Joe je napisao(la):Pa zavisi...ako si neki od dilera u mom gradu odgovaralo bi ti i da imas sranje ali puno sranja. Pa da klincima prodajes sranje. Oni ne znaju.
Kad smo vec kod toga da je bolja imati malo ali kvalitetnog - ja oduvek volim high % TCH sorte. 2-3 dima i gotovo![]()
Joe je napisao(la):Ma dileri su svinje! Iako ne mogu bez njihIzvinjavam se ako ih ima ovde. Zato sto od vutre prave biznis i zaradjuju kintu na nemoralan nacin!
Nikad nisam i necu nikom da prodam gram moje vutre!
Littleboy, kako je? Jal nikla neka?littleboy je napisao(la):E ovako jedan frend je, i ako sam mu ja rekao da saceka mene pa da posadimo, sam to uradio i nije pustio sjeme prvo da proklija... Pa me interesuje sad da li ce biti od toga ista ? Hoce li narasti biljka, i slicno ?
prvo skank lab pa meth lab xDrobot_minimal je napisao(la):chekaj, biznis je biznis..i ko zna kada bih ja svario prvu spravu da nije bilo dilera...ne znam, ovaj moj je bas cool lik, ako ti treba-moze, ako ti ne treba-nikom nista, ne navlaci, ne skracuje...dodje do nekih para...kupi nesto sebi..itd. Izlaze se opasnosti da ga uhvate i oteraju ga na robiju
Jbga, zato treba legalizovati, pa ce dileri da placaju porez lol.
Ozbiljno, kako mislis da neko nabavi ako ne zna, ili nema uslove za gajenje, a nema nikoga ko bi mu poklonio...
Biti diler droge je profesija, ima dobrih dilera ima losih, kao sto ima i dobrih svestenika a ima i pedofila...
Greh je ukrasti, ubiti a ne prodavati travu.
Ovo se sve odnosi na vutru, e sada prodavati hemiju...to je vec diskutabilno..
pozdrav!