najodvratnija marihuana koju ste pušili

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ganja_farmer

grower wannabe
25.05.2009
1.336
4.151
188
73
dakle,sam naslov kaže:možete li se sjetiti koja je najodvratnija trava bila koju ste zapalili ikad?ja se sjećam da smo jednom u kvartu riješili panj trave (blažena vremena kad su panjevi bili 50 kn) koja je bila švercana u nekom kamionu ispod rezervoara od goriva.valjda nije bila dobro upakirana pa je upila miris nafte...stari moj,kako je to smrdilo...situacija je bila takva da je u gradu bila neka kriza i samo smo to uspjeli nabaviti,a pušilo nam se nenormalno,pa smo to motali...nešto najodvratnije što sam u životu probao što se tiče okusa,miris i okus trave pomiješan sa naftnim smradom...al je pucalo direkt u glavu,nešto prebolesno.
sva sreća pa smo samo jedan panj uzeli jer da smo uzeli više pomrli bi od otrova. al ***** ga,mladost ludost kako kažu,danas nema šanse da bi tako nešto napravio.

p.s. ako već ima neka tema,slobodno ovo prebacite u garbiđ,dajte opomenu i sl. :p
 

Big L

B.I.G.
Poznanik Foruma
11.09.2009
1.841
2.187
188
Brooklyn NY
To se i meni desilo sa vutrom iz tanka za gorivo....

I jednom sam pusio jednu koja je bila zakopana u zemlju ali ocito ne dobro zapakirana..... pa je smrdilo koda dvorište pušim.....

A bilo je situacija sa lošom vutrom.... što si stariji sve ih je manje.... svi tu školu moraju proć....
 

Z&N

Aktivan Član
27.12.2009
3.360
5.539
298
Mislim stvarno, šta je vama ljudi? Čemu ovakve teme, al ozbiljno? Koja je poanta svega toga? Koga briga uopće? Jesi li ti pročitao možda nekim slučajem koja je svrha ovog sajta? Naravno da ključam i bacam u groblje.

PS:
Nemoj da ti zapaprim sad za tvoj PS :p
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.