Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Vujsprer

Hodajuća Marihuana
18.07.2018
178
929
93
37
Planet Earth
Ja sam se opskrbio WW fem kod I*** ali su nažalost ukinuli shipping za HR ali kažu da će možda uskoro ponovo otvoriti.
Naplata karticom iz kine. Diskretno i kvalitetno pakiranje. nigdje jedne riječi o tome ili NL.Swispost pečat...7-10dana (za sada 5/5 izašle)

Zadnji seedshop sto sam koristio je A** isto iz NL. Isti način plaćanja, ista vrsta pakiranja sa istim pečatom pošte. Dapače, još nisam
naručivao zrnca od njih već samo gnojiva ali sam dobio 5 Forest fruit autosa free. Kroz koji dan idu u pogon pa javim rezultat.

:respect:
 
18.05.2018
21
49
13
34
Pozdrav svima! Molim Vas za savet. Narucio sam semenke, platio karticom, poslato iz Engleske polovinom juna. Skriveno, stelth pakovanje sa trackingom. U Srbiju je stiglo za dan, dva i upućeno na carinu. Na carini stoji više od 5 nedelja. Pitam se, da li da se nadam isporuci, očekujem ministra policije na vratima, da kontaktiram seed banku ili šta drugo?
 

Zodra

Smells like weed spirit
07.05.2015
819
9.436
233
Ako ti paket stiže na novosadsku carinu može biti zahebano.Mogu ti uzeti i ne obavestiti te!Ja sam tako prošao pa od sad idem lično da kupim!
Ma neće ti niko dolaziti, ako nisi poznat plavcima i nešto te posebno ne traže!Samo nemoj ponovo naručivati na istu adresu sa istim imenom da ne bi upao na crnu listu na carini!
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
Ako ti paket stiže na novosadsku carinu može biti zahebano.
da, da, nazalost.

evo svezih vesti

U Pošti u Novom Sadu u nekoliko pošiljaka otkriveno je skoro 60 semenki kanabisa, saopštila je Uprava carine.
IZVOR: TANJUG SREDA, 8.08.2018. | 13:20

Pregledom pošiljke koja je pristigla 7. avgusta u jutarnjim satima iz Engleske, a u kojoj je bila prijavljena šminka, pronađena je tabakera za cigarete u kojoj se nalazila kesica sa 25 komada semenki kanabisa ''Fast Buds''.
U drugoj pošiljci, takođe iz Engleske, prijavljena je futrola za kreditne kartice, ali je u njoj bilo spakovano i 13 semenki istog narkotika marke ''Royal Queen''.
Takođe, u dve različite pošiljke iz Španije koje su deklarisane kao suveniri, carinici su pronašli ukupno osam semenki kanabisa upakovanih u originalne pakete na kojima piše ''Delicious seeds - Original Juan Herer'' i ''Royal Queen Seeds''.
Poslednja pošiljka u kojoj je pronađeno još osam semenki marihuane, pristigla je iz Holandije bez naznake šta je njen sadržaj, što je izazvalo dodatnu sumnju carinskih službenika, koji su u njoj pronašli dva paketa sa nazivom ''Femalseeds''.
 

grouchy

theGrumpy
16.08.2013
7.177
23.425
1.098
ne odstupas od teme, samo se ponavljas :)

Ako ti paket stiže na novosadsku carinu može biti zahebano.Mogu ti uzeti i ne obavestiti te!
moz da prodje al kako kolega kaze, ako je ns carina skoro pa veca verovatnoca da nece
U Pošti u Novom Sadu u nekoliko pošiljaka otkriveno je skoro 60 semenki kanabisa, saopštila je Uprava carine.

neko tamo treba da se cebuje kao u vojsci :D garant pola prijavi a pola preproda i sadi za seba idiot lopovski.
 

Minja3

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
13.10.2010
356
1.732
143
Gde su baneri seedsmana i ostalih ?

Da nisu neki novi propisi u pitanju ?

Kod nas ,kako se razvija situacija umesto da se legalizuje , oni će pooštriti zaštitu pacijenata pa će i ulje da stave na listu zabranjenih supstanci ..
Msm .. sve u cilju zaštite pacijenata jelte ...
 

djonideep

Aktivan Član
24.10.2016
119
861
93
I jas sam pesimist da ce u dogledno vreme imati neke pozitivne promene u vezi legalizovanja kanabis . Zakone su napravene da imaju korist samo odredene persone koje imaju moc i pare jos da se zarade od obicne ljude . A mi zbog nekoliko biljaka mozemo u aps.
I ako je trend u vise drzava u vezi dekriminilacije kanabisa, ipak nas mentalitet i odredene stereotipe tesko da ce se smeniti i iskoreniti u dogledno vreme.
Al jbg daj da sam u gresci. YTo tada zivi bili i videti ...:sun2:
:vozdra:
 

tryproton

Aktivan Član
24.05.2018
58
296
53
44
Da li neko ima iskustva sa GreenParrot online prodavnicom? Nasao sam dobre ponude, a uz to omogucavaju placanje bitkoinom uz popust i naravno salju "secret" varijiantu. Takodje poredio sam cene na greenparrot-u i seedsman-u i greenparrot daje bolju ponudu za neke spanske banke. Pretragom naseg foruma pomocu kljucne reci "greenparrot" nisam uspeo nista da pronadjem. Nov sam na forumu i ne znam da li je tematika dovoljno sveobuhvatna kako bih zapoceo temu, ali svakako podela iskustva je dobrodosla. :vutra::rasta: