Najcudniji tripovi dok ste bili naduvani

Hesi Original Sjemenke Hempatia Organics Nutrients
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

artistic

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
26.07.2011
353
1.367
143
Universe
užas hehehehe mene dosta često praši paranoja od murije...svaki auto koji vidim su drotovi i tako te šeme...vjerovatno jer sam već 2put pao pa me sad praši to maximalno :) inače kad sam kod kuće ili kod nekog...samo dobri tripovi :)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: budalin

Gedža

Aktivan Član
Ja sam jednom jos u srednjoj skoli popio pola litra neke rakije i zapalio neku uranijumski jaku:smilie_vampire:, bilo mi je muka i malo spustio glavu na klupu da kao 'odmorim' i kada sam otvorio oci izgledalo mi je kao da sve svidim trostruko:alien555:, tri profesora, tri table, tri hemiske i sveske. Posle sam se izvadio na pricu da me je boleo zub i da sam popio lek protiv bolova na prazan zeludac. :sick:
 

MarcoPolo

People Can Fly
Poznanik Foruma
09.02.2010
614
1.252
163
najcudniji trip ikad mi je bio kad sam se logirao naduvan na vutru i vidio novog clana kojem je prvi post otvaranje teme ;-)
 

DEDE

Aktivan Član
04.08.2005
444
38
0
47
Cvjetno drustvo je napisao(la):
jesam to bi ja:icon_lol:

najcudniji trip ikad mi je bio kad sam se logirao naduvan na vutru i vidio novog clana kojem je prvi post otvaranje teme ;-)

A da pesnik nije mislio na ovaj post??

Ili vas vise ima.;))))
 

Dr.Chronic

Aktivan Član
24.01.2012
157
17
28
kad sam bio napljugan i vozio sam se doma laganini :smoke18: pusim u autu i prodem pored murje zaustavljene.. I nakon par sto metara iza mene u daljini vidim rotirke plave i priblizava mi se murja..Nabe mi se na guzicu sa rotirkama , ono paranoja zesca mislio sam si kako su me mogli skuzit :D a oni samo po gasu i zaobidu :D .. A jucer sam bio napljugan i pricinilo mi se da je netko puknuo iz pistolja usro sam se :D
 
  • Sviđa mi se
Reactions: SlapoviNiagare007

Hooker

music support
09.01.2012
917
2.138
163
51
Davno je to bilo.Dva moja drugara odu u obliznje selo da uzmu malo vecu kolicinu pa da imamo duvke,jos tamo probaju da provere kvalitet,nagruvaju se,krenu nazad,kesu ostave na zadnje sediste.Na izlazu iz sela zaustavlja ih policija,dva pandura,njih duvka vec pocela da kida.Oni stanu,ovaj sto je vozio vec pocinje da panici,pandur pridje i sa osmehom im kaze da nece biti nikakve kontrole nego ih zamoli da odbace njegovog kolegu do grada jer je zakasnio na autobus.Naravno,pristanu,pandur seda nazad,pored kese.Pricaju mi kasnije da nisu smeli da mrdnu uvetom,rec nisu progovorili,skamenjeni a pandur se ko zainat raspricao...Stigli su,sve je proslo OK,niko nista nije primetio,dosli su kuci i odmah smotali cistu stotku da malo dodju sebi.
Kasnije je jedan od njih dvojice posle duvke cesto imao trip kako ga prate,kako je pandur primetio ali nije hteo nista da kaze nego ga sad prate!!!
 
OP
OP
S
09.02.2012
0
3
2
30
Kragujevac
Cvjetno drustvo je napisao(la):
ni to nista popij litru votke zapli pa ces mislit da umires...
O tim tripovima necu ni da pricam,skoro svaki put u pocetku kada se preduvam ili kada mesam alkohol i utru,mislio sam da umirem,ili da ce srce da mi stane,ili da cu da dehidriram,ili tako nesto,dok nisam naucio da kontrolisem naravno,sad samo dobri tripovi :banana_rasta:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: ZelenaGroznica
10.09.2008
1
1
0
27
najžešči trip mi je bio u petak na maturalnoj zabavi ubili smo se od nekog ludog dima, još popili par piva , ludnica je bila ona disko svjetla svi puše i piju u sali, dobra mjuza kao da sam u 70-ima bio na nekoj zabavi.... :icon_lol:
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Utopija

mega monk

Aktivan Član
25.03.2012
198
42
28
Prije jedno 10tak godina kad sam se upoznavao sa našom biljkom upao sam u ekipu koja je duvala već neko vrijeme i ja frajer kak nebi mogo isto tolko pljugi ispušit ko i oni tak da sam nakon 3-4 pljuge ostao skomiran, oprale me totalno lude halucinacije.2 sata sam gledao u noćno nebo i vidio i čuo špicu X-Files-a... HEHE ali to se meni dopalo pa sam pokušavao ponovit taj efekt i uspjelo mi je par puta.Jednom sam pola sata sve vidio ko da je od puzzla složeno... Vjerovatno je bila dobra trava, stavljao se minimum gram u pljugu i bio sam friški pa kad se to sve spoji KOMA...To mi se više nemože desit u tim razmjerima...
 

maSe

Aktivan Član
14.01.2009
70
4
0
29
najcudniji trip mi se desio kad sam kod kuce sjedio bio naduvan i cito nesto i sad pise kako ce neki reper da usvoji nekog lika i da zivi s njim i da taj lik ima 18 god i ja utripovo da sam ja taj i sutradan se naduvo i svi ono dobri prema meni i ja utripujem da je to istina i da se radi toga meni svi uvlace u supak,i tripovo sam jednom kad su bili moja tri druga sa mnom u jednoj zgradi na nekom osmom devetom spratu i sad ja gledo kroz prozor tu i furala se furka od onog Sarajlije sto je bio svjedok samoubistva od ovog
Nemate dozvolu da vidite linkove. Prijavite se ili registrujte se.
i sad kad god su ovo spominjali ja sam mislio da se odnosi na mene i da i ja trebam umrijet i da i ja trebam skocit s tog sprata ma svasta sam ja tripovo ljudi moji eto to su neki najcudniji tripovi koji su mi se desavali
 

skabo357

Aktivan Član
20.06.2012
88
4
0
31
Evo jeda od pre 7 dana,igramo dva drugara i ja NBA 2K12 na lap-topu,naravno sprzili gram skanka,i sad da bi se lap-top bolje hladio ispod njega stavim upaljac kod hladnjaka,posto vise greje kad pikamo igrice i sad mi naravno istripovani igramo igricu,jedan sa maskom za ronjenje,drugi sa golmanskim rukavicama,treci sedi pored i gleda sa sve sombrerom na glavi,i onako tripujemo se,kad puce upaljac......sine kad nas slog nije strefio.Joooj,ne mogu to opisati,ali mozete pretpostaviti, onako odvaljeni zabagovali u igricu,a na metar od vas pukne nesto.....zamisli to,uf.Kad smo dosli sebi,naravno smejanje 10 minuta neprekidno :DDD