Megaliti

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
Par detalja o Superman-u. Kal-El sin Jor El-a (El- na hebrejskom vrhovni bog), rođen na planeti koja je uništena u kataklizmi (zadnje ledeno doba).Dolazi s planete gdje su manipulirali kristalima (kvarc-pohrana memorije-usb, kristalne lubanje ).Kriptonova gravitacija je jača nego na zemlji (mamuti, špiljski lav...) nategnuta mi je teza ali mi je zanimljivo što iz prošlosti možemo stvoriti pop kulturu.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: .i. and zxw

Stipe

Urednik
Moderator
20.03.2014
12.260
35.790
2.698
Weed California USA
El- na hebrejskom vrhovni bog), rođen na planeti
ja sam shvatio po tim prijevodima proto hebrejskog da je El jednina/jedinka te populacije, a Elohim mnozina muskog roda tih superiornijih ljudi. njemac i njemci :D

back to the topic.
nisu mi strani megaliti i ono sto mene najvise zanima nacin izrade identicni nacini izrade na razlicitim krajevima svijeta. neki tvrdi da su lijevanje i kalupi u pitanju a drugi pak dokazi ukazuju na piljenje i busenje. sto god da je, na cijeloj planeti je bio poznat nacin izrade koji je nevjerovatan za "bakreno" doba ili ranije :) e sad... ko, kako i zbog cega.....
 

1310

Aktivan Član
Banovan
14.04.2014
3.800
15.242
398
Elohim
Elion - predvodnik- boss- Elohima
Elion- iznad , primjer se daje kad se opisuje kat iznad i drustveni polozaj , nadredeni
Enki - sin Eliona , prikazan kao zmija, onaj koji je omogucio razmnozavanje adamita , iz rebra adama kako pise u biliji stvorena je Eva, adamiti , muskarci dovedeni u Eden da bi sluzili, sluge,radnici , ( jer su muskarci u nedostatku zena sevili zivinu)
Eden labos , geneticki, zito, pripitomljene zivotinje, raj
Enlil - drugi sin Eliona, protivnik ideje razmnozavanja slugu, kako su bili nauceni svim vjestinama i znanju da bi mogli opsluzivati i raditi u gen labosu pojavljuje se strah da ce jednog dana spoznati tehnike za dugovjecnost te su preventivno udaljeni iz Edena- Sumer
Pogledati predavanje iz Lugana, titl na hrvatskom , par sati traje. A ako te zanima dalje ima nesto titla i engleskog, bas onaj skup rabina, teologa
- eugenika znanost danas zvana molekularna biologija, zapocela je u Francuskoj a nastavljena u Rusiji , paz sad odlaze franci u Afriku i traze zene koje bi oplodili spermom majmuna, kako bi se dokazala teorija evolucije, crnkinje odbijaju. U SSSRu nakon revolucije tolika je bijeda da se javlja tisuce zena za majcinstvo jer to znaci hranu, labos na crnom moru.
-zanimljivo je kako je moguce krizanje covjeka i elohima, nefili divovskog rasta, 6 prstiju na rukama i nogama. A onda tu dolaze i grci theoi, odiseja na pocetku opisuje vrt sa stablima na kojem rastu razne vocke u raznim stadijima razvoja od cvijeta do ploda, Nausikaja. A onda i stecci i prikazi divova, pa djeca zvijezda, pa Dogoni. Po cijelom svijetu ista prica. Superiorniji ljudi ?
 

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
sumer (4).jpg sumer (3).jpg sumer (2).jpg

Sumer, Ep o Gilgamešu, Utnapištin preživio opći potop na lađi, Gilgamešu zmija (pojela )biljku koja daje besmrtnost, mladost.Sve kasnije priče i mitovi su preuzeti iz Sumerske kulture.Jeli tko upoznat s radom Klausa Done, austrijski kolekcionar. Ako je u pravu za artefakte koje posjeduje to nas vraća u vrijeme prije zadnjeg ledenog doba.Pogledao sam samo par videa od njega. piramida (2).jpg piramida.jpg dona.jpg
 

1310

Aktivan Član
Banovan
14.04.2014
3.800
15.242
398
Nisam cuo za njega. Ti vrtis vise po tome pitanju, daj nam malo price o fotkama.
Neznam sto je gore, artefakti po podrumima muzeja ili crno trziste. Jednog kolrekcionara poznajem, strast je to velika pa kad vidis kako se odnose spram starina, koliko ih cijene( ne mislim cijena komada) koliko informacija znadu i vole pokazivati svoje blago, cuvaju ga. Tesko sad rec sto nevalja a sto valja.Bila je spika i to se dosta o tom govorilo kako anfore iz muzejskih skladista (Biograd,Zadar) posuditi restoranoma, hotelima, negdje gdje bi se vidle, tisuce ih vec ima i jos se vade a sto muzej ne vadi, kradu talijani najvise.
 

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
Pitanje je kolike su bile visine zemaljske djevojke jer spolni odnos nebi bio moguć s divovima od 3-4 metra.Lepenski vir je stariji od Sumera.Varna, zlato iz Bugarske Bugarska.jpg jedan grob u tom vremenskom periodu sadrži više zlata nego cijeli svijet.Razina Crnog mora je bila manja prije ledenog doba, kada su se ledenjaci počeli topiti sva sila vode se počela ulijevati u Crno more, možda je ljudima u sjećanju ostao taj događaj koji je kasnije nazvan opći potop. Postoji mogućnost da su Germanska plemena pijana općila s životinjama (toliko o rasnoj nadmoći i čistoj arijevskoj krvi).Eugenika- ljepši naziv genetika, Rusi bar objave svoje radove, dok ostali skrivećki tko zna što rade( Kina, djeca genetski modificirana da ne dobiju virus hiv-a).Za Klausa Donu moram još proučiti, on tvdi da su artefakti izrađeni od kamena lidit. frula.jpg frula (2).jpg žlica.jpg avion.jpg ovaj aviončić ima aerodinamička svojstva, napravili su maketu koja je uspješno poletjela.Moram još pronaći podatke gdje su pronašli artefakte ali mislim da su iz Ekvadora, Bogote.Našoj civilizaciji danas je najveća prijetnja AI jer ako umjetna inteligencija razvije svijest mi ćemo za njih biti isto što su gorile za nas. Ugodan dan želim. (.I. Michio Kaku je meni odličan sa svojim idejama o kolonizaciji i putovanju svemirom.)
 

1310

Aktivan Član
Banovan
14.04.2014
3.800
15.242
398
Zlato iz Bugarske,to su Tracani, svo zlato pripadalo je kralju, ovi su kopali i kopali kao patuljci srebro i buksali a onda jednog lijepog suncanog dana stigli Rimljani, nema vise Tracana. Fakat zanimljiva ta pomama za zlatom, za nesto korisno nije( za ljude onog doba, nema cipova, sjekira treba i mac) same dzindze,dekoracija.
Grcka mitologija poznaje dvije generacije bogova pa polubogove i na kraju junake koji vise nisu u izravnom sljedu s bogovima. Prvi bog je Uran ( jede svoju djecu) sin Geje nastale iz kaosa , djeca Geje i Urana suTitani , Kiklopi i Divovi protiv njih su ratovali i pobjedili Zeus i ekipica s Olimpa. ( djeca titana Krona i Reje)
Nakon pobjede titani su Okovani u podzemlju ispod hada, ( danas se suska, zvuci ludo al tako je o zivotu u dubini planete) ,bio je i Titan Okean ( po Homeru zivot je nastao iz oceana a ne iz kaosa) nije se borio i ostao je u svojoj kristalnoj palaci na dnu mora. ( vidjena svijetla kako poniru oko Paga u more, ima na jutubu razgovor policajaca koji to promatraju s dva mjesta istovremeno ) , postoji i nas clan koji je o tome snimao reportazu, pa clan deder opisi ! (svijetla koja ulaze ili izlaze iz mora i oceana vidjena su i dokumentirana sirom svijeta.)
@shaolin monk imas talijanski film o odrastanju na selu, klinci seve kokosi a kasnije i mazgu, hoklicu si je donio, imamo i nas film o surovom zivotu like, konobarica i krmak, ljute se licani na autora licana, e hebiga kad je tako. Mislim rec sex sa zivinom i nije tako nepoznat, arapi seve deve na karavanama i tako svuda,to smo mi ljudi,stoka.
Korado Korlevic najavljuje vec za danasnju generaciju 20-30 g da cete moci produziti zivot ako cete imati dovoljno novaca, produziti kao u bibliji , hebes vegetiranje starceka
- od kud je ta svirala? I tnx za trud, sto mislis ovo o grckim bogovima, smjena generacije ili smjena ledenog doba, ciklusi neki?
 

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.807
233
http://projectavalon.net/lang/en/klaus_dona_2_interview_transcript_en.html mislim da su frule iz Bolivije, moguće da su i prirodne katastrofe, supervulkani, asteroidi, moguće da iza svakog ciklusa dolazi nova civilizacija sagrađena na ruševinama prijašnje.Moguće da se zato piramide provlače kroz našu povijest (američki dolar).Svevideće oko.Uspomena na izgubljenu naprednu civilizaciju koja je možda i s namjerom ili neznanjem maknuta iz naše povijesti.