Najava radijske emisije

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

nerp

thc pozitivan
Poznanik Foruma
21.01.2015
1.220
6.424
258
Mlecni Put
Slusao sam emisiju broj 2, i mislim da je nedorecena. Tj. vise je bilo o uzgoju nego o edukaciji iako je najavljeno tako.
Sto se muzike tice, OK. Evo par ideja za sledecu ( pa ne mora nista od nabrojanog sto se mene tice hehe), Otis Redding " Sitting...", malo Little RIcharda jer se uklapa u neprihvacenu filozofiju, mozda malkice Stevie wonder i ostalo sto inace ide na Vasem radiu.
Bez namere da zvucim pristrasno.. zelim da pomognem.
 

prijatelj od prijatelja

Aktivan Član
04.03.2014
137
358
63
danas nova epizoda! :)


Današnja epizoda emisije Konoplja na Radiju (22h) donosi:

U Hrvatskoj se u zadnje vrijeme sve više priča o liječenju Multiple skleroze pomoću ulja indijske konoplje, a posljednji slučaj je vezan za uhićenje Huanita Luksetića kojem je policija zapljenila stabljike kanabisa koje je sam uzgajao radi liječenja ove opake bolesti.
U današnjoj emisiji razgovaramo o problemima pacijenata koji boluju od MS, te o mogućnostima koje ulje kanabisa ima na njihovo zdravlje. Donismo vam raz...govor sa Huanitom, te izjavu Nensi Krupić glasnogovornice grupe oboljelih od Multiple skleroze.
Također, donosimo najnovije vijesti iz svijeta kanabisa.

Budite i ovaj četvrtak s nma na 100.5 MHz, na Radio Studentu..ili nas pratite putem web streama na www.radiostudent.hr
 
  • Sviđa mi se
Reactions: He-Man

prijatelj od prijatelja

Aktivan Član
04.03.2014
137
358
63
Danas nova epizoda emisije Konoplja na Radiju (Radio Student, Zagreb, 100.5 MHz)

U današnjoj epizodi emisije Konoplja na Radiju donosimo temu o sintetičkoj "marihuani".
Saznajte što su to sintetički kanabinoidi, i poslušajte koje su štetene posljedice konzumiranja legalnih sintetičkih pušlica koje se reklamiraju kao osvježivaći prostora pod imenom "spice".

Sve je više slučajeva mladih ljudi kojima je zdravlje nepovratno narušeno konuzmacijom tzv. sintetičke "marihuane" koja se legalno može kupiti hrvatskim trgovinama. Donosimo vam priču o legalnim otrovima, te objašnjavamo koja je razlika između istih i sintetskih lijekova na bazi kanabinoida pod nazivom Marinol.

Budite svijesni opasnosti koje sumnjivi trgovci bez ikakve moralne dileme nude mladima, educirajte se, te saznajte najnovije vijesti iz svijeta konoplje.

Gosti: Ivana Keller (bacc. Ing. Agr.), Dubravko Klarić (mr. krim., v. d. ravnatelj Ureda za suzbijanje zloporabe droga, Savjetnik u Vladi i Vladinom Uredu)

Danas od 22h na 100.5 MHz ili na www.radiostudent.hr
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo and mario339

prijatelj od prijatelja

Aktivan Član
04.03.2014
137
358
63
Konoplja na radiju - Popaj i IRKA
danas - 19.02.2015 u 22h

U današnjoj emisiji razgovaramo o problemu karikatura u Hrvatskoj, te razgovaramo sa Ivanom Zvonimirom Čičkom iz Hrvatskog Helsinškog Odbora o temi kršenja ljudskih prava od strane policije i sudstva na primjeru objavljene karikature Popaja i konoplje na facebooku. Također, donosimo intervju sa udruženjem za legalizaciju medicinske konoplje u Srbiji, te o njihovim novoosnovanim kanabis klubovima.

...
Budite s nama i ovaj četvrtak u 22h na 100.5 MHz ili putem stream-a na www.radiostudent.hr
 

prijatelj od prijatelja

Aktivan Član
04.03.2014
137
358
63
najava današnje emisije:


danas u 22h na 100.5 MHz ili putem weba na www.radiostudent.hr
emisija Konoplja na Radiju - Radio Student
s obzirom na nemili događaj koji je prije nekoliko dana potresao hrvatsku javnost - smrt dječaka (15) - do koje je došlo konzumacijom legalne sintetičke supstance "spajs" - danas u 22h repriziramo emisiju o tzv sintetičkoj "marihuani", kada su nam gosti bili: Ivana Keller (bacc. Ing. Agr.) i Dubravko Klarić (mr. krim., v. d. ravnatelj Ureda za suzbijanje zloporabe droga, Savjetnik u Vladi i Vladinom Uredu)

nadamo se da će te proširiti vijest o ovome, te podijeliti emisiju dalje - kako se ovakve situacije više ne bi dešavale..
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Bizzzo and irieman

prijatelj od prijatelja

Aktivan Član
04.03.2014
137
358
63
05.05.2015. četvrtak u 22h slijedi nova epizoda Konoplja na Radiju ove jedinstvene emisije u medijskom eteru!
- gosti:
*Alex Rogers* (International Cannabis Business Conference C.E.O.) - učenik Jack Herer-a, kanabis aktivist, vlasnik kanabis ljekarni itd.
*Roll Troll ekipa* - hrvatski proizvođači i dizajneri jedinstvenih papirića za motanje

...
Radio Student 100.5 MHz - live stream: www.radiostudent.hr