MOJ PUT KA OZDRAVLJENJU by miss.mrkvica

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

metalmaniac

Sve već piše na forumu, koristite Search. :)
16.10.2009
3.148
6.157
298
54
jel zna netko gdje je slo-era? on bi joj najlakše mogao pomoći...
 
03.07.2009
1.740
2.317
188
M.m. je napisao(la):
Pozdrav svima
Izvinjavam se za moj hrvatski ampak sam iz Ljubljane.

Ja sam nova na ovom forumu jer sam u potrazi za pomoć i informacije u vezi s ljekovito ulje.
Diagnosticirali su mi nizko maligni gliom moždanog debla. Imam dva sinova 11 i 12 godina so stara i možete si samo misliti kako se osječam.
Hitno potrebujem bilo kakve informacije gdje da nabavim ulje, ali semenke za uzgojo biljke u stanovanju.Neznam ni koje semjenke odnosno vid konoplja je primerno za zdravljenje.

MolIm vas za POMOČ!!!

Možda ce ti pomoci da se odlucis gdje kupiti sjemenke...

https://forums.vutra.org/oprema-za-...ljubljanu-za-growere-i-ostale.html?highlight=
 

littleGreen

Aktivan Član
01.02.2012
106
66
28
44
M.m. je napisao(la):
Pozdrav svima
Izvinjavam se za moj hrvatski ampak sam iz Ljubljane.

Ja sam nova na ovom forumu jer sam u potrazi za pomoć i informacije u vezi s ljekovito ulje.
Diagnosticirali su mi nizko maligni gliom moždanog debla. Imam dva sinova 11 i 12 godina so stara i možete si samo misliti kako se osječam.
Hitno potrebujem bilo kakve informacije gdje da nabavim ulje, ali semenke za uzgojo biljke u stanovanju.Neznam ni koje semjenke odnosno vid konoplja je primerno za zdravljenje.

MolIm vas za POMOČ!!!

Možete kupiti klonove biljaka u Beču. To će vam ubrzati proces sađenja. Firma je FloweryField. Dobre su sve indike, preporučam Sweet Pink Grapefruit, Legends Ultimate Indica. Možete i kontaktirati ljude u samoj firmi i pitati da vam preporuče najbolje za vaše stanje.

Sretno!
 

grga77

Aktivan Član
01.05.2012
409
231
43
74
miss.mrkvice malo je tema zamrla, gdje si kako si danas poslje duze upotrebe ulja daj malo se javi. :vb_wave:
 
22.09.2012
11
0
0
57
svaka cast na upornosti i naravno pozitivnim reakcijama organizma na ulje
-samo naprijed _MRKVICE----------------------!!!!!!!!!!!!
 
16.01.2013
38
81
18
miss.mrkvica je napisao(la):
hej ljudovi evo jedan mali radosni updejtić:icon_lol:

...ravnoteža mi je iz dana u dan sve bolja što iz dana u dan vidim kad vježbam jogu i hodam skoro ko na pisti:icon_lol:,još kad uletim u visoke pete to će biti to:costumed-smiley-027...

ulje me više ne puca ko na početku,tijelo se naučilo na terapiju nakon dva tijedna(2 zrna riže),ovaj treći tj. podižem dozu na 3 zrna:icon_lol:

eto toliko za sada od mene,treba samo biti strpljiv i rezultati će da dođu,nisam se tako dobro dugoooooooooooo osijećala;)

kortikosteoridi,interferoni:2flip:

ps voli vas vaša mrkvica:)))))))))))))))))))


Bok!

Malo sam čitala o vašim iskustvima i razlog zašto ste me privukli jest taj da ja imam sličan problem kao i vi. Demijelinizacija vratne i torakalne kralježnice, nema dijagnoze ms ali kao da je tu. Problemi postoje sa motorikom posebno lijeva noga, brzo umaranje, teško hodanje, zapinjanje noge, tra la la i da dalje ne nabrajam i sebi sam više dosadna. Od terapije ne uzimam ništa, probala kortikosteroide, ne pomaže ništa, sve bezveze, interferon nikad probala i iskreno, i ne bi, sve više mislim da je to sve trovanje.
Zainteresirana sam za ovaj oblik liječenja jer sam imala prilike jednom probati maslac od marihuane i bilo mi je ok, osjetila sam olakšanje. Inače, počela sam sad malo i vježbat, puno je lakše kad se ima kontinuitet u tome, ne da se tijelu da propadne....volim pilates inače.
Eto ja sam tu, volila bi da održavamo kontakt, da izmjenjujemo iskustva, nadam se pozitivna, koliko vidim vama pomaže. Ja ću svakako probati sa vlastitom proizvodnjom...
U nadi da ćemo se i dalje čuti, srdačno vas pozdravljam

Bravo mrkvice svaka čast, nadam se da ću i ja uskoro imati pozitivnih iskustava za podijeliti s vama
 
24.05.2011
229
111
0
Hej Mada_remi,

šta se tiče tvojih simptoma konzumacija marihuane će ti ako ništa drugo pomoči kod opuštanja mišića. Vidim zainteresirana si za ovaj način lječenja i ja ti ga toplo preporučujem jer odmoč ti neće sigurno. Kada klasična medicina nema odgovor čovjek jednostavno mora krenut u potragu na svojim lijekom. Ja sam imala svojih uspona i padova, ali kada padneš jednostavno se digneš i ideš dalje, koliko god bilo teško optimizam mora biti uvijek prisutan. Super je to di vježbaš, ja sam po tom pitanju malo lijena ali se prisiljavam jer znam da mi to radi dobro.
Nadam se da ćeš izrealizirat sve šta si zamislila i svakako javi kako napreduješ.
Želim ti svako dobro, pozzzzzz
 

m50

24.01.2013
1
0
0
44
dali mi može netko pomoći

treba mi marihuanino ulje za mamu ima šećer 1,tipa(22 god)izvadjena joj je štitnjača,uzima lijekove za visok tlak i sad joj je diagnosticirano zadebljanje maternice dosta veliko, *********************** pa ako me netko može navesti na pravi put molim vas pomozite
 
09.02.2013
5
0
0
56
Petar Pan je napisao(la):
joga i kanabis se super slažu, samo se ne smije pretjerat s ovim drugim. pretpostavljam da ni prije joge ne konzumiraš ulje jer te strah da će ti se spavat, ali ako već nisi pokušaj s manjom količinom. trebala bi osjetit značajan napredak u istezanju, bar ja jesam. joga na vutri poprimi skroz jednu drugu dimenziju, lakše se fokusirat na same vježbe, kao da meditiraš vježbajući, a to i je svrha joge. iako se to može postić i bez vutre, ali za to treba vremena

Ovo za yogu i vutra je 100% točno. Naravno, bez pretjerivanja, al točno kako i pišeš, poprima jednu posve drugu dimenziju i totalno se predaš,
bez uma, bez ega, totalno osvješteno možeš ući u svoje tijelo. Prekrasno !!
 
22.03.2013
6
0
0
GDJE DA NABAVIM INDICU ZA OVO ULJE, ILI GJDE **********, ALI DA JE PRAVO?IMAM CLANA PORODICE KOJI JE OBOLIO OD RAKA I IMA UZASNE BOLOVE,MOLIM VAS POMAGAJTE!!
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
zamolio bih sve koji prate i ukljucuju se u ovu temu da obrate paznju na pravilnik foruma i tacku 14:

* * *
14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.
Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.
* * *
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Shanti and denis_ze
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.