Marilyn Manson

Hesi Original Sjemenke Hempatia Led Lampe
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.808
67
73
Nekad sam bio veliki ljubitelj totalno ali eto sad više baš i ne
Još uvijek su mi njegov lik stil i nastup dobri(posebno ranija faza) ali glazbeno mi više baš i ne leži
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Đorđe Logić

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.808
67
73
Ma sve poslije Golden age of grotesque albuma mu je fuj i totalno razvodnjeno i jadno ali ranije je skroz dobar bio(posebno u vrijeme kad sam ga slušao, sad više ne upada u uši)
Ali bezobzira na sve to ima imidž i stage act odličan a i poprilično je pametan momak ovako kad je ozbiljan i trijezan
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
403
29
0
31
trabunjar.bloger.hr
ne slušam ga previše(samo lest we forget-best of) al mi je full simpatičan :icon_biggrin:
glas mu je interesantan neš kao mješavina kul žene i muškarca ili bijesa zajebavanja i...
darkerski mjuzikl.
najviše mi se kod njega sviđa što nervira seljačine
(mislim mentalne seljačine...ne vrijeđam radišne poljoprivrednike stočare...)
jer nema boljeg osjećaja nego kad si svjestan da si TI uzrok tome što se neki idiot pjeni
pizdi i nemože tjednima bacit drkicu il silovat trebe jer ga u snovima proganja tvoja izvaredna fizička konstitucija.
a stvarno je izvaredna nije ni muškarac ni žena :D i u duhu kršćanstva i blagdana
trebali bismo cjeniti tu jedinstvenost kojom je bog podario marilyn mansona
ken i get an haaaleeeeluja...ken i get an ejmen...ejmeen
za one koji neznaju o čemu pričam evo slika



(ja težim tom balansu...pokušao sam svašta ubacivanje ženske odjeće,punđice,šminka al neide mi tako dobro)
e da i pišem bog s malim Ć odnosno b...
i naravno imam opravdanje za to.član sam NACI odnosno nove anglističke crkve isusove te su naši stavovi takvi da pišem bog s malim ć odnosno b
i da mislimo kako su različite rase samo produkt raznolikih higijenskih navika.
e da i ovom prilikom bih zamolio sve ljude koji nisu pripadnici naše crkve da se ubiju,ne pričaju ili barem prestanu postojati jer ovo je slobodna država u kojoj nitko nema pravo vrijeđati naše stavove a vaše postojanje to čini i kako je vaše postojanje uzrok onda
mislim da nebiste trebali postojati i.. da
 

Zabljak 1992

Aktivan Član
30.01.2008
451
15
0
33
Šaman Šandor;87360 je napisao(la):
To je onaj prosvjetljeni stav što ne razumijem prebijem:icon_evil::clap:
direktori diskografskih kuca su se okupili sa idejom da naprave nesto sto ce uvrijedit svakog,shokirat konzervativce,hriscansku ameriku,straight tipove i napravili nekakvoga zombija,prelaz s muskarca na zenu,hermfrodita sa sumnjivim muzickim talentom.i ja treba da se primam to? ne hvala,ne razumijem onda tog avangardnog umjetnika.
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
403
29
0
31
trabunjar.bloger.hr
:D znam da nisam ŠŠ ali ne kužim kakve veze ima tvoj qoute s onim što si sad napisao.
napravili su g.ovno* pa šta?nitko te ne tjera da ga shvatiš čak ti se i ne nameće kao npr smeće s hrvatske estrade koje sto puta gore djeuluje na um čovjeka od jednog marilyn mansona koji je samo "nekvalitetni proizvod"...ako si tako predan ideji uništenja govana odi blokiraj septičke jame

*gospodin ovno jede g o v n o

a to vrijeđanje stavova je nešto vrlo plemenito
malo sadističko al jeb...upravo zbog pridavanja prevelike važnosti tim stavovima
se mrzi ubija i vjeruje u crkvu :)
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.977
291
0
34
ima neke dobre stvari manson, i dobro mi je to što je kontroverzan i uzbuđuje moraliste.
 

peri.lee

Aktivan Član
16.07.2008
83
8
0
52
moralisti su jako relativan pojam

ne vrijeđa on nikog u biti...sve je to davno prožvakano i izvrijeđano do brutalnosti al na underground nivou, ne na mtviju... tamo se standardi kontroverze mijenjaju otprilike svakih 10 godina...on se samo šminka i zarađuje pare... i to velike
i nikad ne bi išo do kraja u svojim "kontroverzijama" na razini percepcije osnovnoškolaca u potrazi za kul imidžom
jer su mu oni jedini izvor zarade
taj bi na koncertu npr. satana panonskog čučao u kutu i pišo u gaće
 

mr.skunk

Vutra Veteran
16.01.2007
838
36
0
30
tako je kolega peri li i usput bi nadodao da je ruzan ko lopov i da je pravi primjer kako izgleda americka umjetnost nastala na zatiranju izvorne indijanske umjetnosti koja je opet bila sinonim za dobrotu i suzivot. dosla je americka stoka do toga da se ne libi pretvoriti u sotonu ne bi li mu to donijelo pare joj zvoni mi telefon kucni inace bi vam jos napricao

e aj nek neko jos kaze da je lijep i rasprava zavrsava :rasta1:
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
403
29
0
31
trabunjar.bloger.hr
šta nisam već reko da je ljep?:D
ae ae nek mi neko kaže da mu od ovog hlače ne postanu tijesne
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

bljeda je krhka podatna i sablasna ,i ono najvažnije, neodređenog spola :D
sve kvalitete koje treba imati kvalitetan spolni partner(moj).
edit:a taj satan panonski je definitivno veća carčina od marilyna mansona :D
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.808
67
73
He satana sam bio upoznao koju godinu nakon Mansona i još i danas "cijenim" njegovu pojavu i performans.
Bio je pravi Satan a ovaj njegov bend Pogreb x sad samo sviraju pjesmu i ništ nisu nastavili ono glavno a to je djelo Satana Panonskog

Ti ćeš doći u svojoj moći
Vratit ćeš se Satane
 

Chehehe

Aktivan Član
03.01.2009
353
14
18
38
Satan je Bio jedan od zadnjih umjetnika u nas...
A MM je Ogromni cirkusant, provokator, najbolje pijesme su mu obrade, ruzan, kontrovezan, neshvacen, u *****, opsjednut krivim stvarima, prezestok, nedovoljno zestok, americki kreten, trebalo bi ga zabranit,.......ma MM je jednom rijecu NAJVECI.
 

Vutragenjo

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
5.210
7.291
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Meni su vece sataniste beach boys nego marilin menson. Cak ovako kad ga slusas kad prica ispada i sasvim normalan, inteligentan, duhovan i prefinjen tip. A muzika je katastrofa...to jest nije za moje usi.
 

Chehehe

Aktivan Član
03.01.2009
353
14
18
38
Ajmo reci da mu muzika nije ni inovativna ni zabavna ni ista drugo ali je sigurno inteligentan i to vrlo a tko ne vjeruje neka mu provjeri bank account pa se javi.

Hocu reci da mi je jedini njegov potez u karijeri koji je napravio upravo to sto je iako nije presokantan uspio šokirat, nije glazbeno pretalentiran ali je zato snimio 5,6 vrlo dobro prodanih albuma i tako kupa se u parama na racun milijuna budala koje su ispusile negu glupu pricu.
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.808
67
73
Chehehe je napisao(la):
Satan je Bio jedan od zadnjih umjetnika u nas...
A MM je Ogromni cirkusant, provokator, najbolje pijesme su mu obrade, ruzan, kontrovezan, neshvacen, u *****, opsjednut krivim stvarima, prezestok, nedovoljno zestok, americki kreten, trebalo bi ga zabranit,.......ma MM je jednom rijecu NAJVECI.
Eto ako si zainteresiran u Vinkovcima je memorijaj Satana Panonskog sada u subotu 31. u Vinkovcima, ja vjerojatno dolazim
Ne kontam zašt ne svira Pogreb x mislim ipak je memorijal Satana
Upad je besplatan