my 1st outdoor grow....

Hempatia Soma Seeds Herbies Headshop

CannabisGrower

Banned
Banovan
24.07.2009
1
0
0
38
znaci ljudi evo da objasnim o cemu se radi tu..... znaci dobiti cu dns popodne od frenda 2-3 sjemenke.. cim dobim sjemenke idu pod toilet papir nasprican s destiliranom vodom i omotan u foliju kod prozora.... i dok mi sjemenke kliju ja kupujem humus i stiropor naribani.... to stavaljam u veliku vazu u kojoj prebacujem to 1 sjeme.... ovo mie prvi put i zelim samo 1 biljku.... znaci kada prebacim tu sjemenku u vazu i stavim sve na moj sajt dali da spricam tu sjemenku s destiliranom vodom ili normalnom iz slavine? gledao sam na vutra.tv da kada napravim onaj proces sta sam gore napisao da za 2-3 dana otvorim i da ce sjemenke proklijati.... tako da kada se sve obavi i prebaci na sajt u vazu cu vam postati prve slike kako vaza izgleda i di sam postavio to.... znaci muci me samo s cim da je zaljevam u vegativnoj fazi....(destilirana voda ili voda iz slavine) tnx ljudi... nadam se da ce mi ispasti nesto od ovoga.... :sun2:
 

delboy

Prijatelj Foruma
Poznanik Foruma
04.06.2006
414
208
43
balkan
Vise o vodi ces naci na forumu,ali evo da ukratko kazem ,kisnica se meni pokazala kao najbolji izbor.
Njoj ph nemoras mjerit,jer jednostavno je pogodna za sve biljke.

Destilirana voda,ako je imas (nemoras kupit) mozes isto koristit ,ima neutralan ph.Ali vode se rasprave oko nje ,da nema neke potrebne minerale i bla bla bla oko toga.

Voda iz slavine ti moze posluziti ali moras znati njezin ph, ili se mozes upustit u experimentiranje dali ce pasati biljkama(ali nemoj bolje) .


procitaj ovu temu na forumu

https://forums.vutra.org/unutrasnje-uzgajanje/2184-kvaliteta-vode-i-koliko-je-bitna.html