Naduvani postovi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Moram početi odnekud. E, prvo sam se odvalio, onako fino, a sad da počnem.

Ima ona stara, kao, mudrost u mom kraju koja kaže - Ne daj bože ono što ti majka misli, daj bože ono što ti žena misli.

Objašnjenje. Na primer, nema te kući dugo, negde si zaginuo, otišao predveče, nema te do sledećeg dana u podne.
Majka odmah pomisli - Mora da mu se nešto loše desilo, nastradao je negde, kola su ga udarila, neko ga je izbo nožem, da li je živ i slične najgore stvari koje bi mogle da se dese.
Žena odmah pomisli - Mora da me vara, u krevetu je sa nekom drugom, negde uživa i slično.

E sad, ja sam otac a ne majka, ali se priča svodi na ovo gore napisano.

Elem, sinoć ja legao rano, oko pola jedanest, umoran, radio ceo dan, zaspao, i u neko doba noći budi me mobilni. Zvoni ko nespašen. Pogledam na sat, dva ujutro, pogledam u telefon, zove starija ćerka. Inače je u BG u domu, studira.Ja prekinem vezu, mislim da ne trošim detetu kredit i zovem je odmah. Odzvoni telefon jednom, dva puta, treći put do kraja. Ništa. Meni svašta kroz glavu, negde me zvala za pomoć, ja prekinuo vezu, neko joj oteo telefon, svašta, bolje i da ne pišem šta sam pomislio.
Ustajem u panici, razmišljam šta da radim kad stiže mi poruka. Na nekoj žurci su u studentskom domu, neko pustio Flojde, pa se ona setila mene i zove. I to nije napisala Flojde nego Glojde.

Ja se vratim u krevet i razmišljam. Ubedjen sam da ne pije, verujem joj sto posto, ja sam je vaspitao, dobro dete, mora da je pao neki džoint. Kako inače objasniti, setila se tate zbog Flojda, ustvari Glojda kako je napisala. I šta sad. Ispipaću ja to nekako.

A šta ako je neko od njenih drugara na ovom forumu, ili ona, ko zna. Pa čitaju ovo. Nema šanse da promaše ko ovo piše. Nema šanse. TATA.

A šta ako ... Ma nema veze, bitno je da je dobro. Pa da .
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Krenulo me ove godine. Krajem prošle, spojim se sa likom, odlična vutra, 20 evra - 10 grama, vuče joj boja na narandžasto a i takav neki ukus ima. Na pomorandžu. Možda sam i utripovao, ali baš je dobra. Cena ekstra, kvalitet još bolji, nije suva, masna, milina.

E sad, imam dobar izvor do jeseni. Jer na proleće, Hooker baca napolje tri semena Big Bang-a , što mi doneo drugar iz NL. bilo negde polovinom decembra. Čuvam semenke ko oči u glavi. Znam da napravim dobar rasad za paradajz i papriku, ovo je slično, seme proklija, napravim rasad, i negde posadim. Sve sam već isplanirao. Čitam da nije puno zahtevna biljka, mada, još ću ja da se informišem.

Pa onda na jesen lepo oberem, pa da vidiš veselja.

Živi bili pa videli.

A i ova narandžasta je baš dobra. Hteo sam još nešto da napišem.Verovatno sam hteo, ali ode u nepovrat ...

Nema veze, pozdrav za sve uz pesmu

http://www.youtube.com/watch?v=w5IOou6qN1o

ooo, jeeee ...
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.457
3.198
Bekaa Valley
2hxybyf.jpg
 
  • Sviđa mi se
Reactions: s0va
23.02.2008
1.048
1.455
188
e pa ovako, 13 januar popusim ja jednu udovicu i jednog kraljicu, kasnije se bongujem big bengom, to je bilo od 20 do 23 i u 00:00
pojedem pola kolac big beng unutra, i evo sad me opalilo tako u glavu da jedva kucam ovo, malo otiso na vazduh pa povratio se al
evo opet me udara u glavudzu. evo sam i na chatu pa malo i caskamo...

edit. po prvi sam morao da prilegnem na 20 minuta da se malo povratim, znaci u glavi ves masina a telo pada, to me stigo kolacic i to pola kolacica.
ne pokusavajte ovo kod kuce :)
 

fourtwenty

Aktivan Član
09.12.2013
95
93
0
VUTRA JE CUDO!!!

Krenem kuci,dodjem.Krenem do frizidera,dodjem.Krenem do steka,dodjem.Krenem da uzmem vutru,uzmem(ne dodjem) :D ,Krenem da smotam,obavim,Krenem po sok,dodjem...uzmem,Krenem do kreveta,legnem,Krenem da zapalim,ZAPALIM,Krenem da ispusim,A BOGA MI ISPUSIH :D,Krenem da da mi treba jos,a ja smotam jos,Krenem da pusim jos,i to obavih,Krenem da pisem, i napisah,Krenem da se cudim sta sam napisao, E TO JOS NEMOGU!!! :D :D :D



by fourtwenty
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Naravno, gde ću ja da se javim nego u naduvanim postovima. Mnogo mi stvari sad prolazi kroz glavu, pokušaću da budem što kraći. Mislim u priči. Evo sad zamišljam kako sam sa nekim od vas i pričam ovo što mi se desilo noćas ...

Živim u relativno malom vojvodjanskom mestu, i sebe smatram, mada sam poreklom Crnogorac, smatram se čistim Vojvodjaninom. Rodjen sam ovde, jbg. Volim ravnicu. I noćas ja krenuo kući. Naduvan dobro a usput je pala i koja domaća. Rakija naravno, ima je sad, sezona ...

Svestan svog stanja, krenem uličicama, gde niko ne bi mogao da me vidi, teturam se jbg... Greška. Velika. Vojvodina, ovde skoro svi drže svinje ili neku stoku za klanje a naravno da imaju i neke pse avlijanere koji čuvju stoku. Probudi se se jedan od pasa, zapeo ja i da ne bih pao uhvatim se za neku hebenu kapiju, kapija limena, zvoni, probudi psa, avavavavvavavvvvaavaav... Ko lud... Probudi i ostale pse. .. Laju ko ludi ... Pale se svetla po prozorima... Haos. Jedva stigoh koći... Avavavavavavavavavavav ...

Hebem ti Vojvodinu ...

http://www.youtube.com/watch?v=o2rb5VlYwBw LAJTE KERE JAKOPSFELDA

Pa gde bi ja mogao ovo pisati nego ovde, ko bi me me razumeo nego vi ... pa da ... Avavavavavavavavavavavavavavav... Laju još.
 

Hooker

music support
09.01.2012
929
2.318
163
55
Kako je dobro kad si sam kući ... Žena otišla na neki seminar dva dana, mladja ćerka otišla da spava kod drugarice, starija na fakultetu u domu ... Ja sam. I odmah, naravno, žurka. Muška.

Skupilo se nas sedmorica, bez žena, naravno. Duvka, pivo, rock, milina . I posle odslušanog koncerta ZZ Top iz nekih 80-tih godina, negde u Nemačkoj, padne nama onako razvaljenim neka klopa na pamet. I naravno, odma ja sve organizujem. Šta ima? Kiseli kupus . Ima, naravno. Ukiselio domaćin, mislim ja, tri bureta. Šta uz kupus ? Izvadim ja iz zamrzivača svinjsku glavu. Sušenu. Žena ne jede, djeca neće, kao nešto gade se. Pa, jebo te, najlepše meso, jezik, obrazine, sve mišić do mišića. I to još odimljeno. Elem. Mi od onog kupusa napravismo podvarak, onu suvu glavu u poodvarak,zapekli, najedosmo se i bog te veselio.

Uh, znate li vi kaikav je to ukus. Podvarak sa suvim mesom.Podvarak sa suvom svinjskom glavom ... Mmmmmmm ...

Jes da je malo zegorelo ali nema veze ...

Jes da sam malo naduvan ali nema veze ...
 

bakalula

zgodan i nezgodan
Poznanik Foruma
13.10.2013
452
873
93
53
Veceras okupljane stare ekipe, a ja vec udaram po lemon hazeu i super mi je.

E sad, nismo se vidili godinu dana, nas 5 koji smo odrasli skupa. Ja u Dalmaciji radi posla zivim vec 3 godine, dvojica doma (u ZG) te dvojica u inozemstvu (Njemacka i Svicarska). E sad, uzeli svi po tjedan dana godisnjeg i dolaze kod mene. Cura je u Dubrovniku kod svojih jos par dana. E sad, ja njima govorim da cu ja sredit dim, al ne daju oni, ne daju i ne daju. Ma dobro, ima špeka, ima kobasica, ima ajvara, ima kolača koje je cura spekla za nas prije nego je otisla jucer. Voli me ona, znam to. A sve domaće.

Ljudi moji, ima da se iducih 5 dana odvaljujemo ko stoke, vutra naravno, mozda i vuglji. Veselim se puno pa sam htio podjelit s vama. Dođu mi kao braća koju nisam imao.

Do slušanja mladići i djevojke! :p