LED Miđeti Alpha Beta Gamma - Royal Dwarf Auto

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija
OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Alpha (manja u kutu) - 67 dana
Beta - 64 dana

Da napravim normalan update bez pitanja, dakle veća biljoza Beta raste normalno, normalno izgleda, pistilice smeđe svuda podjednako (što nije slučaj sa biljkom u kutu), svaka 3 dana pije, svaki treći put gnojivo i nikakve probleme nemam. U nedjelju je dobila prvi put punu dozu Cveta, dakle 7ml/1l. Mislim da će minimalno još 2 tjedna trebati, i to najmanje - ali opet ovisi kako ju pukne jer se preko noći promjeni samo tako.

A ova manja Alpha je jučer dobila 20l vode na 5l pot, dakle isprana (tuš) i dok se osuši ide na skidanje, cca 7-8 dana. Pokidao sam popcorn budove i jednu granu skinuo što mi je tak i tak smetala za drugu biljku. Koliko stresa je dobila kod kidanja grane ne znam, ali rođena je pod stresom tako da sve pet. ::umirem::

Otrimao, stavio u papirnatu škarniclu i cca 1h na sunce, pa u pc kučište prvo da puše još 1h fen za kosu - i nakon toga uključio ventilator u kučištu i sad se tamo suši! Tu će se sušiti i cijela manja biljka kad padne. Ventilator izvlači zrak odozgo, odozdo je upuh - kad zatvorim kučište, na ruke osjetim podtlak od ventilatora. Temperatura je cca 22-24C, vlaga oko 70% (ovo je vlažnost koja dolazi sa vanjskim zrakom), ali to će biti dovoljno da ovo malo posušim - popravit ću uvjete kad dođe cijela biljka.

Inače biljka vozi, puca, i za tih deklariranih 13% THC-a je stvarno oke da možeš pored nje normalno raditi, osim igranja Witchera 3 jer se pogubim na mapi.
 

Prilozi

OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Beta - 69 dana

Stvarno fino napreduje, od subote sam izbacio jednu 11w 6500k žarulju i stavio 18w full spektar, što mi je stiglo, tako da sada i malo UV i IR puca. :D

Zalijevam svaka 2-3 dana, a jednom tjedno sa plantellom cvet. Zadnji put (nedjelja) je umjesto 7 - dobila 5 ml jer polako će i kraj dolaziti.

Alpha? Pobrao sam ju u nedjelju jutro. Nisam više imao strpljenja za tu biljku, na glavnom budu je bilo preko 50-60% smeđih, a ispod možda 30-40% smeđih pistilica. No trihomi svuda 90% mliječni, ostalo prozirno ili amber. Fan listovi svi otpali, popcorn budovi pucaju, a prostor mi trebao da druga biljka završi kako treba.

Ništa, dobio sam 58g mokrog, korijen je bio jako loš, točnije rijetki je bio, i nekakve čudne smeđe boje. Inače biljka je stala sa fazom vegetacije na visini 10cm, i procvjetala. Dobro da je i preživjela. :D

Kad sam stavio ispred sobnog venta sat vremena, ostalo 53g.

Pa sam u podne u nedjelju stavio u PC grow box sa jednim ventom za ekstrakciju, temperatura je bila 22-23C, a vlaga oko 70% - jučer ujutro je sa 53g palo na 28g, a danas u podne sa 28g na 17g. :D

Zašto ovo pišem? Da vidim kako ide taj proces sušenja, barem imam ovu biljku pa mogu promatrati. Sutra ujutro ću maknuti to iz boksa, i staviti u papirnatu vrećicu još 1-2 dana pa kad se dobro osuši - u staklenku. Inače dim je super, rad je extra!

Ali detalje ću pisati kad bude druga biljka probana, jer ona će imati puno više onoga rada što treba, ova je sigurno slabija - iako nasuprot svega što sam pušio do sada - ovo je druga priča!

Nego, sutra ću na more možda, nema me do nedjelje. Planirao sam ujutro zaliti malo jače ovu biljku što je ostala, i eventualno uzeti dodatnu plastičnu bocu od 1 litre, probušiti čep (mala rupica), i ostaviti naopačke da lagano kapa ispod biljke. Jer ako ne riješim tako, u nedjelju popodne dok dođem - sigurno će 24h biti suha.

Jel tko probavao ovako nešto sa običnom bocom?
 

Prilozi

OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Beta - 74 dana

Nije me bilo doma 4 dana, ostavio sam ju jako natopljena sa vodom, i eto žedna je jako bila i nije joj bilo dosta, ali taman sam stigao - dok ovo pišem već se oporavila. :D

Drugi izbor nisam imao.

Sve oke napreduje, ima nešto žutih listova i rubova, ali ni PH ne mjerim.

Idemo dalje do kraja. :D
 

Prilozi

OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Ekipa, evo zadnja objava tokom rasta, ipak u nedjelju navečer ide dolje.

Ponedjeljak idem na put, nema me do petka navečer, odlučio sam da neću ništa ostavljati tih par dana, iako bi sigurno i sam drugome rekao "ostavi", ali za sebe nemam karakter. :D

Pistile na nekim budovima i više od 80 posto smeđe, trihoma ima dosta amber iako kamera na mobu ne uhvati kako treba, no pod lupom se vidi kako se smeđe na budovima.

U utorak popodne je napravljen mini flush sa 8l, no jučer ujutro je napravljen pravi sa 20l. Do nedjelje navečer bude full suho, ako će trebat eventualno u ponedjeljak ujutro skidam.

Sušit će se u boksu sa ukljucenim ventilatorom za izbacivanje zraka, da li da ostavim ukljucen vent za cirkulaciju i da puse malo po budovima?

Hvala svima na pomoci, i dalje ne vjerujem da sam sam sebi nesto uzgojio. ::banjahanje::

Iduce javljanje nakon harvesta, a za iduci strain odabrana je Auto Amnesia Leamon sativa od Linde, ali ide i veci boks i bolja oprema.
 

Prilozi

FatOne

Aktivan Član
09.10.2016
899
3.810
163
no jučer ujutro je napravljen pravi sa 20l.
Sumljam da ce ti 20L isusit u 3 dana, tj nece nikako osim da ih na sunce stavis za finish, ali nije potebno (ako beres dok je zemlja mokra onda ti je i biljka punija vlagom pa se duze suši). Mozda da ugasis svetlo do harvesta jer zemlja ti se nece osusit sigurno, a dosta trihoma bi jace dozrijelilo u ta 2 dana mraka.
Evo LAB testiranja na kanabiode nakon 1,2 (ako ides na vise od 2 dana onda prelazi u CBN vec, pa opada THC) dana mraka pa razmisli o tome.
Sve u svemu cestitke nauspjesnom growu, jos malo pa uzivanje ;)
 

Prilozi

Poslednja izmena:
OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Još jučer navečer je pot bio skroz suh, jer je 5 litarski i brzo popije. :D

Otrimao brzinski, prvo radi slikanja pa onda detaljno.

Na 6 mjesta je bilo bijele plijesni, grana koja je bila ispod venta, ali mislim da je najvise krivo sto nisam malo rijedio krosnju, nije bilo zraka u sredini.

Nista strasno, plijesan je bila u obliku manje tocke i to samo na listovima. Drugi put cu bolje paziti.

Ja prezadovoljan, ostavio sam i pc vent da lagano puse po granama, temperatura u boksu za susenje je 21-23 C, vlaga 75% trenutno.

Mogu ovako susiti?
 

Prilozi

Mad Rabbit

I am not stoned, I am herbally medicated ;)
Poznanik Foruma
17.11.2014
2.133
10.069
358
Lijep harvest,može ovakvo sušenje,sam se nadam da ti uz taj vent koji puše po cvijeću radi još jedan izlazni tj da imaš neku cirkulaciju.. čestitke na lijepim vrhovima!! :( :cool:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Trulyo

FatOne

Aktivan Član
09.10.2016
899
3.810
163
Iskljuci taj vent, ja sam jednom tako i vise nikad, osuse se za 2 dana sto je jako lose jer kvaliteta jako opadne, i naravno isuše se iz vana i onda se u teglama vlaga pocne vracat sto ako se ne primjeti dovede do pljesnji. A izlazni vent smanji ako mozes ne treba sad podtlak i veliko strujanje zraka kao kod growa, tek toliko da se promjeni zrak u boxuje dovoljno.
Cestitke jos jednom, ima tu meda vise nego mi je izgledalo jucer :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Badi and Trulyo
OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Hvala svima. Budem stavio da unutarnji vent puse ispod biljaka, cisto da zrak kruzi.

Izlazni ne bi smanjio, ipak odem sutra na teren,nema me 4 dana. Mogu preko timera podesiti da malo radi malo ne.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: FatOne
OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Evo samo da se javim, stigao sam sa mora. Završilo sve ranije, išao sam poslovno/privatno (do 13h radiš, kasnije more). U nedjelju sam ih ostavio samo sa uključenim izlaznim ventom koji se par puta ugasi u 24h. Onaj za mješanje sam isključio. Mogu reći da mi nije bilo svejedno ova 3 dana, nisam znao jel se prebrzo suši, kakva je sad temperatura, jel možda pljesan zeza itd...

No evo sve je super, upravo vratio nazad u boks na sušenje! :D

Najveća temperatura je bila točno 24C, najniža 21C. Vlaga je oko 70% u boksu kod sušenja. Pljesni nigdje ništa.
Vagao sam, dakle u točno 4 dana (96 sati) je težina sa 260g pala na 120g.

Jel ovo prebrzo sušenje?

Probao sam, grane još ni približno nisu osušene da budu pukle, vutra je jako masna i ima toga još dosta za sušenje.

Odmah sam probao 2 popcorna - hmm miris je puno bolji i drugačiji nego od one male biljke od koje sam dobio 8g suhoga. Prvenstveno jer prva biljka je jel - loše rasla, razvijala se, nije pravi flush ni 50% upila, vlažnu ju ubrao.

Ova ima tako super miris, lagana za pušiti, osjeti se jače nego ova defektna haha, čak i udari jače.

Javim se još jednom za 10-tak dana kad se to posuši, pa čisto da napišem koliko je ispalo i kakav ima rad nakon sušenja i malo kjuranja.

E da, pot nije bio 5 litarski. Bio je 4 litarski. :rofl:

Kad gledam da je 90% vremena u cvjetanju provela na 69w, tek na kraju je dobila 96w, visina joj je bila jedva 30cm i da je rasla u 4l potu - bogme će urod biti jako dobar, s obzirom da ovaj strain daje male količine (30-50g po biljci u boksu sa malo treninga).

Očito joj odgovara jaki LST i to grananje jer svaka grana je odlično urodila.
 
OP
OP
Trulyo

Trulyo

Aktivan Član
01.02.2019
300
770
93
Pozdrav, dnevnik može u zaključane.

Jučer sam izvadio biljku iz boksa i sušenja, nakon dodatnog trima i uklanjanja preostalih grančica (male su suhe) - dobio sam točno 60 g. :D

Od toga je 5g popcornova, koje sam neuspješno pretvorio u bubble hash (više u temi o tome).

Sad ću još ostaviti u papirnatoj vrećici u boksu koji dan i ide u staklenku.

Hvala svima i kroz 2-3 tjedna idemo dalje! :D