Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden
14.03.2021
22
88
13
Pozdrav vutrasi, prosle godine sam narucio od herbies seeds devet semenki. Posle mesec i po dana stigla je koverta sa carine u kojoj je pisalo da ne moze posiljke da prodje carinu, da se krsi sa drzavnim zakonom bla bla, e sad planiram opet da narucim pa me zanima da li na carini imaju neku "crnu listu" ljudi na cije posiljke treba obratiti paznju.
Vidim da je neko narucivao u postu u hr. imam i tu mogucnost ali mi nije bas najjasnije kako to funkcionise s' obzirom da nisam iz hr.
 
05.03.2021
39
53
18
38
Ne citiraj ako odgovaras na post iznad ! PROCITAJ PRAVILNIK
Isto mi se desilo. Iz BiH sam. Kad sam narucila novu narudžbu, trazlii su mi novu adresu i na drugo ima da narucim. Licno smatram da postoji "crna lista",i da ukoliko se neko ime ponavlja, da bi se moglo krenuti u neku akciju.
Meni je herbies poslao drugu,zamjensku narudbu,bez placanja.
 
Poslednja izmena od urednika:
  • Sviđa mi se
Reactions: Tref
14.03.2021
22
88
13
I druga posiljka je prosla carinu?
Kada sam narucio prvu posiljku ona se zagubila u transportu, kontaktirao sam herbies i oni su mi poslali drugu o njihovom trosku, ta nije prosla carinu. Vise ih nisam kontaktirao.
 
  • Haha
Reactions: RAOZA. and Bizzzo

RAOZA.

KEEP IT ORGANICS
Poznanik Foruma
12.02.2017
831
4.381
163
Thiaoouba Prophecy
@Tref povrat novca?

Naručiš preko hempatie u najbližu Hrvatsku poštu i označiš u adresi POST RESTANTE kad stigne u poštu imaš 30 dana gore da preuzmeš, plaćaš prilikom preuzimanja.
Na ovaj način sam od Hempatie naručivao i preuzimao iz BiH odem u Hrvatsku.


Također isto možeš se dogovoriti sa Herbiesom da ti preko DPD ili isto Poste restante da pošalju u najbližu Hrvatsku poštu i imaš popust 5% kod je VUTRA5.

Također i od Some stiže brzo i imaš 30% sniženje i gratis sjeme.
Stiglo prošle godine 5 pošiljki, ove godine očekujem još jednu i stiglo sve bez problem stealth odličan. Preko Western Uniona sam plaćao.
Za 9 dana mi je isto od Some stiglo Soma soil i Soma Tea bez problema.
Četvrta pošiljka ove godine za BiH uspješno došla od Soma's Sacred Seeds

Stealth odličan!!


Prva za 12 dana,
Druga je bila stikeri (dodatno sam tražio :)), jedino ovo je bilo otvoreno na carini, vjerovatno mislili da je novac) stiglo za 16 dana,
Treća za 7 dana i
Četvrta za 16 dana to jest danas :)

Naručeno 15 dobijeno 18 sjemenki
Thank you @Somaseeds ::listomahanje:::let:
Radujem se sledećnoj narudžbi :):thumb:
Pogledajte prilog 458691
 
Poslednja izmena:
  • Sviđa mi se
Reactions: Crazy Smoke
14.03.2021
22
88
13
Hvala na odgovoru, nisam ih kontaktirao uopšte tako da nisam ni tražio novac.
Naručiću preko hempatie u najbližu poštu u Hrvatskoj kao što si predložio, mislim da mi je to najbolje rešenje da dodjem do menkica.
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Crazy Smoke

RAOZA.

KEEP IT ORGANICS
Poznanik Foruma
12.02.2017
831
4.381
163
Thiaoouba Prophecy
Kod Hempatie imaš kod VUTRA15 i imaš 15% popust na sve sjemenke sem opreme (gnjoiva, box,itd)
Tako ako budeš želio i opremu neku naručiti jedna narudžba se pravi za sjeme jedna za opremu kako bi kod radio, a i da ne otvaraš paket sa opremom, samo otvoriš pošiljku od sjemena i zaštekaš negdje ;)
 
  • Sviđa mi se
Reactions: DjedMraz and Tref
02.05.2022
48
237
33
34
E kad su iz hempatije poslali krivu stvar pa mi se čovik pravda i citiram: "božićno raspoloženje".
Sva srića pa priko puta nije bila bombasada gavioli (tko zna zna).
 
  • Sviđa mi se
Reactions: Peroooooo
02.04.2013
2
9
3
Ja sam pokušao skoro sve sajtove i skoro niti jedan ne omogućava plaćanje karticom jer sam iz BiH (Non EU country). Herbies već neko vrijeme ima tehničkih problema sa karticama pa oni njihovi agenti forsiraju uplatu preko bankovnog i btc. Već sam sastavljao par narudžbi i išao u par banaka gdje imam tekući račun da odradim bank transfer i naravno nije moguće jer imam samo tekući račun a treba devizni a neće da mi otvore devizni bez nekog "razloga" tipa; moram imati redovne prilive iz inostranstva. :fuck: Kažu da takve uplate vršim Westernom jer je mnogo jednostavnije a skoro svi sajtovi mi naglašavaju da neće primati uplate Westernom.
@Brrrrrr Sastavio sam narudžbu na Seedsman, na email mi pisali da šalju za BiH stealth i sve to, na checkout kartično plaćanje samo Master Card, VISA ne može i tu moje iskustvo sa Seedsman završi.
Jedina opcija mi je uplata Westernom. Kako vidim samo SomaSeeds dozvoljava uplatu Westernom pa sam tamo već pripremio narudžbu.
@Bizzzo Pošto vidim da pomažeš vezano za narudžbe kod Some, ako možeš da mi pomogneš... da li bi bilo pametnije da naručim i neki čaj (ili knjigu) od njih da ne ide preko granice samo koverta ili je i samo koverta sigurna? Također bih te pitao nešto za njihove strainove jer nemaju one koja sam planirao (Frisian Dew i Hollands Hope), sadim u šumi u planini, sunce jako udara od izlaska do zalaska a okolna stabla štite od vjetra međutim budu i jake kiše i magle, svježe i vlažne noći posebice od sredine septembra pa se bojim buđi. Kod some sam pripremio Somari i Lavender 1 jer u opisu navode da se dobro nose sa buđi a opet ako misliš da imaju neke bolje za ovake uslove dobro bi mi došao savjet (Edit: Da je uglavnom Indica). Nadam se da je ovaj Somari foto a ne auto pošto nije navedeno na Soma (ili jeste indirektno a ja ne kontam).
Unaprijed se ispričavam ako sam prekršio neko pravilo i što sam ovako naširoko pisao, mislio sam odradit ove narudžbe bez da ovdje zapitkujem ali eto ispade ovako...
 

Zlatnik

Aktivan Član
30.06.2022
194
1.941
143
Ja ovo moram da podelim sa vama
Naruceno od some, 10 amnesie i 10 somanga dobio po 13. Moia koverta sa novac je juce stigla na carini u NL a meni ie danas stigo paket sa menkama. Covek poslao odma posle narucivanja.. i ako je bio uskrs i drzavni praznici u Srbiji paket stigao za 14 dana
Stealth odradjen da sam ih i ja jedva naso, za malo da posaljem mejl da ih nisu zaboravili ... Ty @Somaseeds
Ladno covek da uci sve ostale kako se pravilno radi stealth..
 
Poslednja izmena: