Mirisni kutak - Parfemi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
10.12.2019
45
232
33
28
Ljubav prema parfemima se kod mene rodila još od malena, ali sam u svet parfema ušao tek nakon srednje škole.
Mišljenja sam da parfem često odgovara karakteru čoveka, i obrnuto :idea: Nemam veliku kolekciju niti težim ka tome, baš suprotno.
Smatram da bi svaka osoba trebala da ima jedan, evenutalno par mirisa.

Omiljeni brend mi je nasomatto, a parfem black afgano. Mračan, gust, potentan, prepun tamjana, ouda, pomalo smolast, slatkast, ali nikad agresivan i napadan. Elegantan i prljav u isto vreme. Ima taj prefinjeni miris kanabisa . U početku ostavlja ogroman trag, ali se posle par sati primiri i prati te gde god da kreneš. Niko se neće uvrediti, a opet, svako ko se približi će moći da uživa u njemu. sključivo za hladnije vreme.

Na temu kanabisa bih preporučio i Cannabis Bois 1920. Parfem koji najrealnije približava miris kanabisa, opuštena varijanta. Naravno ovo nije miris zbog koga će te startovati pandur ali nežnija polovina, vrlo verovatno. Možda nije dopadljiv svačijem nosu, ali zbog specifičnosti samog mirisa nikako ne može da ostane neprimećen.

Black-Afgano-600x600.jpg 375x500.54934.jpg

Da li pored kanabisa gajite i ljubav prema parfemima?
Pravite li razliku između letnjih i zimskih, kako ih kategorišete?
Koji bi parfem preporučili?

Koliko vam se puta desilo da nečiji parfem ne možete da podnesete?
 
Poslednja izmena:

Jednomsemora

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
19.06.2018
1.990
18.969
358
Poznat je ili provaljen kako ti kazes vec dugo ali nije bas tako pristupacan ljudima, uvijek je bio skup a i dan danas je:)ali sa druge strane ima i jeftinijih opcija koje mi pasu kao sto je Mexx svijetlo plavi

 
  • Sviđa mi se
Reactions: budalin and Badi