Najbolji hps 250w komplet molim pomoć

Hesi Prodavnica Hempatia Organics Nutrients
16.12.2010
7
0
0
38
Pozdrav i poštovanje svima treba mi prijedlog za komplet(balast,prig,prop,te lampu) 250w hps. Tražio sam po forumu te sam uočio da su grolux najbolje? Ima možda kaj novije il bolje? Da komponente bi trebale biti i za mh tako da mjenjam samo lampe, može odma prijedlog i za mh250 ak nije bed. Grow mi je na pola(počeo sa štednima) pa bi ubacio hps za kraj vege te za cvjetanje. Još 1 pitanje ak nije bed, znam da sve znate :O box mi je v-110, š-50, dubina-60 treba li mi cool tube za 250w?(mogu uvećat visinu za 30-ak cm ako ću tako izbjeći cool tube) Isprike unaprijed znam da sve piše po furumu ali se nikako nemogu odlučiti i molim prave majstore za pomoć. Unaprijed Svima hvala
 

Zlo&Naopako

666&999
Urednik
Moderator
27.12.2009
3.095
4.675
228
Ako pucaš na naj,naj bolje,onda po mojem mišljenju trebaš potražit philipsov komplet,ali to podrazumjeva i philips predspoj (prigušnica i propaljivač),jer sama lampa na bilo kojem drugom balastu je kao i svaka druga.
Imaš i Gib lightning komplete koji bi također trebali bit vrh,a za razumnu cijenu možeš kupit sylvania lampe i neki univerzalni balast.
Evo ti par linkova:Za bilo kakve wanna be grow shopove i one koji to jesu ti ne mogu dat link ili ime jer nije dopušteno reklamiranje.Linkovi su na sponzora (valjda je još sponzor?).
 
16.12.2010
7
0
0
38
zlo ma ti si najveći car brijem da tebi raste i bez lampi i tih baljuljija brijem da je dosta da šprehaš s curama hehe pročito sam miljon tvojih postova i stvarno si car hvala ti na pomoći legendo.

e da guglo sam po tim shopovima jedno 59 puta al sve to shp-ts shpt niš ja to ne kužim ono tubular pa neki dupli tubular a nigdje specifikacije u tim našim web dućanima koda banane prodaju tak da sam odlučio pitat 1 ruku jer nisam mogao nać niš previše po forumu o 250 hps fala još 1 uzoru :O
 
16.12.2010
7
0
0
38
ma limvo te stari daj ak ti nije bed zanima me još par stvari treba li mi cooltube za onaj box gore i dal se čuje taj hps dal zuji ito i daj mi pliz reci temperaturu care imas kompu kad dodjes u zagreb(čini mi se da sam negdje čitao da nisi u zagrebu) budemo svirali trubice laganini i tak ak si za hvala ti svejedno trebo bi dobit mj oskara za pomoć ekipi u nevolji :O
 

Zlo&Naopako

666&999
Urednik
Moderator
27.12.2009
3.095
4.675
228
Možeš pravit CT jer ti kupovni ne stane u taj box. Radije dobru ventilaciju rješi,nego to.Ili kupi pa fiksiraj gore i pomjeraj biljku gore/dole.Za pomjeranje CT-a jednostavno nema mjesta.
Naravno da grije i da,balast zuji,ali ne jako.Može se to sa malo truda i mašte rješit.
E sad,kako ćeš ti to rješit...jbga,snađi se.Ima maštovitih rješenja tu na forumu,daj si truda i pregledaj malo DIY kolekciju i gotove dnevnike.
Ako te buka pati,koliko će te tek miris :)
 
16.12.2010
7
0
0
38
puno hvala amigo rješio si još 1 zelenka := nadam se da će ti se sva ta pomoć 1 i vratit...javi se ak buš dolazil pod medvednicu respect holmes
 

Zlo&Naopako

666&999
Urednik
Moderator
27.12.2009
3.095
4.675
228
ajde,ajde,smiri strasti :icon_lol:
Takve akcije dolaze u obzir samo ako se dokažeš kao pouzdan :icon_razz:
I vratilo mi se višestruko,ne brini :icon_lol:
 
16.12.2010
7
0
0
38
imaš pravo potrudit ću se možda ubacim koju sličicu tog mog štednog growa(za sad) ma malo sam se nabrijo :O al sam stvarno pročitao vjerovatno 500 tvojih postova i full mi je drago kaj još ima takvih ljudi sa dobrim živcima :O i uvijek spremni pomoći uživaj stari fala od srca