Nabavka sjemenki, prekasno!?

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
01.07.2008
2
0
1
39
Nisam znao kamo da stavim ovaj post pa sam ga puknuo ovdje.

Kao prvo me zanima ako posadim sjemenje za koji tjedan dva, biti ce prekasno ili jos ima nade?

I dali ima neko doma sjemenke za prodat, nesto lagano za uzgajanje poput durban poison ili early misty, ili mi mozda neko moze kupiti sjemenke sa kreditnom karticom u alien growshopu ili bilo cim a ja njemu posaljem na tekuci da cim brze dobijem sjemenke, jer nemam drugog načina da platim osim da im saljem novac u kuverti a to traje. Ili mozda znate neki drugi nacin da brzo dođem do sjemenki.

Hvala :b_jump:
 

zelenikawasaki

Aktivan Član
07.06.2008
261
8
0
37
najbolje frenda legu, legu od lege neko pitaš ili tako nešto da se to skontat bez beda... a sad za kupovat sjembe... ja to bas i nebi jel biljke ce ti bit napola (dosta si se kasno sjetio) tako da bolje se strpit do iduce godine...

sretno s time!
 

LucidDream

Miran dečak
26.02.2007
1.239
110
88
43
Samo jedno...


14. Bez ponude/potražnje ilegalnih proizvoda
Marihuana u ex-YU zemljama još uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt održali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tražiti prodaju ili razmenu bilo čega što je ilegalno u bar jednoj od država bivše Jugoslavije, počevši od semenki Marihuane pa do Marihuane već spremne za konzumiranje.
 
20.06.2007
17
3
1
34
Ako misliš na outdoor, nemoj ni sadit, zakasnio si! Nisi puno zakasnio, samo neka 4 mjeseca (možda malo manje hahahah):ludaci_lol:
 
28.05.2008
4
0
0
38
organizuj se ti za semenke,ali ih baci tamo negde u martu sledece godine jer sada nemas ama bas nikakve sanse...moje biljke vec u cvetanje ulaze,tako da si previse zakasnio..ali nek ti to bude za nauk pa se spremi ranije za sledecu godinu...jos u februaru ako imas uslova stavi kuci na grow pod lampama,i tamo negde polovinom marta ih presadi napolje,i imaces dovoljno plodova da nadoknadis i ovu godinu.. :)