Molba

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
07.09.2009
4
0
0
39
Molila bi dobru dušu koja zna, može i voljna je napraviti "Phoenix Tears" (kako treba) što je prije moguće. Tko je zainteresiran neka mi posalje pp za početak.
Naime, mojoj mami su nađene metastaze tako da je situacija ozbiljna i hitna.

Hvala,

Jelena
 

Beyond

Vutra Veteran
07.08.2006
1.948
335
0
38
Žao mi je situacije tvoje mame ali mi imao pravilnik na forumu koji nam koliko toliko glavu čuva od murije i ona najbitnija točka nažalost glasi

14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.

Skrećemo vam pažnju da je strogo zabranjeno obraćati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uključujući i Marihuanu) i ukoliko tako nešto uradite možete i najverovatnije ćete biti trajno banovani.

Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se možete obratiti našim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost.
Morat ćeš se sama bacit na uzgoj, ili tvoji bližnji
 

CAM

Aktivan Član
28.11.2009
201
38
0
43
Znam ali zar nije logičnije da netko tko proizvodi probono stvarnim takvim pacijentima dadne , i da dotična osoba piše dnevnik, što bi se moglo objavit u znanstvenim novinama , ipak zar nam nije bit legalizacija , meni je život ipak vrijedniji od pravilnika, kad bi imao dao bih ti fakat
 

Kreso1988

Aktivan Član
04.07.2009
143
23
0
33
da nikog nesprijecava pravilnik foruma vec zakon srbije hrv bosne itd... vjerujem da bi svi kada bi mogli pomogli ali forum nije mjesto za ispunjavanje takvih zelja, ipak nezelimo da iko ide u tvorza i jos gore da se prica da se dila droga preko vutra orga^^
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
I mislim da je Hazeseeker spomenija cijenu van granica sličnog proizvoda,300-500€ za 10ml,a kapi ua oči "visine clasic" imaju 15ml pa izvagajte malo šta se traži uopče,za exyu nemoguče!
Ja ti savjetujem da napišeš pismo i molbu kao tu,ali DRŽAVNIM SLUŽBAMA,navedi im problem,navedi im dokaze da pomaže,navedi im primjere kome je pomoglo VAN granica ili još bolje na domačem terenu.Zahtjevaj nek ti dobro objasne zašto se taj lijek trenutno ne smije koristiti kod nas,itd.Popljuvaj im usput farmaceutski monopol i njihovo legalno drogiranje ljudi raznim depresivima i ostalim gadostima,navedi im kako jeftino puše priče poput važnosti lijeka za svinjsku gripu koja je samo jedna loša i prozirna reklama da proizvođači lijekova prodaju svoje proizvode,spomeni im bačene miljune za cjepivo koje su dali,a na TV-u im je ZABRANJENO pričati o tom,a sve su to platili porezni obveznici,a oni ni dupetom praktički nisu mrdnuli!!!