Miješanje sunca i lampe

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
20.03.2020
0
1
3
22
Odma na početku da kažem da nikad nisam uzgojio ništa,ovo mi je prvi puta u životu da nešto kao zasadim :D.Kupio sam neke vutre i našo sjemena dosta,i hajde reko da ubacim sjeme malo zalijem,možda šta i izraste.Kad ono eto ti ga poslije 7 dana niklo nešto zeleno.Eh vidim ja niklo je,al sad me brine to,da mi je istjerat do kraja.Čito sam dosta o ovim sijalicama i tim zafrkancijama,al iskreno nemam ja para za toga a i živim s bratom,a on policajac,jebeno pravo ,al ozbiljno.Evo šta ja radim,preko dana odnesem saksiju na sprat kraj balkonskih vrata gdje sunce sija na biljku,eh a preko noći stavim saksiju u ormar koji sam obložio nekakvom folijom haha i upalim neku lampu,kupio 12 km haha.Imam par pitanja a to su:
1.Mogul na ovaj način gore išta uzgojit il je to gubljenje vremena?Da se ne cimam,nosi gore nosi dole haha.
2.Ako mogu išta uradit zanima me šta znači nešto ono 8.5.4,kolko sam skonto idu nutrijenti al kakvi su to omjeri nikako da skontam(konto sam ubacit onog bijelog gnojiva al reko spržit će je mala je)
Eto nadam se da će neko nešto odgovorit jer stvarno sam glup za te biljke,a tražio sam ovo miješanje,da malo sunce malo lampe nisam uspio nać.
Možda izgleda da se zafrkajem al ne zafrkajem se mrtav sam ozbiljan.Psihijatriski slučaj.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: šaran
20.03.2020
0
1
3
22
pa nisi glup za citanje... corona je karantena je... nemas pametnijeg posla ufati se citanja foruma pa ces biti pametniji....
Bi ja,al eto karantena ne vrijedi za mog gazdu tako da sam 10 sati zauzet,2 dana u mjesecu slobodan pa i nemam nekog vremena,ako bi mogo u nekim kratkim crticama odgovorit,morel šta uspjet na taj način i tako, bio bi ti zahvalan.LP
 

Infinity

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
21.03.2019
1.753
10.026
358
U teoriji, može preživljet, al na taj naćin dobiješ 2-3 rore, za 3 mjeseca čekanja. Ako je to vrijedno rizika, ok.