Megaliti

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
942
6.813
233
Više životinjskih vrsta je na rubu izumiranja zbog čovjekove spolne nemoći (rog nosoroga itd),ako čovjek to čini zbog impotencije i ako su grčki bogovi bili dugovječni "ljudi" smrtni kao Ahil ali dugovječno su živjeli postoji mogućnost kanibalizma.Možda su ljudi pomislili da će dobiti besmrtnost pa ih poubijali pa pojeli.Kamene kugle su dizane u zrak dinamitom jer se mislilo da je zlato unutra.Templari su nešto pronašli, možda znanje iz Aleksandrijske biblioteke koje je kasnije preneseno u Masonske lože, simboli masona su zanimljivi. masoni.jpg
 

1310

Aktivan Član
Banovan
14.04.2014
3.800
15.245
398
Kanibalizam sam proucio i nema covjeka na jelovniku kao glavno jelo. Uvjek je to ritual inicijacije djecak- odrasli.
Ima magijskog divljanja, pojedinacnih bolesnih i prezivljavanja al da ima kuharica to nema. A nebi ni moglo biti u konacnici bi sami sebe pojeli.
Neandretalce proglasio jedan kanibalima, ove nase Krapince a kao dokaz daje jednu neandretalsku kost koja po sebi ima tragove rezanja, isto vrijeme isti neandretalci u danasnjem Iranu pokapaju mrtve i stavljaju cvijece na grob. Novo tumacenje tih tragova je : smrt, bijela kost, poznato e pa od tad jos datira, ciscenje a ne meza. Kosti predaka ispod ognjista od kojih dolaze rimski kucni duhovi lari, ili godisnje ciscenje kostiju, ono carli , spuzvica i deri ,jos se danas tako mrtve pretke slavi ili dimljenje mrtvih na papui za koje tvrde da su kanibali ali ritual i prehrana nisu isto. Kanibalizam je izmisljotina barem kod ljudi. Postoje zivotinje , sisavci koji se mogu nazvati kanibalima ali i to je upitno, bebe jos takorec slijepe ubijaju bracu, konkurenciju u leglu, prvorodjeni ostale.
Strah od nepoznatog, englezeri i njihovo porobljavanje svijeta, pa nakelji etiketu i slobodno ubijaj, ionako su zivina.

Znam o tatarima, za koje se tvrdilo da su azijati , kosooki a zapravo su bijela rasa.
Ali to je srednji vjek za ove prije ne.
Ali vidi znak na kamenu, trokut dolje trokut gore, vec je stiliziran a pokraj je uklesano govedo, nestilizirano, to je zena, plodnost majcinstvo, valjda prvi pisani znaci.
Najstariji je lepenski vir pa vucedol a onda dunavom i savom kako se led topio, putovalo se oduvjek.
 
Poslednja izmena od urednika: