MH-growbox/PC box

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Pa, ljudovi bi se ja bacila na drugi grow odmah, ali kaj ne znate da imam 2 biljke u tom PC-u!? Dakle, prva, ta indikastija je prikazana u predhodnim postovima, a ova, sativastija, ja brijem da nju treba ostavit još dobra 3 tjedna, kaj vi mislite???


bbbbbbbbm.jpg



cccccccccct.jpg


A vanjske??? Eeeee, to sam čekala, znate kaj? Stvarno mi je bilo teško vjerovat kad su ljudi pričali da im je biljka prije prvog maja imala pol metra, metar, mislila sam si ono - taj koji to ima je fakat stručnjak ili ne znam kaj, ali ljudi, ova moja kaj je LSTrana, dakle ova desno, ima već sad skoro pol metra, tak da ak je meni uspjelo, može bilo kome!!!! Od kad su u ovdje dakle već cca 2 mjeseca, u ovom plasteniku, 2 puta sam ih svega zalila, i možda budem danas. A prošle godine sam stalno nešto petljala oko njih i zato su propale jer sam previše forsirala a nisam ni sama znala kaj, sad imam s njima cool odnos i bude valjda to OK. Ovo je obična zemlja (poljanica) u koju se sadi kuruza i sl., mislim brijat na organski, no ako se pokažu nedostaci, onda ću biti prisiljena upotrijebiti gnojivo! Evo, take a look:

aaaaaaaaaaaaaf.jpg



Puse svima i ugodan ostatak vikenda želim!
 

orbit

Aktivan Član
17.05.2007
394
42
28
36
kak si dobila ovolike vrhove iz dvije biljke u kucistu ?

daj baci pogled na moj grow pa reci dal su i tvoje tako izgledale, pls . .. i daj pm provjeri ;)
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Pozdrav Vutrolinci/ke ;) !

Evo novosti kod mene :D! Ova biljka lijevo u outdoor-u je mrtva, zašto? Evo, check it->

45595204.jpg


24865036.jpg



Lišće se čuva, ima još od ove prve koja se potpuno osušila & moram reći da je ovo sve što je ostalo, khm...malo me sad sram, ali eto, takva je situacija :D, mislim si, pa eto moja je prva pa je onda i treba potrošit sa pravim ljudima i kako spada, izgleda ovako:

61348855.jpg


Molim vas da mi kažete da li i vaše biljke tako izgledaju kada se sposuše!? Ljepljivo je kada se mrvi, ne jako tipa da ne bi mogla motat jer će mi se rizla cijela spojebat (zbog ljepljivih prstiju), već onak, ljepi se ali laganini....A puca baš stoned sada kada je suha, mislim tak i izgleda, baš je opaka!!! Možda sam je prekasno još i skinula, blage nemam, možda je jednostavno jako potentna a možda tako puca, kaj ja znam...kak je s vašima pri kraju, to me full interesira, baš se puno promijeni izgled kada se dobi ono zbog čega uzgajamo, kaj ne!?

Sada se dvoumim oko ove koja je ostala u PC-u. Zašto mi nitko ne odgovara koliko bi ju dugo još držao!?!? Jučer sam baš pognojila opet...vrhovi su počeli, evo danas vidim smeđit laganini (pistile), kristala ima na svakom vrhu, duž cijeli vrh, vrhovi se sada debljaju vidim i stala je KONAČNO s rastom skroz, glavni vrh se brijem već i laganini prži kak je blizu lampi...moram isfurat taj džepni mikroskopek...

Toliko za danas od mene :)

Eh, da i još nešto!!! Ova srednja biljoža (je my 1st outdoor beeyatch ;)))))))))))
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Pozz, danas je bila berba moje druge biljke (ove sativastije, kao, ne!?), fotke:


dsc08691u.jpg


dsc08706x.jpg


68053688.jpg



ovo je nešto sa dosta svijetlijim pistilachama nego ova s kojom je rasla...novosti iz plastenika za koji dan, a eto, vidite i sami, otišlo se na neko putovanje i tako pa pala i genetika za koju ću možda radit dnevnik i ići će najvjerojatnije samo outdoor, kak za sada stvai stoje, prve dvije sjemenke su već danas na klijanju!

Popušeno je već 3-4 vrhića s ove biljke, pa molim ovako odokativno procjenu gramaže, ovaj vrh kaj je debel skoro ko kutija cigara i veći od nje je baš onak....vrhčina, prava :), bit će još i večih, samo treba vremena i strpljenja i tak....živjela sezona 2009.!!!!

Pozz, laku noć everybody!
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Evo...novosti "z plastenika", pozz!

Ovoj su se nedavo počele stvarati "pokazivačice spola" - ja to zovem, heheh...još nikak da skužim budu jajašca ili će dlačice izać vanka, budemo vidili...

78982508.jpg



Ova je cijela crvena i kujica je :), cvijeta već 2 tjedna brijem ali poooolllaaaakkkooooooooo!
36819950.jpg




Jako im godi ovo sunce i baš uživaju!

Eh, smoke report sativastije, bacit ću fotku osušenog vrha još 2 dana i budu pravo suhi kako treba za pušit pa onda ću dati smoke report! Stay cool ppl!
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Update....molim i pomoć jer gubim strpljenje polako a to ne smijem, nema više zaliha za kuliranje pa valjda zato :p, ovo bude dečko, jel? Tj...ovo jest dečko, ke ne?


-dečko:

mudvel.jpg


mudvelmud.jpg


-kujica:

kujcheee.jpg


kujche.jpg



-imam nekoliko pitanja pa ako netko bude voljan da mi odgovori...ja imam već svoje pretpostavke, vjerojatno je genetika, ali ipak, možda ima neka druga spika:

-zašto neke biljke startaju sa 3 lista a neke sa 5 (nakon ona 2 prava, kad krenu tek, znate kak mislim..)?
-zašto su neke biljke crvene a neke zelene (mislim na stabljiku i na petiljke)?

Hvala i drž'te mi fige da se to sve izrealizira kako spada....eh, da, još jedna stvar, ovo gore je ja fakat brijem mudonja, već 2 tjedna te kuglice bubre a nikak da padnu da se uvjerim jer bu muška ili ne ali eto, mislim da je, a baš mi je žao jer je ogromna i ima toliko lisne mase i baš je, uf!!!! Mrak, uostalom, vidite i sami pa molim recept za neki brzi dobar shitić da napravim iz toga, ima ih i dosta na netu ovdje ali možda netko ima još kakav receptek pa eto, da probam, može to i na pm......

toliko od mene, keep growin' ;)
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Oj! Za početak, molim da mim se odgovori na pitanja iz predhodnog posta...ajde ljudovi!

Evo, ostalo lišće od berbe od one dvije biljkice pa sam napravila kao neki shit...stavila sam lišće koje se je fakat spresušilo već do sada u multipraktik (moj se zove robot), ja imam nešto ovako:

R2N.jpg


-evo, koristila sam ovaj nož s kojim obično meljemo sve šta nam se treba pretvoriti u paštetu u biti, prvi je po redu tu na slici....desila se je interesantna stvar, po cijelom tom robotu se je digla zelena prašina koju sam isčetkala na bijeli papir, mljela sam u par navrata i u par navrata skidala tu zelenu prašinu na papir. Zatim sam to zamotala u celofan od cigara (full sam stisnula i nabila), zatim u bijeli papir, da se celofan ne vidi, zaljepila sa selotejpom i namočila pod vodom, stavila u zagrijanu pečnicu na 175C na 10min i eto, mogu reći da je onako, laganica, taman za gušt, tek-toliko da se ima šta za popušit. Ne znam ni je sam li to dobro napravila i šta sam zapravo dobila ali sam spojila par recepata i gledala par filmića na youtube kako se radi shit brzo i jednostavno i jeftino (od stvari koje već imaš u kući) i ispalo je ovako. Ostalo je onda tog lišća mljevenog, od toga je pao čaj koji je i pila mama jer sam rekla da je to sestra donesla od neke bake i bio joj je fini čaj ;D ;D ;D !!!!!!!! yEAH, Yeah!!!!!!! Bon apetit ;)


prooo.jpg
 

Tarki

Aktivan Član
11.01.2008
1.184
139
0
37
Vau, pasteta od vutre! :D

a ova pitanja gore... pa ono neke biljke su ovakve neke onakve, sve to zavisi o genetici, al nisu to pitanja oko kojih treba razbijati glavu

i da, ono je 99% mudonjac, cekaj jos par dana da budes 100%

zivila ti, ljep grow ljepo bilje, posebice za zenu (sad slijedi shamar :)

btw kako uspijevas prodat ovo vanjsko bilje pod salatu? :D
 

m4r3

Aktivan Član
05.10.2008
342
40
28
Niodaklevci
2advanced.com
Ma to je musko 100 %, nek ide pod noz sto prije :D a ova mala je prava sativicna ljepotica.Zanimljiv hash, ali bi bio puno cisci da si koristila onu metodu sa vodom i ledom, ali bi i kolicina bila puno manja i mogao bi se fino oblikovati kao plastelin... a sto se tice tog caja mislim da to nebi trebalo djelovat, posto se thc otapa u uljima, alkoholima itd.Slobodno stavi pola doze gnojiva svako 3-4 zaljevanje , ili presadi malenu u vecu saksiju i dodaj novu zemlju ako si u mogucnosti.I onda nemoj gnojit 10-tak dana nikako, pa onda pola doze svako 3-4 zaljevanje, kasnije 2-3 sedmice prije kraja mozesh povecat malo dozu na recimo 2/3 ,pa onda ispiranje zadnju sedmicu kao sto znash voda je dosta bitna, kuhanje, filtriranje ili kupovna destilovana. U svakom slucaju bit ce od tog nesto samo laganini..
 

m4r3

Aktivan Član
05.10.2008
342
40
28
Niodaklevci
2advanced.com
lodepao je napisao(la):
highty daj koji update stvarno me zanima kako ti napreduje

Samo stavi thumbnails pliiiiiiz, meni otvara tvoj dnevnik 5 min lol

Evo da ti olaksham malo, skini ovaj programcic

http://techsuki.net/downloads/TinyPicUploaderv152.exe

Odlican je za upload, samo desni click na sliku i "send to imageshack" ,i kad ti otvori link, sa desne strane dole na kraju, kopiraj link za "forum" iz "Embed thumbnails for this image"

Et nadam se da si skontala, jer ove slike su ti stvarno prevelike, a nemamo svi brze broadband konekcije, neki su chak na dial-up-u josh pa zbog toga ..
 

Highty

Aktivan Član
05.09.2005
162
50
0
Dragi moji!
Svašta se izdešavalo, Velika večina mojih biljaka je nažalost i ove godine završila u 3 pm...fotke su u linku dolje, galerija cijela. U PC-u raste skunk i trava, ako sam u krivu, neka mi netko kaže zašto je tolika razlika među tim biljkama. Sjeme je unknown, istovremeno klijano, sađeno, sve isto.

Ovo je 8 biljaka u plastenikichu, SCROG, od kojih su preživjele dvije koje sada izgledaju ovako, samo onaj tko je to probao ZNA što znači presađivati SCROGirane biljke, još k tome iz zemlje ne iz tegle, ma, katastrofa, pa naravno da nisu preživjele. Sve se to moralo roditeljskom silom, ali neka...nije suđeno ove godine, blam blam, toliko od mene.


http://img151.imageshack.us/gal.php?g=dsc08863s.jpg
 

m4r3

Aktivan Član
05.10.2008
342
40
28
Niodaklevci
2advanced.com
To u PC-u je prva liga :) a sto se tice tog vani ocito je da im fali sunca i dobra zemlja, zasto ne posijesh to u posebne saksije ? imala bi puno manje problema sa presadjivanjem, imash u botanickim vrtovima one zaebancije kako da ih nazovem ne znam :S kao neke table sa saksijicama koje su spojene ...ja sam za 4 kn dobio 2 te table i josh jedno 10-tak saksija raznih velicina.. jest da su one najbezveznije ali hajd nece ici na reviju xD ,i sto se toliko bojish gnojiva :D slobodno povecaj to, samo postepeno .. ,ja to radim sa pola doze ali im zato smanjim periode izmedju gnojenja kad se pocnu debljat, tako je puno lakshe kontrolisati prehranu, i znash da im nece falit, a mozesh uzeti i microelemente to je jeftino..