Napusavanje ortaka

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
21.01.2006
32
1
0
www.kuliranje.net
recimo da imate jedno drustvo koje duva i jedno koje ne duva... da li bi ste napusili ono drustvo koje ne duva? ... ja sam napusio celo strao drustvo (one koji ne duvaju) oni ono ... prvi put duvali.. pa se pogubili... neznaju sta ih je snaslo...trnu im noge i ruke... lupaju gluposti... ja sam umro od smeha :))
 

DA GURU

Aktivan Član
20.01.2006
66
0
0
ne volim navlaèit ljude, jer sam imao ozbiljnih problema s tim i ne bih želio znati da sam nekome sjebao život iz zajebancije. Nemojte krivo shvatiti, ne mislim da je trava loša, ali može jako loše utjecati na ljude ukoliko se krivo ili prekomjerno primjenjuje. Tu prvenstveno mislim na posljedice kao što su razvijanje neodgovornosti, ljenosti, nezainteresiranosti za bilo šta osim pušenja itd. i nekad ljudi ne znaju izaæi na kraj s tim...

al razmišljao sam napušiti mamu i tatu...skuhat im èaj...:)
 

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.801
169
88
48
www.legalizacija.org
Kuler je napisao(la):
recimo da imate jedno drustvo koje duva i jedno koje ne duva... da li bi ste napusili ono drustvo koje ne duva? ... ja sam napusio celo strao drustvo (one koji ne duvaju) oni ono ... prvi put duvali.. pa se pogubili... neznaju sta ih je snaslo...trnu im noge i ruke... lupaju gluposti... ja sam umro od smeha :))

Pa verovatno je i tebi neko umro od smeha kad si vario prvih puta,zar ne?Vecini je bilo tako.
 

doors_of_perception

Aktivan Član
28.10.2005
1.095
51
0
37
Pitanje: hoæeš? neæeš? Ništa dalje od toga.

Slažem se s DA GURU-om...Èovjek je biæe navike i kad odgovornost i ne-rad jednom preðu u praksu teško se vraæa u normalu. S druge strane, postoji genetska predispozicija Interesa. Nije kriva droga, veæ ljudi. Jer Priroda je pružila Drogu kao Svrsishodnost...a ne u zloupotrebe i mis-upotrebe.
Inaèe, ovih dana roditelji su me obdarili nazivima diler, onaj tko navodi druge da se poènu drogirat i onaj tko traži da drugi preuzimaju krivnju za ono što ja "radim". Pošto mi nije svejedno primat ovakve epitete, koji se tièu mog odnosa s drugima, puno bi mi bilo gore kad bih ja bio makar onaj tko te natjero da popiš i èašu vode.

Ako æemo veæ banalizirat u primjerima.
 

domba

Aktivan Član
06.01.2006
353
10
0
danas sam lika koji se zakleo da nece pušiti travu navukao na travu :D

ahahaha
:D
inaèe sveæina koja je samnom mora kad tad zapaliti!
 

speedball

Aktivan Član
17.09.2005
142
4
0
www.spidbol.com
meni je nekako zadovoljstvo da prepricavam avanture nekome ko se nikada nije djirao kao ja.njemu s vremenom postaje jasno da to nije tako strasno kao babaroga i on se prikljucuje... :dj_zhurka:
 

Kool King T

Aktivan Član
08.05.2005
103
3
0
34
meni je bila najveæa moša što me lik pita ocu mu dati dim.lik je asmaticar i nikad u zivotu nebi povuka ni travu ni cigare ništa.ja sam puka od smiha kad sam to vidia.u mom društvu picke niko nebi kupia a kad imam onda os meni dat dim i tako sve u ***** a uglavnom to niko nebi pusia.
 

Tripco

Aktivan Član
23.11.2005
312
99
0
suptropia.4t.com
Kool King, pa jel' znaš onu od Peter-a Tosh-a "Bush Doctor", gde kaže "Only cure for Asthma"? Eh, da sam ja mome pokojnom dedi (koji je bolovao od astme) mogao da objasnim to...
A kad je moj æale provalio da ja duvam, sve hteo da to ispita nenako, pa onako izokola, i kad pložismo karte na sto, kaže on, ma daj mi malo te tvoje trave, umreæu a neæu znati šta je to. Ja se dobro razmislim, i zajebem to. Znam ga kakv je, navuko bi se (uz to je anti-alko, pa bi mu ovo super došlo). Idi, b'e, da navuèem roðenog æaleta.
 
12.07.2005
41
9
0
43
www.erowid.org
Ako vec idete neke ljude koji nisku duvali prije upoznavati s travom - nemojte to raditi povrsno.
Bitno je da oni upoznaju filozofiju koja se nalazi iza duvanja i da ne budu lame korisnici.
Vazno je da ih naucite kako trava djeluje i da ju ne zlorabe (napuse se i onda samo bulje u zid kao zombiji) vec da ju koriste u dobre svrhe.

Tako nikad ni vi ni oni necete imati problema.

Dakako, u slucaju da osoba koju zelite naduvati to ne zeli - odustanite.
Osporavanjem necije slobodne volje ne mozete siriti duh slobode.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Sativa Diva