Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Netkotamo

Not now...
11.06.2016
284
1.117
143
Ekipa, da li vam radi hempatia code? Probao sam par artikala i kombinacija sa jednim artiklom al puca mi grešku.
Kupon kod "VUTRA15" nije ispravan. Kod ne vrijedi, jer se ga može upotrijebiti samo za proizvode koji nisu u akciji ili je istekla.


EDIT: moras bit logiran da prihvati code
 
Poslednja izmena:

rKj420

2rep❤️
Poznanik Foruma
07.04.2013
1.375
6.806
258
Morocco
A valjda su malo popustili, jedno vreme su bas stisli sa tom carinom i engleze i spance i holandjane pa je bila lutrija kako je raspolozen carenik.Sve je to krenulo kad su pocelli da narucuju gotove proizvode sa dark weba...Mora malo da se rizikuje i gledaj da ti je cista adresa na koju narucujes, ako nesto zaglavi da se pravis lud(da ne sirim sad pricu zasto).Seedsman salje ponovo ako zaglavi na carini imas tamo opcije.Javi kako je proslo i nas zanima jel prosla ta represija :)
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Igorče

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
966
3.761
163
42
@Ludi Gonzales koliko sam upucen,citajucu vutru zadnje 2-3 gidine,najgore sto moze da se desi je da ti ih ne daju (menke). Seme kao takvo ne podleze zabrani,ali onaj drugi i treci deo , se naziva jos i proizvodnja,koja je zabranjena. Jos nisam cuo da je neko pao za menke. Mozda postanes bezbednosno interesantna osoba,pa mogu da te prate,ali ako si do sad cist tj nisi padao za vu,nemas brigu. E da, takodje sam ovde cuo da je pogresno uplatiti pracenje paketa ili posebnu dostavu,tako pre upadnes u oci.

Jel to znaci da skolski drug,koji se ozenio i zivi zadnjh 15 god. u Ljubljani,moze da kupi sta mu kazem,pa on moze da posalje busom npr???
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: Stanaccc
29.05.2019
81
59
18
Pa imao sam jedno lose iskustvo kao klinac, pa mi je zbog toga frka i zato se raspitujem! Predpostavljam da niko nije pao za menke, ali sledeci potez koji preduzimas sa njima je proizvodnja zato sam malo skeptican! Videcu da porucim na burazerovo ime, on je cist ka suza :D Hvala mnogo ljudi na odgovoru!
 

Netkotamo

Not now...
11.06.2016
284
1.117
143
Meni ga je samo jednom dao. Sad dal je istekao ili limitiran broj kupnji ebiga, nist ne pise, kad vec imamo banner da bar pise kak i sta realizirat. Mozes realizirat 10% za prvu kupnju na novom webu, pise negdje kod prijave.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Stanaccc

Koprivko

Aktivan Član
21.05.2019
176
295
63
78
Pisao sam im sad na chat, odgovorili su da im pošaljem na mail broj narudžbe i kod za popust pa će nešto srediti :banana_rasta:

Evo kolege da znate, pišite im na chat pa na mail pošaljete broj narudžbe i kod za popust i sredit će.. Ovako su mi odgovorili:
"Zdravo Vaša naruđba če biti danas poslana. Kod Vas će biti u roku tri radna dana. Ručno smo vam dodali popust VUTRA15 LP Hempatia" ::sex::
 

dedskin

Banned
Banovan
16.06.2019
326
549
93
36
JA sam se nesto informisao , prociato carinski zakon za srbiju ,
ima par bitnih stavki na koje treba pripaziti
Vrednost koja moze proci je 75e , ali to je od privatnog lica, ako je is shopa onda je max vrednost 50e , sve preko toga mora da se carini , sto znaci mora carinski postupak sto skoro garantuje otvaranje i proveru . Nekako mi se chini da vecina poshiljki koje su pale su pale zbog tog razloga , preslo vrednost od 50e
Vrednost postarine ulazi u vrednost paketa , tj u tih 50e , sto ostavlja prostora za menke u zavisnosti od postarine do 30-40e
Neki kazu da se za otvaranje mora zvati primalac , to nije istina , mogu da otvore i otvorice bez vas
Ako se uzima za komercijalne svrhe nista ne moze proci bez carine , to je za firme ,ali i fizicka lica spadaju pod firme ako chesto istovetne artikle uzimaju, ili uzimaju vise artikala koji ocigledno nisu za domacinstvo .Tj vece kolicine . A koje su to to oni odredjuju jer se zakonom ne moze bas sve obuhvatiti .
Dakle , male kolicine obavezno , secam e neko je narucivao 3 puta po 100e sve mu je palo , eto zasto .
Tako mi deluje
Takodje treba odredjena papirologija da se uradi skraceni carinski postupak , to pomaze .
U sustini posalju se informacije o paketu i najavi se paket i rezervise parcela , na taj nacin sve je uradjeno ceka se samo paket koji najverovatnije nece biti ni pogledan ako je ispod 50e, dakle sa postarinom.
To su neka moja saznanja iz citanja zakona , nisam strucnjak mozete sami procitati za jos informacija .