Dobar dan dobri ljudi, sretan vam Uskrs...

8-i Update:12 dana na režimu 12/12. 22 dan cvjetanja za Blue Cheeze. 12 dan cvjetanja za Cash Express. Za WW i Critical sam početak cvjetanja mislio računat 20-04,premda bih mogao i od danas ali nije to tako bitno pa ćemo to tek definirat...Blue Cheeze kao da joj nešto nije odgovaralo i čini mi se da nije dobro usvajala nutrijente jer kao da je prestala izbacivati pistile. 11-04 njih 4 su zalivene sa 6 l.v bez korigiranja ph. Posle primjećujem kao da je B. C živnula i pistili krenuli.15-04 Critical i WW u 3 l.v dobile 1 kap sv, 5,5 ml pz, 2,5 ml root, 2,5 ml tnt i 1 ml call-mag. B.C i C.E u 3 l.v 1 kap sv, 2,5 ml tnt, 5ml pz i 1 ml. call-mag. Čudne doze

ali i ja sam čudan kad tako radim napamet

15-04 sam kupio neki ormar i na brzinu improvizirao diy box koji moram još završit dr. tj.To će mi biti pomoćni i uglavnom vege box. Nisam točno mjerio dimenzije, otprilike 80šx180v55d. Tu sam preselio Sunset Sherbet jer sam sebi nisam vjerovao da je mudonja, ići će on vjerovatno u utorak na bio otpad.

Sjetio sam se naknadno

Kad sam dobio sjemenke da ima i neka čudna medu njima pa bih rekao da je to upravo Cash Express. Piše 50%indica,50%sativa.Feminized ali piše i Mystery Seeds. Eh ona znači ipak nije Automatic što bi meni bilo najlogičnije. Ona navodno cvijeta neovisno o kojem je režimu riječ.Nikad nisam imao biljku koja ima tako malene listove.Ima lijepe pune okrugle i lijepo mirisne hedove...Jako sam zadovoljan sa njom i rado bih saznao još podataka o njoj ili sličnoj genetici pa molim uključite se i vi