nasli ste- izgubili

Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow

SLO-Era

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
24.10.2004
1.813
583
138
51
Nazalost kostantno pogubim ili bacim vuju...
E sinoc mi vrhovni roditelj pokloni osmeh na licu.Nisam ponjeo vuju sinoc u grad,nesto se setao sa devojkom i rekoh-da mi je za joint,.. bla bla...
nakon par minuta na podu dve zip kesice za vuju :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D
 

gens

Aktivan Član
20.07.2006
426
28
18
Eh baš lijepo :)

Ali kad smo kod gubljenja... idem ja tako po 50g napljugan ko pas. Preuzmem ja tu vreèicu i opere me neka paranoja i strpam ju pod majicu... krenem nazad i putem skužim kako nemam benzina. Odem do benzinske, natoèim auto... dolazim na parking pred zgradu i :shock: kakav kreten, totalno sam zaboravio da sam to strpao pod majicu i ode 50ica :bravo:
 
10.08.2006
23
2
0
Bijese to vrijeme velike sushe,frend me zove kod sebe da ima za pet pljugi i da se nacrtam kod njega.Smotamo mi jedan veci i odemo se prosetati,Sjednemo,popusimo ga i nama lijepo.Kada frend odjenom dobije ispiraciju za izvodjenjem parkoura(o cemu nema pojma,a i nema fizicke predispozicije).Dakle,proba skociti na kontejner pri cemu se slozi ko daska na pod i odustane.Nakon pola sata odlucimo spaliti jos jedan ali ustanovimo da mu je tjekom akrobacija ispala vrecka iz cipele. :cry: Nikada mu necu to prestati nabijati na nos :twisted:

Sada se ima,pa smo opet svi sretni.
 

Vanzemaljac

Aktivan Član
02.01.2006
387
61
0
desilo se danas:Sakriveno-Zaboravljeno-Naðeno :D


Ne tako davno desile mi se male komplikacije pri nabavki sjemena.Tada sam posjeko biljku u pola cvjetanja,razmontirao box,te sakrio sve dokaze mojih aktivnosti.Tako da sam sakrio i jedan magazin o vutri sa dosta korisnih informacija o svemu vezanom za nju.Na sreæu sve je prošlo u redu.


Danas se ubacio u neku negativu,financijski sam puko,nervoza,vani vreme odvratno,gledam biljke èini mi se slabo napreduju,ništa pošteno nisam duvo danima,baš sam bio sjeban.
I krenem ja da tražim onaj magazin o vutri da se malo informišem,pasem oèi i odmorim živce.U onoj frci sam zaboravio gdje sam ga sakrio a gajba mi je mala ali puna džidža midža.
Rovarim po policama,kutijama i šta naðem, :gold_maryjane: :banana_skakutje:
Jedna grana sa dva vrha od one u pola cvata posjeèene biljke.Granu sam takoðe svojevremeno sakrio i potpuno zaboravio na nju.Ostatak te biljke sam odavno popušio a radila je solidno.

Ova dva pronaðena vrhiæa su me baš fino opustila i uljepšala mi dan. :hippy:

Magazin još nisam pronašao i trenutno mi nije više tolko bitno.Poslje æu 8)