Napokon Vutra.org Brend

Hesi Original Sjemenke Hempatia
Želite nešto više od socijalne mreže?
Društvo za legalizaciju marihuane, medicinu i uzgajanje kanabisa. Registrujte se za dodatne opcije foruma.
Registracija

Vutragenjo

Tehnička podrška
Administrator
23.10.2004
5.211
7.137
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Za one koji ne prate vise puta je pokusavano da se Vutra.org brendira na pravi nacin. Uvjek neki zastoj nikako da odradimo to kako treba. Sebe licno najvise krivim ali i situacija je bila drmusava sa online naplatama shopovima i slicno. Nadam se da je sada pravi momenat. Ono sto nam je trenutno najpotrebnije je izrada logo dizajna. Nas trenutni logo je previse jednostavan da bi bio adekvatan brend. Necemo ici u potragu za novim konceptom i dalje smo zmaj sa krilima od listova. Ali moze to bolje da se odradi.

1541320699768.png

Trenutno sam u pregovorima sa par dizajnera jer nam treba nekoliko verzija za majice, bedzeve, naljepnice itd.

Ukoliko neki clan zeli da podjeli svoju verziju dizajna zmaja sa krilima posaljite pa da vidimo. Nemojte se stidjet a ono sto mi mozemo obecati je besplatna majica sa vasim dizajnom (ako naravno odlucimo da stampamo taj dizajn).

Neke od ideja koje sam imao jeste da tekst Vutra bude unutar samog zmaja koji krilima grli tekst Vutra. Znaci da logo bude kompaktan da se moze odsjeci i lijepiti tako bez da mora biti kvadrat ako se razumijemo :)

Nesto tipa ovog ali sa krilima koja grle VUTRA tekst i manjom glavom naravno:

1541321442520.png
 
Poslednja izmena:

Ribadow

Herbalist
24.05.2017
125
1.093
143
to je to, pridružujem se inicijativi kao grafički dizajner po struci, bit će mi čast ponudit par vizualnih rješenja. Također stojim na raspolaganju za bilo kakve daljnje grafičko/likovne usluge, 2d i 3d, naravno volonterski, sve za najjaci forum online. long live vutra.org!
 

Stanaccc

Aktivan Član
03.10.2018
700
4.137
163
Ako ce se sakupljat novci za rekvizite, bilo bi dobro, da se moze uplatit, a da nije neka kriptovaluta. Ja sam i sajtu htio nesto pripomoc, ali sam ovca za kompjuter. Znam kupovat na Wishu, Aliexpresu i Amazoni.
 

shaolin monk

Aktivan Član
15.12.2016
451
2.946
143
Kao nagradu koju dodjeljuje vutra org. mogao bi se zmaj u 3D printeru isprintati na postolju sa imenom nagrađenog (kao Oscar nagrada samo od plastike), jedino neznam cijenu 3D printanja i treba netko tko se bavi s tim , i kasnije se samo ofarba figura zmaja.( neznam dali se može printati u boji).
 

Felt

Psilocybe Semilanceata ( Liberty cap )
Poznanik Foruma
21.06.2015
712
3.709
163
Područje Balkana obgrljeno zmajem jer zmaj kao što Genjo kaže mora ostati sastavni dio ove nadaleko i naširoko poznate organizacije.
Smatram da brendiranje mora obuhvatiti ovaj dio stare Europe da budemo u potpunosti prepoznatljivi.
Tko zna,jednog dana možda zažive i shopovi,a ja odmah da rezerviram mjesto za središnji dio Hrvatske.
 

Blader

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.03.2015
1.319
4.716
188
Necemo ici u potragu za novim konceptom i dalje smo zmaj sa krilima od listova. Ali moze to bolje da se odradi.
Meni je super ovaj zmaj koji je trenutno. Samo bi ga dobro bilo onako malo 3 D napravit da dobije dubinu, ali opet ne prekomplicirano. Ništa puno detalja po njemu, čisto onako malo sjene da bude 3d. Logo ne smije biti prekompliciran. Ovaj logo je super, super po meni. Ali dobro kažeš, maknut pozadinu i malo dubine mu dati. Boja tamno zelena sa malo 3 d odsjaja, nešto kao list sa puno nitrogena :D

Možda "vutra org" da od repa napišemo. To možda bude predugo...
Druga ideja je da isto ovaj logo koji je sad, samo da mu trbuh bude naslonjen na 3d vutra org logo i rep prolazi kroz neko slovo.

Ali volio bi kad bi ostala ova profinjena atmosfera. Jer meni je ovaj logo potencijal za svjetsku klasu :D, ali stvarno. Odiše ozbiljnošću, prirodom, elegancijom, a opet pokazuje o ćemu se radi i to na vrhunski način. Krila od vutra listova, top. Samo ga treba malo doraditi. Nažalost nisam potkovan u tom području... imam jednog frenda s kojim sam prije radio, ali otkako je dobio dijete, ćao bao. :D

Cijeli život obraćam pažnju na reklame i na proizvode. Uvijek curi u trgovinama govorim, koju su skupinu gađali i zašto koriste određene boje, oblike, itd... Čak imena i određena slova i slogovi. Kao neka imena glumaca. Nismo ni svjesni koliko to znači već kod prvog dojma. Slično muzičkim frazamo koje su zarazne :D. Skupinu koji bi mi gađali po meni je srednja dob i starije, ljude koji već imaju odgovornost i obaveze, a opet svoj intimni kutak za unutarnju rekreaciju. Zato logo treba ostat profinjen, ništa puno detalja da ne bude dječije.

slogan ako ćemo neki klišej ovako nabrzinu "udahni prirodu" , "lijeći se prirodom" , "dopusti prirodu", "Vutra, tvoj izbor" hehehe... može se dosta toga izmisliti ili neki drugi smjer.
 
Poslednja izmena:

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Poznanik Foruma
30.03.2011
965
4.025
163
Vjerujem da na forumu ima dovoljno talentovanih clanova da osmisle kvalitetan logo, jos pod THC inspiracijom ima cuda da se rade :D

Mozda da se pokrene tema sa predlozima, zadati rok, pa na glasanje, posto ce biti poprilicno kandidata :)
 

Papa Romeo

barba non facit philosophus
Poznanik Foruma
30.03.2011
965
4.025
163
Ako neki prijedlog zadovolji u svemu, onda dizajner nije potreban. Na osnovu predlozenog loga uradimo matricu u AutoCad-u ili nekom drugom programu i onda nam trebaju stamparije, vezionice isl.