Naduvani postovi

Hesi Hempatia Seedstockers Soma Seeds Herbies Headshop

Čupčupava

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.07.2012
1.545
12.314
358
Rano jutro, zdimim dva neke sative da te bog sačuva i popijem 2 kafe, kad evo poštara na 3-4 rakijice, kaže "pridji, šta se bojiš", kažem ja "ma ne bojim se" pridjem i potpisujem, kaže on" vraga se ne bojiš, a ruke ti dršću", kažem ja "ma meni stalno ruke drhte" (mislim, šta da kažem, čiko hoćeš amnezije pa će i tebi drhtati) kaže on "ma vraga, ti se mene bojiš", kažem ja "dobro, sretan vam put", a on će: "hvala, hvala" i pogleda, a oči crveeeene, moje su mala maca i ode svojim putem.. :))
 

Trulyo

Aktivan Član
Poznanik Foruma
01.02.2019
992
5.176
233
Bila stara na kafi, i ode ona u zamrzivac po neke svoje piceke. Vrati se iz podruma, kaze ona meni - "Nesta ti cudno mirisi u zamrzivacu, kao da se nesta pokvarilo."...

Nakon 2 sekunde mi kliknulo - imam oko 120g trima u vrecicama, i koliko god je omotano - osjeti se miris, ali onako cudan biljni.

Reko ja njoj - "ma to papline."

:D ::listomahanje::
 

Vutra Samotnjak

.
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.035
41.140
2.598
Navukao sam se na kauč. Postadoh ovisan.
couch GIF
 

Jusufijovič

Aktivan Član
07.04.2013
74
355
53
Ja sam se doista dvo-tro-cetveroumio di da se izjadam, problemi sa uzgojem, galerija vanjska, galerija nako, mozda cak i kod @Papa Romeo (ko zadnja varijanta hehe) al onda skontam - u naduvane, brigu na veselje. Ukratko, struhlo sve. Dobro, nista ne struhne stopostotno. Ostane i kajsije truhle, i jagode truhle i svega truhlog bar 8 posto cistog, samo je pitanje isplati li se cistiti. Gusjenica i gljivica su najjaci tandem poslije dvajt jorka i endi kola. Da ne volim Mancester, bile bi najjaci tandem ispred navedenih. Uspijem nesto skinuti prije 7 8 dana, uglavnom ono sumnjivo. Odem jucer... Plač. Svaki imalo veci hed je mrtav. Sad susim kokice al i to pobudjavi cim ne bije zrak po njima. Ono od prije 7 8 dana probao evo sad - bolje od bilo cega sto bih nabavio. Zao mi sto ne skidoh sve. Fun fact: ne cijepajte drva s telefonom u dzepu, moze da se osteti displej, ili u mom slucaju kamera. Nadam se da cu to uskoro rijesiti pa da onda ostavim post i u nekoj galeriji (ako sta spasim) Zbogom fotoperiodi, bilo je lijepo, odsad autosi. PS kad se jedno zapetlja, sve se zapetlja, zivotne zanimljivosti, uglavnom, jedva cekam da pregledam galerije i dnevnike..
Hej staj, sto bi reko DooL.