Medicinska marica

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

BoRaiCho

Aktivan Član
05.12.2009
514
184
63
33
Temples of Boom
E ovako..da vas pitam nesto..:icon_lol:

Nesto sam razmisljao (posto sam vidjeo na onom sajtu gdje se narucuju sjemenke) da narucim sjeme od med.marihuane,da pokusam da je uzgojim....e sad zasto to.....pa vec sam jednom ovdje postavio temu (mada je ne mogu nigdje naci,htjeo sam u nju da postam) kako marihuana utice na dijabetes,i koliko se sjecam receno je da niko ne zna tacno kako utice,al da uglavnom nece stetit......kontao sam da je probam uzgojit i da pokusam da je starom dajem (ne bitno da li ce je pusit ili na neki drugi nacin),posto stari ima visok secer (starom nisam nista rekao,otom po tom)da pokusam da mu umanjim secer,koliko toliko,jer prvenstveno dolazi zobg nervoze...
E sad ,hocu da vas pitam sta vi mislite o tome? da li bi djelovala ta medicinska ili to moze bilo koja sorta marihuane (po pitanju smanivanja dijabetesa) ? Ako u necemu grijesim,slobodno kazite,zelio bih da sto vise naucim (a do sada sam naucio nekih gomilu stvari).....

mozda sam u nekim stvairma nejasan i nedopunjen,al hocu da vidim sta vi mislite o tome,pa ako mislite da bi moglo tu nesto da se radi na tom,onda cemo diskutovati zajedno dalje....Hvala unaprijed i hvala na razumijevanju !

P.S. izvinjavam se,ako temi nije mjesto ovdje,al ne znam gdje bih bas mogao da je smjestim,pa ako nije ovdje mjesto,neka je mod.prebaci

Peace to all
 

CAM

Aktivan Član
28.11.2009
201
38
0
43
Ah ja ne bih dao osobi sa dijabetesom medicinsku niti bilo koju sortu.... ako se ne zna kontrolirat a bit će gladan.... ne vidim nikoga napušen i mrtav gladan kako jede one rižine kekse.
Za spavanje, snižavanje tlaka, relaksaciju, anksiolitik, uklanjanje bolova ok .....
 

BoRaiCho

Aktivan Član
05.12.2009
514
184
63
33
Temples of Boom
Pa jest to,upravu si (ko se ne zna kontrolirat a bit će gladan).....e sad,za snizavanje pritiska.....opet,snizit ce se pritisak,al opet ce da bude gladan,?? opet nista onda.....a cek.koja je razlika izmedju te medicinske marihuane i ove sto mi pusimo,nesto mi je to nejasno ?
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Jedan od viokemijskih procesa koje marihuana radi u organizmu je smanjenje šećera (snižava ga), do toga dolazi ne samo uslijed konzumacije drage nam biljke, nego i uslijed konzumacije alkohola i sve to...zato i jesi gladan kada se naduwaš ili si fino popiješ.
Tvog starog bi trebalo poprilično jako "navuć" na travu pa da uđe u onu fazu kad duwa i da više ne osijeti glad, makar meni se to dešava recimo tek nakon kakvih mjesec dana konstatnog duwanja, različito je svakoj osobi, a neki su pak uvijek gladni. Slažem se s prethodnim postom gore jer po mojem znanju ni meni nema baš previše smisla....uvijek možeš probat ali mu priskrbi onda proizvode koje smije jesti u neograničenim količinama, ako nije probao još ganju.
Što se tiče medicinskih sjemenki koje moš' kupit, po tome koliko ja znam - sve je to medicinski, samo je možda to neka sorta koja ima više sedativne efekte, neam blage, ali mislim da je to samo ime sorte. Mislim da se više indice upotrebljavaju za medicinu a sative više za rekreativnu upotrebu pa probaj indicom ako ćeš išta isprobavat. Good luck, bro'!
 

CAM

Aktivan Član
28.11.2009
201
38
0
43
Buddha je napisao(la):
.....a cek.koja je razlika izmedju te medicinske marihuane i ove sto mi pusimo,nesto mi je to nejasno ?
medicinska sadrži ostale varijante THC-a , THC-b u većim koncentracijama itd.... veći spektar djelovanja....
 

CAM

Aktivan Član
28.11.2009
201
38
0
43
Samo nemoj ubit tatu... ako ga želiš baš bacit na medicinsku, pravi kompote od jabuka ,krušaka , suhih voćaka koji nisu u brošuri što dijabetičari ne smiju jest, skuhaj kompot , stavi u blender i napravi Apfel-Mousse, samo stavi umjetno sladilo....

jako zdravo i ukusno (oni koji kritiziraju umjetna sladila da su kancerogena pročitajte upute EU koji su dopušteni u prehrani)

sretno
 

Meskalito

Panamamama
Urednik
Moderator
08.10.2008
955
1.439
163
(Herijuana x Trainwreck) Diabetic neuropathy, joint pain, insomnia, MS , (Medicine Woman) Diabetic neuropathy , (Trainwreck) Anxiety, arthritis, diabetic neuropathy, depression . znam od TYforuma da je koriste u US i CA kao pomoc kod dijabetesa ali nasao sam samo ove tri vrste .
Ja sam se vec godinama preorjentisao na mm(medicinska marihuana) . Mozes da vidis moj growreport sa haze-om i blueberryjem , obe medicinske vrste

Za dijabetes znaci mozes trainwreck a seme mozes ga naci na http://www.peakseedsbc.com
 

He-Man

√-1 <3 π
Urednik
Moderator
31.05.2009
1.569
1.432
188
Eternia
Upravo tako, MM nije nista drugo nego razliciti strainovi koje su ljudi prokusali ili razvili za odredjena stanja, da daju odredjene efekte.

A to ovi uzvisuju !!11MEDICAL Mariijuana!! ko ovi nasi siptari "SKUNK" ... kad cujem, "otkriven laboratorij za proizvodnju "SKUNKA"" dodje mi da skocim sa prozora. :ludaci_lol:
 

BoRaiCho

Aktivan Član
05.12.2009
514
184
63
33
Temples of Boom
Meskalito hvala,pogledat cu grow report....a evo gledam ovu stranicu sto si dao,kontam ovaj Northernberry,vidim da je 60 indica a 40 sativa.....A moze i outdoor,sto mi i treba,tako da......Samo cek,jel svaka kosta 40$ (ako narucujes izvan Canade) i dodje 10 sjemenki ,ako sam ja to dobro shvatio?