Mms

Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow

choki123

Aktivan Član
25.04.2007
477
29
0
34
I mene zanima,pa nije valjda farmakomafija preuzela i ovaj forum
7076.gif
 

EXARP

Aktivan Član
10.12.2006
488
66
48
49
Uklonjeno radi problema anonimnosti & sigurnosti
Sorry, ali isplao je naopako.
A i onako sam prekinuo terapiju
 

EXARP

Aktivan Član
10.12.2006
488
66
48
49
Ono malo iskustva je pozitivno. Definitivno mi se čini da ima potencijala. Ali, kao i za svako ozbiljno liječenje (kao i za sve "ozbiljno" u životu), treba mu se"posvetit".
A "životni tempo" mi nedopušta da mu se posvetim, jer nemogu riskrat da mi se eventualne kontraindikacije i početne tegobe pojave sad.
A i anonimnost is a big issue :eek:hno:

Dakle:
Ako ga se pije prevencije radi, pije se od 2-3 do 7-8 kapi dnevno sa pauzama...po volji.
Maximalna doza se pronađe tako da se svaki dan digne doza za 1 kap. Kad dođe do "efekta", (koji po opisu izgleda kao totalno čišćenje, a uključuje povračanje, proljev itd.), nakon šta se preživi taj dan :icon_lol:, doza se jednostavno prepolovi i nastavi se po več navedenom planu&programu.

E sad, kod liječenja, efeti počnu brže. Mene je (a iman šta lječit :eek:hno: :sick: :eek:hno:), več 5 kapi dovelo do "efekta". Ne tako jakog, kako je gore opisano, ali efekta ima.
I definitivno je dobar (bolji?) osječaj kad se ujutro probudiš.

Radi; čisti, "dezinficira" iznutra. Napada selektivno "patogene" jer se tako ponaša u okolini koju "patogeni vole"; Aktivira se tamo gdje nije "zdrav" pH faktor. I razgradnja svega šta voli "nezdrav" pH počinje. Zato i nastaju mučnine, u početku , jer tijelo mora sav taj "otpad" i izbaciti vani.

Eto...ako kome pomogne, meni drago :b_jump:
Hvala na razumijevanju.