Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
n00b
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Weed Killah" data-source="post: 57238" data-attributes="member: 737"><p>rotflmao.. ovako se vec dugo nisam nasmijao hehehe.. dje ga nadje, dje ga nadje..</p><p></p><p>btw, @MARCHI, sorry al brijem da malo izmisljas stvari...Ako mene pitas to je nemoguce.. Pa pobogu nije to LSD! Kad bi se teoretski i uspio napusiti toliko da haluciniras opako, siguran sam da nebi bio u stanju ustati a kamoli ici doma tako da... take the red pill & return to reality</p><p></p><p>or was it the blue pill? hm..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Weed Killah, post: 57238, member: 737"] rotflmao.. ovako se vec dugo nisam nasmijao hehehe.. dje ga nadje, dje ga nadje.. btw, @MARCHI, sorry al brijem da malo izmisljas stvari...Ako mene pitas to je nemoguce.. Pa pobogu nije to LSD! Kad bi se teoretski i uspio napusiti toliko da haluciniras opako, siguran sam da nebi bio u stanju ustati a kamoli ici doma tako da... take the red pill & return to reality or was it the blue pill? hm.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Upotreba
n00b
Bottom