My bike

  • Vutra Radio is back. Možete ga slušati preko web plejera. Slušamo se!
Hempatia Canna iGrow Mills Nutrients

VenloNL

☆☆☆☆☆
07.06.2010
5.929
19.368
358
Vremenska prognoza za moju selendru kaže;
Venlo, ako kreniš u narednih pola sata napravit ćeš jedan lijepi krug od sat,sat i pol' do dva sata.Nemoj daleko jer reći ću ti,oko podne će biti malo kiše.Neće dugo padati jer će se pojaviti sunce između podneva i večeri.
Nemoj daleko jer nemaš blatobrane.
Ako kreneš lijevo,vozat ćeš se po šumi ... desno pak,ideš među ljude.
Eto ti sada razmisli na koju ćeš stranu :let:
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Poznanik Foruma
30.03.2011
645
2.274
163
Hebes desno medju ljude, goni pravo medju zene :D

Juce sam odvezao lijepu turu bicikletom, bas sam se pravo smorio, a vjetar ladan ko punicin pogled kroz kosti mi se provlacio.
 
Sviđa im se: VenloNL and irieman

sale82ful

Drug Član
18.12.2013
1.045
1.601
188
Bogme,ni ja se ne skidam sa bajka nekoliko dana. Bez obzira na vremenske uslove. Samo da nije poledica. Hehehehe.
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.096
16.224
358
36
Tacna
Ja isto imam dnevnu normu koju moram odraditi bez obzira na vremenske uvjete, minimala mi je 20 kilometara dnevno, a vikendima kad neradim peglam etape po 50 km u komadu.
Znam često odpedalirat negdje daleko u divljinu, pa zapaliti frulu i onda nemam volje da pedalam nazad pa se kajem i govorim si više nikad pljuga+biciklizam, al nemoš baš nasuho ni sportom da se baviš :razvaljen::.
 
Sviđa im se: irieman

VenloNL

☆☆☆☆☆
07.06.2010
5.929
19.368
358
Meni je optimalno 5-6 km tamo i toliko otprilike i nazad.Tu si tempiram pljugicu i neobavezno se odvezem.Slušalice u ušima,svjetla upalim i polagano...
Danas fin dan,biciklo prljavo od posljednje vožnje ...petak,sunce,toplo,gotov radni tjedan.
Jel' treba šta još kazat :D
Mislim da netreba.
Odredih si točke do kojih se moram dovesti i krenim.Prvo odigram euro jack pot,pa stanem da si pustim glazbu u uši i tu zapalim pljugicu malu.I tako se ja vozim.
Uhhhhhh,pa odvezao sam kilometar ziher a da nisam bio uopće svjestan ,u jednom momentu.Dosta je prometno.Auta ko' mravi u mravinjaku.Zrak koji udišem je više dim od dizelaša i ostalih nego zrak.Uživam u vožnji,na svakom semaforu sam prvi... i eo me odjednom,perem biciklo.
Dok sam čekao jednu gospođu da ulicka svog metalnog ljubimca,zapalih i cigaru.Gospođa gotova,ja upadam,5 kn,samo voda i pšššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššššš :D
Mlaz jak a ja poučen od zadnji puta,držim jednom rukom biciklo a u drugoj je pištoljčina i pššššššššššššššššššššššššššššššššš:D
Naduvao se:let:perem jednu stranu,detaljno se unio u radnju...pa onda totalno nespretan premještaj ruku... sad je u desnoj biciklo a u lijevoj pššššššššššššššššššššššššššššš:D
U jednom momentu sam se toliko uzšeprtljičio da sam morao onaj pištolj gurnuti u šošku mada još nisam potrošio svu vodu.Jedva izađe iz tripa pranja Breezera.
Dok sam hvatao zrak,jer nisam disao zadnjih par minuta normalno koliko me zgrabilo pranje ,hehe ... kraičkom oka u koji mi je uletila mušica (vidio sam ju kako ulijeće u oko lijevo) ...ugledam Policajca.
Štaaaaaaaaa,je ovo koji *****,proleti mi kroz glavu.Jer upravo gledam u 4 policajca na 3 m od mene.Promatraju mene kako perem bicikl i jedan kreće prema naprijed.
Meni u labrtama ugašen čik od benstona 100s.Ugasilo se koliko sam ja zabrijao na pranje.No policajac ode u praonu do mene.
Izguram bajs van iz praonice ,parkiram se i pogledam.A ono policajci došli da operu kombi i vidim da su sada unutra ponovo,a ovaj jedan pere.
A jes me fino opralo,hehe .... a oprao se i bajs fino.
E onda skočih prvo do kolodvora a u sljedećem momentu jednoj staroj romkinji i meni svira jedan mladić na one bakrene posude.
Svratih na povratku na jedno malo pivo a kad sam došao kući,prvo što sam napravio... oprao ruke i izvadio mušicu iz oka. Prekinio sam ju na dva dijela u pokušajima kad mi je uletila da ju izvadim.... ili su uletile 2,hehe.
Ma kad odeš desno,u civilizaciju ... svašta se izdešava :D
A dok,npr lijevo kad odeš u mome slučaju,i tu bude svašta isto.
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.

Sve je dobro što se dobro svrši :D
 

No Joke

Predvodnik Krda
Poznanik Foruma
10.09.2012
5.096
16.224
358
36
Tacna
Haha Ven, ja isto tako perem bic :) . Jednom ga rukom držim da ne odleti a u drugoj pištolj pod pritiskom. I uvjek netko s autom se zaleti u moju pregradu u praoni, veli prazno je, dok me jednom ne zgaze :eek:.
Treba često prati stroj pogotovo poslje zime i te silne soli po cestama ;).
Najveća poslastica mi ove nadolazeće proljetne biciklijade po cijeloj HR, ima da se predbilježim na sve slavonske :D. Gušt je to, navarim se pa zabrijem da sam na điro di italija, još policijska pratnja i očišćene ceste, di ćeš bolje :cool:.
 
Sviđa im se: VenloNL and samuraj

wuvuzela

FilozofiÇar BotaniÇar
Banovan
03.12.2013
850
1.014
188
Wonderland
Registrovan sam clan skoro dvije godine ljudi moji ,a tek sada primjetih ovu temu :)

Zadnjih par godina vozim samo 10-15 dana na svaka 2-3 mjeseca :(

Kapitalizam jebi ga :)

A posaljem Vam par slika na ovoj temi ,tamo poslije prvog maja kada budem kuci aBd sa jedne brdsko-visnko-gastro ture :)

Do tada ,sPretno pedaljanje zelim :love2:
 
Sviđa im se: No Joke and VenloNL

Lazarus Led

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.04.2015
1.364
2.738
188
Jbt Venlo ne znam ni kako izgledaš, ni u kojem je gradu priča smještena, ni kakva je praonica, ni kakav je kombi i policija..., a ipak sam sve jasno vidio!:clap::
 
Sviđa im se: graf and VenloNL

wuvuzela

FilozofiÇar BotaniÇar
Banovan
03.12.2013
850
1.014
188
Wonderland
Ima li neko za biciklizam raspolozen , od 15 d0 17 maja ,prijepodnevna tura jedna na podrucju Bosne :)

Samo sigurni clanovi dolaze u obzir :)