[NAGRADNA] Vutra.org Foto

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
20.06.2014
1.394
3.958
188
Otok Jabuka
www.zdravakrava.hr
to je bio jedan od razloga iz kojih sam odustao, VRLO je ambiciozna ta ideja, imao i kombinaciju sa projektorom, to bi olakšalo stvar.
također, koga zanima ideja je još bila dva bucmasta buda obuć u crno bijelo odijelo, staviti oči i sve pa replicirati poznatu scenu Samuel L. Jacksona i Travolte s uperenim pištoljima u pulp fictionu. Također nać plažu/brdo i velikim slovima napisat vutra.org pa uhvatit veliku fotku za vrijeme zalaska sunca.
Nek ovo stoji tu da ne zaboravim za drugi put ;)
pohvala na trudu, dobro je ispalo :)
Nek najbolji pobijedi! :)
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: fulldedarak

Moj put

Aktivan Član
15.11.2014
178
416
63
tvoja slika priča tvoju priču
nostalgična, romantična, individualistička, perfekcionistička priča. ;)
jedna od onih priča koja se ne može procijeniti na prvi pogled jer na prvi pogled doima se kaotično, ali zapravo sve je na svom mjestu. priča koja ima jako puno za ispričati. jak ego.
eto, VenloNL :D
 

Moj put

Aktivan Član
15.11.2014
178
416
63
i jš bih nadodala da se vjerojatno neki njegov autorski rad tj. rekvizit nalazi na fotografiji. znači, ima neki talent, neku vještinu, pisanje, slikanje, glumački talent ili nekakva precizna mehanika, rad s alatom i tako to. amen. :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo and CilI

Moj put

Aktivan Član
15.11.2014
178
416
63
Evo, nekoliko rečenica o fotkama. Zasad samo nekoliko, kasnije ću opisati ostale. Opet ponavljam, sve fotke su mi super. Nemojte se ljutiti ako sam neke opise fulala.


@d@ni – Ususret Božiću, d@ni je napravio šarmantni adventski vijenac. Na panju ponosno stoji aranžman koji sadrži sve što nam je srcu drago, a tu je i sedam bubamarica za sreću!


@Tamara – Dovoljno je samo pogledati avatar, i odmah znamo da je naša Tamarica u srcu jednostavan curičak koji na svoj jedinstven i simpa način prkosi normama ovog „limenkastog“ svijeta. Nema kod nje kompliciranja, nadugo pa naširoko. Sa samo dvije tri riječi i osmijehom, ona i najkompliciranije stvari objašnjava sa savršenom jednostavnošću. Takva je i njena fotografija. Od Tamare ne bih ništa manje očekivala, nego neposrednu ljepotu tek izrasle, nježne i krhke biljčice na dlanu. Blago se njoj kad ju naša Tamara čuva!


@stipe – Stipe ima svoj stil. Čovjek koji uredno obavlja svoju građansku dužnost sa zagonetnim osmijehom na licu! Najljepše je, zapravo, kad velika djela radiš u tišini i skrovito, mijenjaš svijet polagano, ali temeljito. Stipe, sjedi 5! ;)


@TheWriter – Koliko ljudi, toliko ćudi! Writer nam je u kadar složio sve ono što prosječnom čovjeku može pružiti život ispunjen zadovoljstvom. :D Netko traga za Bogom, netko se opija ženama, netko žudi za sjajem bogatstva, a netko jednostavno uživa u vutri. Naravno, može i sve zajedno. No, evo što sam Writer mudro kaže o svemu ovome:

„Ljudi veruju u boga i u bibliju a gade se bozijih plodova i kriminalizuju ga kako ironicno“


@fulldedarak – Umjesto tradicionalnog drvca, okićena marihuana, te zastava prepoznatljivih boja otkriva nam rastu fulldedaraka kojemu vutra nije samo tamo neka biljka za razonodu, nego sredstvo kojim se bori protiv sistema. Dvije marihuane na krevetu daju nam snažnu poruku: Make love, not war! :D
 

PowerSeed

fuckin' admin
Urednik
Administrator
15.10.2006
22.849
44.456
3.198
Bekaa Valley
125m5gk.gif
 

Moj put

Aktivan Član
15.11.2014
178
416
63
Evo i ostalih opisa. Eto, još jednom, dragi forumaši, ako sam negdje pogriješila, nemojte mi zamjeriti. Meni ste svi pobjednici!


@VenloNL - Nostalgična, romantična, individualistička, perfekcionistička priča.
C:\Users\Korisnik\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.gif

Jedna od onih priča koja se ne može procijeniti na prvi pogled jer na prvi pogled doima se kaotično, ali zapravo sve je na svom mjestu. Priča koja ima jako puno za ispričati. Jak ego.

@ZdravaTrava – Evo još jednog lijepog blagdanskog ugođaja u društvu mile nam vutre. Plamen u kaminu, vutrice kao glavne zvijezde na crvenom tepihu i zdrava trava zavaljen negdje u kutu sobe u udobnoj fotelji s čašom dobrog crnog vina.

@PowerSeed – Ovoj slici svaki opis je suvišan. Moćna, bez i jedne riječi govori tisuću riječi.

@CilI – Prelijepa fotka na kojoj svaki rekvizit pojedinačno izaziva radost, a u ukupnom dojmu oduševljenje. Eh, što će neiskusno žensko oko prvo vidjeti nego muffine, maćuhice na vazi i gerbere na stoljnjaku?! :D Ali ne, to je samo mentorska taktika, ;) jer istinsku radost i oduševljenje gospar Mraz naći će u dobroj staroj Mariški.

@opa cupa – Raskošna kraljica kojoj samo kruna nedostaje da upotpuni dojam. Opa cupa šalje nam razglednicu kojoj se divimo i koja nam stvara zazubice.

@Vutragenjo – Ako želite vidjeti priču ove fotografije, morate ju potražiti tako da skinete povez sa očiju i zapalite kvalitetnu ganju. Chewbacca u warp pogonu igre svjetla i sjene.

@jesam – Vrlo moćna fotografija s tek nekoliko rekvizita. Vutra koja izlazi iz okvira jasno nam šalje poruku – izađite iz vlastitih granica!

@mario339 – Naša vutrica, zarobljena kao Prometej, junak koji nam je jednom davno donio svjetlo da nas spasi od tame. Vječni simbol istine kako je sve što je dobro – zabranjeno. :D
Usporedila sam ga s Papillonom, predivnom temom koje se svi trebamo držati… Ma na kakvom god „putu prema dole“ da se nalazimo, dno treba iskoristiti jedino kao odraz da se izdignemo na površinu. Mario nam je poručio ono što nikada ne smijemo zaboraviti – ne odustajte od svojih snova jer jednoga dana, svi ćemo biti slobodni!