Moji tekstići

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Ponukan time što je weed killah stavio neke svoje pjesme na forum eto da i ja stavim mal svojih tekstova koje pišem kad mi dojde. Uglavnom su dosta blesavi i tako a i gramatika im malo šteka jer sam ih rijetko kad ispravljo nego ono samo pisao kak mi padne na pamet pa evo sad jedan koji je mojim prijateljima bio zanimljiv:

Jutro je. Budim se nakon dobrog odmora bez misli u glavi. Čist sam. Odlazim se umiti, oprati zube. Oblačim svoju uobičajenu odjeću, čistu, potpuno čistu. Malo sjednem i pijem šalicu čaja kako bih se razbudio. Čaj je dobar, kamilica. Dvije žličice šećera taman da ne bude presladak. Upalio sam mirisni štapić. Miris djeluje omamljujuće, vodi me u snove kojih se lagano počinjem sjećati. Prisjećam se snova, opet sam letio, letjeti je predivno. Gledam na sat, moram se spremiti i krenuti. Popijem do kraja čaj i ugasim mirisni štapić. Oblačim čiste patike i čistu jaknu. Gledajući u ogledalo zamijetim kako sam u potpunosti čist kako fizički tako i u mislima, potpuno sam opušten. Uzimam ključ od stana i gumicu za kosu. Vežem kosu da mi ne smeta. Otključavam vrata i izlazim van. U potpunosti smiren i sretan hodam stubištem zgrade. Toliko poznajem taj put da hodam zatvorenih očiju Došao sam do izlaza iz zgrade. Otvaram vrata, zakoračim van……

















I padnem u ogromnu hrpu govana.




I evo jedan drugi interesantan što sam napisao nakon mnogo gudrovine:

Evo samo par riječi o popularnoj Mćrladi koje sam napisao u šamanskom transu

Mćrlada

Mćrlada je vrsta apstrakte marmelade sličnoj eurokremu koja je vrlo popularna u Bosni. Mćrlada je izrazito zdrava za djecu jer sadrži korisne vitamine A, B i C koji su prirodno ekstraktirani iz karcinoma na bikovim testisima. To Mćrladi daje specifičnu smeđu boju i okus. Bijeli dio Mćrlade napravljen je od čistog svinjskog mlijeka s dodatcima kreča zbog čega on ima savršenu teksturu i okus. Mnogi priznati svjetski znanstvenici složili su se da je Mćrlada jedan od najboljih izuma današnjice jer kombinira tradicionalnu kulturu i modernu ishranu. U Bosni mnoga djeca svakodnevno jedu Mćrladu radosno pjevaju pjesme iz reklama za Mćrladu: «Najbolja je Mćrlada!». Kupite i vi svom djetetu teglu Mćrlade po samo 4,99 KM i budite ponosni jer ste svome djetetu osigurali zdrav i ukusan obrok.

eurocremFranck.jpg
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.239
110
88
43
Oduvek si imao duha za pisanje tekstova...
Ovo prvo je super sto se mene tice...Haiku ti je dobro isao...al ok je i ovo...
I upadoh u hrpu govana...
^Najjaci deo tekst...Ko bi ocekivao takav zavrsetak...
Sto bi rekao prijatelj Milan : "Ptice su plemenite zivotinje"...
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Pada taj kraj je i jedini bitan ovaj početak lijepi čisti tamo vamo služi sam zato da bi pao u govna na kraju, a nema ljepšeg osjećaja nego pasti u vrpu toplih govana(tu i tamo)
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Evo još jedan napisan nakon pristojne količine gudrovine, i samo da napomenem da je ovaj pisan po stvarnom događaju - Ozbiljno


Blesava Mačketna

Postoji jedna mačketna koja je vrlo opasna. Tu je mačketnu jedna vještica donijela iz svoga poganog sela do kojeg nema ceste nego moraš putovati poljem. Vještica je svoju mačketnu uklela i ostavila ju u civilizaciji. Vještica se maskirala u djevojku iako su vještice inače odvratni dvospolci. Ali Šaman joj je vidjeo pravo lice. Šaman zna da je ona vještica i ona zato njega tera od sebe što jače može. No Šaman je močan i on je prozreo njen plan i sve će nas spasiti od kletve mačketne. Nikad ni ne treba izgovarati riječ mačketna jer vas tako može vrlo lako ukleti maćketna. A kletva od mačketne je opasna pa čak i pogubna. Šaman zna otkloniti kletvu mačketne ali se on još priprema za napad. Šaman i Agrarni reformator su skovali đavolji plan kako odriješiti svijet te odvratne mačketne. Jer đavo se u tami sakrio. Ali Agrarni reformator i Shaman Shandor čekaju pravi trenutak da ga izvrše. Plan je mačketni odrezat rep za otklanjanje kletve mačketne, odrezat joj noge za lančiće za zaštitu od kletvi i odrezati brkove za pušenje. Mačketna je još mala pa stoga je njeno zlo shvaćeno kao igra no svi će se iznenaditi kad poraste mačketna. Mačketna donese ljudsku ruku pred vrata. Odvratna zla mačketna!!! No Šaman Šandor i Agrarni reformator su čvrsti u svome naumu da ju spriječe!
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Evo jedan ovako malo

Knjigovodstveni crv

Znate li vi djeco što je to knjigovodstveni crv?

Pretpostavljam da ne znate. E pa ako nastavite čitati ovaj tekst saznati ćete.

Knjigovodstveni crv je vrlo zanimljivo biće. Spada u parazite i živi u glavama ekonomista te se hrani njihovim mozgovima.

Knjigovodstveni crv nastaje na vrlo zanimljiv način.

Obični mladi momci ili djevojke vedri i čili spletom okolnosti dođu u kontakt s knjigovodstvom. Uglavnom prisiljeni na ovaj ili onaj način počinju ga proučavati te se počinju njime baviti. Uče knjižiti. Ti mladići i djevojke to ne vole raditi no na početku im se knjigovodstvo ne čini toliko strašno te bez većih problema satima knjiže razne stvari. Sve više i više upadaju pod utjecaj knjigovodstva i uče knjižiti sve različitije stvari. Nakon prosječno dvije godine intenzivnog knjiženja počinju se primjećivati promjene.

Mladići i djevojke postaju bezvoljni i umorni. Primjećuje se strahovit manjak kreativnosti i mašte.

Što se dogodilo?

Intenzivnim knjiženjem dolazi do zanimljive promjene u mozgu. Dolazi do promjena u lučenju serotonina u mozgu te dio središnjeg živčanog sustava počinje mijenjati svoj oblik i funkciju. Nakon prosječno dvije godine intenzivnog knjiženja središnji živčani sustav formira maleno crvoliko biće, poznato kao knjigovodstveni crv.

Knjigovodstvneni crv ubrzo postaje neovisan o dijelu mozga od kojega je nastao te počinje parazitski preživljati hraneći se tim istim mozgom.
Crv je većinu vremena vrlo slabo aktivan no za vrijeme knjiženja se počinje hraniti jer ga stimuliraju živčani impulsi koji se javljaju kod knjiženja.
Knjigovodstveni je crv izrazito štetan za osobu na kojoj parazitira te neki od problema koje uzrokuje su: bezvoljnost, umor, manjak kreativnosti, opća nezainteresiranost, razdražljivost, glavobolje te povremene blage psihoze. Ukoliko osoba nastavi intenzivno knjižiti može do ozbiljnih psihičkih problema poput živčanog sloma, schizophrenije ili teških psihoza.

Knjigovodstvenog se crva može sigurno odstraniti ukoliko osoba prestane knjižiti te se počne baviti kreativnim ili misaonim radom.
I zato draga djeco nemojte se dati zavesti te postati knjigovođe jer ćete onda i vi biti zaraženi knjigovodstvenim crvom.
 

domacicarulz_mostar

Aktivan Član
09.12.2007
64
0
0
36
a šaman šandore procito samo ove tvoje predivne tekstove x pita i svaki novi put mi je kao da sve ispocetka citam...trebala bi se pokrenut akcija da ti nadjemo izdavaca da ovo ukomponujes u jednu knjigu koja ce bez sumnje postati bestseller...
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
Nešt sam zadnjih mjesec ne pišem neznam al evo neke starije koje tu nisam stavljo

Od knjigovodstva s bilanciranjem do slobode s razmišljanjem

Moje tijelo posustaje pod naletima računa 1600 – potraživanja za plaćeni pretporez. Iznenada mi nametnuše knjiženje pretporeza te ostah bez daha. Taj je trenutak bio dovoljan da me proknjiže na potražnu stranu računa 3104 – zalihe reprodukcijskog materijala na temelju zajedničke nabave. Bio sam osramoćen i sam u hladnim bespućima računa 3104. Uporno sam pokušavao stornirati knjiženje koje me je dovelo na ovo sumorno mjesto, no bez mnogo uspjeha. Mjesecima sam knjižio kako da pobjegnem, ispisivao brojne kalkulacije, obračunavao amortizaciju; i malo po malo, gubio sam razum. Jednoga dana, sjedeći i knjižeći kako da pobjegnem ispunio sam nalog po kojem sam knjižio, posegnuvši za novim shvatih da posežem u prazno. Nisam više imao naloga za knjiženje! U mojoj glavi srušile su se sve sheme knjiženja koje sam znao. Međunarodni računovodstveni standardi izgubili su svoje značenje i bilo mi je nemoguće činiti ono što cijeli život činim. Knjižiti!

Pobjesnio sam, iz mene je izbila erupcija bijesa uzrokovanog zbunjenošću i lomljenjem poretka koje je tolike godine pomno stvaran u mojoj glavi. Učionio sam ono najstrože zabranjeno. Prešarao sam knjiženje koje me dovelo na ovo mjesto. Račun 3104 više nije podlijegao načelu urednosti! Uništenjem ovoga računa napokon sam si omogućio bijeg i toliko dugo priželjkivanu slobodu. Pobjegao sam na dugovnu stranu računa 910 – upisani temeljni kapital. Znao sam da ću tamo biti dovoljno dugo siguran da smislim kako da zauvijek budem slobodan. Na računu je bilo knjiženo svega nekoliko puta, očito je firma kojoj je pripadala ova glavna knjiga postojala samo nekoliko godina. Po prvi puta u životu koristio sam svoj um a ne naloge za knjiženje niti kalkulacije. Pomoću njega, smislio sam genijalan plan.

U računskom razredu 5 koji služi za interni obračun otvorio sam novi račun koji sam odmah i izravnao knjiženjem na suprotnoj strani. Tako nisam privlačio pažnju te sam imao dovoljno vremena da smislim kako pobjeći iz glavne knjige.

Proveo sam nekoliko godina na tome računu u životu bez knjiženja. Radio sam na sebi, gradio svoju osobu te učio se koristiti svojom sviješću. Shvatio sam da sam moćan i da mi za napuštanje glavne knjige treba samo moj um i odluka. U trenutku kada sam došao do toga zaključka više nisam bio u glavnoj knjizi.

Bio sam u svijetu koji je stvoren od misli, koji se gradio razmišljanjem i njemu sam mogao što sam god htio.
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
i evo nekih malo teže smislenih

Ranica
Uf nešto me peče, jako me peče, čak me i svrbi sve uokolo.
Crvenilo mi se navatalo i jako me svrbi.
Trljam se i grebem pa me manje svrbi a više peče.
Ako ne diram onda me svrbi.
A što da radim ja malena.


Ivan Gorjanin
Jednoga dana živjeo je jedan ogromni momak koji nikako nije bio omiljen u svojemu društvu. Imao je glavu poput kestena i zbog toga su ga neprestano zadirkivali. On je jadan oduvjek maštao da može imati čunjastvu glavu poput svojih prijatelja kako bi im bio ravnopravan.
Svoju je glavu u obliku kestena svakodnevno počeo stavljati u drveni kalup. Malo po malo glava mu je poprimila oblik čunja. Sav ponosan otišao je do svojih prijatelja da im pokaže svoju čunjastu glavu te se iznenadio scenom koju je zatekao. Njegovi su prijatelji imali glave poput kestena.

Bunar
Kopaj, kopaj.
Struži, sastrugaj!
Vrdljaj, zalij pa otrnči!
Uzgurdljaj, rastrusi!
Razvardljači, ostruži, trpaj pa vadi, trpaj pa vadi.
Guraj, vuci, grabi pa vadi!
Pazi da ne sastružeš previše!
Maljaj pa slaži jedno na drugo.
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.812
77
73
nemogu vjerovati da nisam sisaču stavio to mi je jedan od najboljih

Sisača

Dobar dan, ja sam Sisaša! Vjerovatno ste već zamijetili moje velike sise, zaista su velike i divne. One mi ispunjuju život i ja ne znam što bi bez njih. Mnogi me dečki dodiruju po sisama no ja ima ne zamjeram, jer tko ne bi želio dodirnuti tako velike i meke sise kao što su moje. Nekada se pravim da mi smeta što me dečki dodiruju no to je samo maska, zapravo uživam kada mi dodiruju sise i često ih i sama dodirujem. Moje su sise zaista predivne.

Baš sam neki dan doživjela zanimljivu anegdotu sa svojim sisama. Hodala sam iz trgovine u svojoj majici s ogromnim dekolteom koji naglašava moje ogromne sise kada mi je prišao jedan simpatični starac i dodirnuo moje sise. Jadan se nakon toga sav uplašio jer je mislio da ću se srditi na njega no ja sam potrčala za njim te ga zagrlila čvrsto mu prislanjajući svoje sise na lice. Starac je bio presretan te me dodirnuo za vaginu na što sam se žestoko rasrdila, ali ne zbog njegova dodira nego zbog toga što sam imala mjesečnicu zbog koje se nisam mogla prepustiti starčevoj nježnosti. Kako bih jadnome starcu nadoknadila što mi ne smije dodirivati vaginu odvela sam ga svojoj kući gdje sam mu pružila sate i sate uživanja u mojim sisama. Nakon što je starac otišao osjetila sam neodoljivu potrebu za dodirima; kući je bila samo moja majka. Skinula sam se gola te otišla do svoje majke i zamolila ju da mi liže i cucla moje velike sise. Moja je majka na to zdušno pristala jer i sama zna kako je to. Moja je majka zaista vješto cuclala moje sise i divila sam se njezinoj vještini, očito je u životu posisala mnogo sisa. Nakon što sam se zasitila majčine pažnje otišla sam u svoju sobu.
Obukla sam se, izvadila pištolj iz ladice i propucala si glavu.
 

wannabeshaman1

Aktivan Član
31.05.2007
400
33
0
35
trabunjar.bloger.hr
imo sam pun ***** :D tekstova i pjesmica na kompu al nikako ih nemogu nać...
imam ih i na blogu dosta.
al evo jednu što sam napiso kad sam se prvi put napušio ovog hašiša što sad dimim
zove se oda hasotu :D

svečano se svom svojom životnom energijom zaklinjem da ču pušiti hašiš
dok mi ne isčupaju pluča
a i onda ću ga jest
pa će mi isčupat usta
pa ću ga kroz *****
a kad i njega razbiju ću se trljat o njega da ga apsorbiram
kad mi oderu kožu
onda ću ga mazat po mozgu
a kad mi i mozak uzmu
i razdvoje od tijela
u epskom zanosu
ja ću izaći iz svog tijela
i romantično na vjetru pojebat se sa dimom
poljubit boginju što suzu na okus tvori
i nestati u vječnosti
i nesvjesti
(sa ogromnim demnoskim ali hedonostičkim smiješkom na licu
ko da sam pojebo vraga u dupe)
edit:lol sjebo sam se malo,mislio sam da je tu više njih napisalo svoje tekstove :D
pa sam išao i ja...tek sad sam skužio da je ovo šamanovo sve :D
 

domacicarulz_mostar

Aktivan Član
09.12.2007
64
0
0
36
šamane nemoj vise pisat molim te...kao istinit obozavatelj preporucio bih ti da napravis neku pauzu da te se jos vise pozelimo...a do tada cemo uzivat u ovim tekstovima...