[Nagradna Igra] NajNaj Video snimak

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Dok traje ova prepirkica ili'ti drama... kolega putnik11 i moja malenkost imamo velike šanse da osvojimo nagradu.:bis:

Alo vutraši,...was ist das ?:thewave::thewave::thewave::thewave::thewave::thewave::thewave::thewave::thewave::thewave:.....:popworm:,ako nedostaje ideja...fino zapalite i idemo stavljati uradke a ne izmišljati toplu vodu.
 

Vutragenjo

Sutra Genjo
Administrator
23.10.2004
5.421
8.733
298
Čikago, USA
www.vutra.org
zlo&naopako je napisao(la):
:thumb:
Što se mene tiće,ti si dobitnik :icon_lol:

To cemo jos vidjet hehe

I da kazem da eto i nije toliko bitno da bude vezano za marihuanu. Nemojte panicit ostavite bilo sto ne mora sad biti marihuana nacrtana ili snimljena. Ja mislio da snimim kako trcim...sto da ne zdrav zivot medicina itd :) Cak mozda neki trip eto kao snimao sam naduvan te eto povezano je sa marihuanom :)
 

Avantura

kontrolor leta
Prijatelj Foruma
17.10.2008
3.867
2.556
228
Mogao bi nastati velik kontrast,hehe,od zdravog trčanja pa do ultimated stoniranja:vb_kez:ne direkt ali kako je naznačeno do granice,a vizija i poruka se mogu poslati svakako:)
Može se onda nešto i copy paste,a još ni vutre nigdi,pa postaje manje zanimljivo,bar meni.I onda su "groveri" možda najmanje u svemu tome jer onda gube u startu prednost od nekog zalutalog stoniranog filmskog snimatelja recimo,ako zna da odradi posal,i ode mu nagrada a ni orao ni kopao,hehe!
ma šalim se ja malo,ali jedino mislim da bi se video trebao raditi o biljci u prvoj planu,bilo kakav kadar biljke,ili bilo koja rič šta asocira na forum,i po meni sve ostalo prolazi uz to.Mene sve kategorije asociraju na vutru,i imam milion vizija i upravo san dobija ideju iako ništa ne raste,jad i bijeda:)
To je samo moje mišljenje,i želja da večina to napravi "od gušta".Možda se i napravi neka dobra reklama,neznam jel spomenut vutra logo ili nešto,ali eto izvuči neku korist od toga možda u globalnom smislu a ne samo borba za nagradu,ili nešto.
Ti Vutragenjo možeš recimo kao pušač da trćiš ko raketa,i poruka je odlična:)
Bolje da stanem pisati:rofl:i idem realizirati nešto:bis:
 

xxrobixx

Aktivan Član
18.09.2009
384
317
63
Underground
Iskreno, nisam napravio kratki video klip u after effects da osvojim nagradu. Mislio sam da bi bilo dobro napraviti nešto tako, za promociju stranice (ukoliko je uopče promocija potrebna). Htio sam staviti jedan ili dva smiješna videa(bar meni smiješna, pomalo i žalosna) kako sam i napisao prije, al' baš nemam volje, nebih želio da opet dolazi do nekakvih "komplikacija". Ima još dosta vremena do kraja ove nagradne igre, tako da stignem još nešto složit, a na članovima ove stranice je da odaberu video koji im se najviše sviđa. Sretno svima ;)

btw, ako se nekome sviđa kratki video koji sam napravio, može ga downloadati i koristiti u svojim videima, kao intro ili nešto tako.. Toliko od mene. Peace.

http://rapidshare.com/files/423149579/vutra.org.avi
 

Vutra Samotnjak

VenloNL
Poznanik Foruma
07.06.2010
8.479
43.585
2.598
Hvala obadvojici.

Nakon 4 mjeseca uzajamne ljubavi jučer sam ju morao posjeći:).Pa da ju ne zaboravimo...:maryjane::heartbeat::maryjane:

:spliff:,hehe...vi ste na redu :)
 

MauieWoowie

Aktivan Član
23.08.2010
68
6
8
38
Odlicno, svidja mi se kako razmisljate, eto, zbog ove fine teme i tog nekog razmisljanja i truda, pocasticu vas sa jednim medicinskim snimkom iz branshe vojne medicine i medicine rada uz stabljike kanabisa.

bjutiful
 
05.10.2010
16
8
0
32
Vidim da clanovi imaju dosta zamjerki mom vide-u....tako da cu ga ukloniti : ) Hvala na iskrenosti...I imam 20 godina...ako vas bas i toliko zanima.
 
05.10.2010
16
8
0
32
Vutragenjo je napisao(la):
Cekaj o cemu je ovaj video? Kako oce da ubije profesoricu kurvu debelu. Izgleda da sam sam sebe zakopao ovom temom. Bolje da sam pare od sponzora u dzep stavio. Hehe.

ama stavio sam ovaj video da bih se malo nasmijali..jer je ovdje napusen ko konj..ne zna sta prica..hahahhaha
 

dr.manijak

Aktivan Član
08.07.2009
231
131
43
34
[video]http://tinypic.com/player.php?v=vxk8pk&s=7[/video]
Aaaaaaaahahhahahahahahahahaha
Koja deca, ovoj deic treba ukinuti vutru definitivno, ako ovaj video ima veze sa legalizacijom barem 1% ja cu se roknem.
Ovaj video pokazuje kako nikako ne treba legalizovati vutru jer se ljudi ponasaju ko debili.
Uzasssssssssssss
Ahhahahaha kako je glup video