Najbolja Vrsta

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
23.07.2006
0
3
0
Koliko znamo imaju 3 vrste Kanabisa i preko 100 genetski modifikovanih biljki a koje nismo pusili npr ove nove sto izlaze 2006 i koje su pobedile na takmicenjima.

Meni je najbolja Indica zato sto nista nisam pusio od ovih genetski modifikovanih nisam imao priliku ni pored dobre volje a ni pored novca, nazalost zivim u primitivnoj drzavi tako da se ne nerviram jer nisam sam a vec jednom ce naleteti neko ko ce mi dati dobru robu.

Koja je po vama najbolja biljka koja radi najbolje od svih ili su vam sve nekako iste ?
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Pa brate, meni osobno najviše prijaju sative. Indice ne podnosim, njih se klonim. E sad, zašto? Naime sative peru na taj sativa high celebral buzz i otvaraju, potièu Komunikaciju, razgovorljivost, socijalnost, Energiju. No ono što me kod nje najviše oduševljava jest njena Euforija koja se kreira iz samog psihodeliènog tripoznog filma koje su baš specifiène za sative. Obožavam kada spoznaju doživljavam putem liènosti 3. lica koja komentira i kada se dogaðaji odvijaju poput brije. Na sativi je odlièno shvatit kako nas Život zaravo podaruje karikom Trenutaka i Igrom Sluèaja. A sad da malo i pojasnim (putem svog Sluèaja koji mi se dogodi prije 4 dana taman kada zapalih od drugara njegovu "self made" nakon 3,5 mjeseci nepušenja i koji me odmah podsjetio na Ljepotu svete biljke):

Naime, percipirate materijaliziranu Zbilju (koja mora biti otjelovljena kako bi bila spoznata, no ako radite na sebi možete i spoznavati Apstrakciju putem 3. oka, no to je druga prièa) oko vas. I dotad ne idete za njom, tj. Bivate u Misaonom Protoku ili imaginaciji nekog razmišljanja i ne šljivite fizièku percepciju. Nakon toga, dolazi jedna osoba i vi se lagano zaprièate o njoj; kako dolazi u buxu a motor ostavlja ne cesti da ga se odma skuži, kako sad ide kurit itd. i odlazite prema autu koji je parkiran na uzbrdici 200m od te buxe. I kako hodate, i gledate i razmišljate o toj osobi, vaš vidokrug nje se smanjuje, sve dok ne doðete u situaciju da vam kamenje više neæe omoguæavati da ga vidite. I penjete se i taman kada vam korak bude na pola izmeðu da vidite lika i stijene koja poèinje blokirat pogled (a stvar je još u tom 1 koraku kojeg morate uèinit i da ga više ne vidite) on se okrene i pogleda vas na taj djeliæ sekunde. E tada nastupa brija iz koje proizlazi lavina Euforije. Sva vaša prièa, brija, misao u glavi koju ste stvarali za tu osobu, kao da su bile završene i upotpunjene njegovim pogledom. Ta prièa više nije bila samo vaša, stvorena za njega, veæ postje dualistièkom, obostranom, meðusobno-kreiranom i dovršenom. On ju je upotpunio! Tada vas uvesele još 2 stvari koje su svojstvene svetoj biljci: shvatite da sve ovo što ste proživljavali prije tog pogleda i upotpunjenja izazvanog sudjelovanjem same osobe, niste niti znali da je bilo brija. A taj Trenutak Spoznaje u kojoj se otkriva i njegovo sudjelovanje vam upravo omoguæava, podaruje, pruža spoznaju kako ono što niste znali da proživljavate jest zapravo prièom. Sam Život i njemu svojstvena Igra Sluèaja poigraju se s nama te nam nakraju otkriju: "Hej, pa sve je to bila jedna Igra!" :D E, to je meni nešto neopisivo i velièanstveno kod same trave. Pruži ti spoznaju same Igre Života i njegog obavještavanja da i ti u njoj sudjeluješ. Podari te! To Biæe užasno napuni i prožme Euforijom...fenomenalan Osjeæaj.



Što se tièe samih indica ne volim ih, zatvaraju, umrtvljuju, pasiviziraju, ne potièu na aktivitet, na tu Misaonu eksploziju i ekspanziju, peru na fizièkoj razini (body stoned) i nemaju tu brzopleto-mahnitu senzualnost sative.


No brate, tko voli nek izvoli :D