi na engleskom iz samoga showa .
 
06.05.2007
8
0
0
38
www.dekrimar.tk
Canne, Subtitle Workshop ti može sejvati u sve moguće formate svijeta koji postoje za subtitle file. Ne vjerujem, tj. siguran sam da si wm recorder nije kompresiral pri ripanju rm streama, već ga je orginal kakvog ga prima snimil na disk. Provjerio sam i svoje uploadane fajlove na rapidshareu i dobri su, izgleda da ti se gube paketi pri downloadu kad imaš toliko problema kod toga, probaj promjeni kabel od DSL modema, on zna dosta kod toga zajebavati.

Znači specifikacije mog videa su:
reza: 512x384
fps: 25
video (divx) bitrate: 500kbps (stavljeno na najkvalitetnju brzinu kodiranja)(divx codec v6.4)
audio (mp3) bitrate: 128kbps
veličina: 187MB
trajanje: 41:21

original file: sa genjovog linka, realmedia format (30MB, 41:21)


[Ako itko naleti na ovaj show na internetu koji je kvalitetniji neka javi]
 

cannebosanac

Aktivan Član
13.10.2006
391
47
0
46
Da evo tek sad vidim sa ovim Batch convert može pravit titlove u svim formtima , samo ne znam da otvorim nijedan video osim .avi , a i nisam radio ništa osim onog Bullshit! tako da nisam puno proučavao , možda može otorati i druge video zapise samo koliko ja vidim ovaj moj Subtitle Workshop 2.51 ne može .Modem mi je nekakav ZyXel Prestige 600 series .Koji kabel da promjenim onaj kraći Modem > Komp ili duži telefonski kabel Modem > Spliter(u spliter ulazi još i telefon od fiksne tel.linije(rjetko se koristi,mada ne bi trebalo biti važno)),a i oprema je bila nova kad sam dobio prije pola godine .

Nisam ni mislio , pogrešno sam složio rečenicu ,da je WM recorder radio kompresiju , fajl je već komrimiran , nego htio sam samo htio reći da se WM koristi s onim iz reala , nešto u tom smislu sam čitao na forumu s kog sam skinuo WM rec. i da ne može sam raditi nego valjda real player mora biti pokrenut skupa s WM rec. i onda ovaj WM njemu krade nešto u tom smislu . uglavnom ne može sam skidat, ono da u njega ubaciš URL i da skida . Možda sam ja to sve pogrešno shvatio ,a i nisam neki kažem ti s kompjuterima pa ne zamjeri . Uglavnom , i meni je blesavo da mi je bolja slika ova iz .rm(30MB) nego .avi(1GB +) vide se originalni titlovi iz emisije i nisu ni približno mutni kao ovi u .avi .

Koji program ti koristiš za konvertiranje iz .rm u .druge ovaj moj je dobar skroz što se tiče brzine samo nema da namjestim rezoluciju na 512x384 i taj je jedini koji sam uspio instalirati i registrirati da me ne zajebava s restartiranjem i ponovnim zahtjevom za registriranje i da mi ne ostavlja reklame u Output file .
 
06.05.2007
8
0
0
38
www.dekrimar.tk
Ako je kabel u pitanju kad se radi o kvarovima, onda je najčešće onaj telefonski, zna se desiti da nisu dobro zakrimpani (konektor spojen sa žicom), a nemora biti da te žica jb.e, probaj winrar reinstalirati ili staviti neku drugu verziju, tko zna u ćemu je problem.
Titlovi se obično i jedino rade za avi (divx) ili mpeg, tako da... RealMedia format se ne koristi kod bilokakve video obrade.

Da, WM recorder presretne stream od realplayera pa si ga snimi, i to je u ovom slučaju jedino moguće, inaće ima i opciju da skine direktno sa url-a nekog, ali u ovom slučaju mi nije htio, neznam zašto, možda zbog protokola ili zaštite.
Ovo što kažeš da ti je bolja slika na izvornom 30MB rm fajlu nego na 1GB konvertiranom aviju, neznam dali si gledao pri istim rezolucijama. I uzmi u obzir da .avi file ne znači da mora biti divx kompresija. Možemo mi tu vječno raspravljati, ali za to postoje drugi forumi. Šta da ti kažem, uzmi u ruke i igraj se pa ćeš naučiti i znati ;)

Za convertiranje rm koristim Boilsoft RM Converter s tim da je uvijek najbolje rm prvo prebaciti u mpg jer su divx codeci najbolje namješteni da convertiraju mpg. Znači stavim u tom programu neka mi prebaci u mpeg2 na 1150kbps, 25fps, audio bitrata 128. E onda uzmem u ruke VirtualDub i namjestim u njemu rezu i potrebne kodeke pa prebacim u avi.
... S tim da ti pola toga još nisam rekao i mogli bi još 5 stranica zatrpati u ovoj temi o teoriji i praksi manipulacije videom. Ako ubuduće imaš kakvo pitanje o ovome slobodno me kontaktiraj na PM.