Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Navodnjavanje kap po kap - outdoor
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="grgur" data-source="post: 111037" data-attributes="member: 10650"><p>Nisam našao na stranicama pa molim je li netko koristio kap po kap navodnjavanje za vanjski uzgoj?</p><p></p><p>Imam biodinamički vrt sa različitim biljem i ove godine bih dodao još neke biljke pa me zanima regulacija zalijevanja kod canabisa (regulator ima mogućnost zalijevanja svakih 24, 36 ili 72 sata).</p><p></p><p>Može li sativa preživjeti ljetnu sušu sa 20 minuta zalijevanja svakih 72 sata?</p><p></p><p></p><p></p><p>Imam još jedno pitanje oko izbora sorte.</p><p></p><p>U vrtu uzgajam pardajz, krastavce i drugo sitno povrće.</p><p></p><p>Vutru bih posadio u red gdje mi raste grah i kukuruz pa bih trebao preporuku za izbor sorte koja će visinom i bujnošću najbolje se uklopiti među susjednim kukuruzom i mahunama?</p><p></p><p></p><p>Tnx in advance.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="grgur, post: 111037, member: 10650"] Nisam našao na stranicama pa molim je li netko koristio kap po kap navodnjavanje za vanjski uzgoj? Imam biodinamički vrt sa različitim biljem i ove godine bih dodao još neke biljke pa me zanima regulacija zalijevanja kod canabisa (regulator ima mogućnost zalijevanja svakih 24, 36 ili 72 sata). Može li sativa preživjeti ljetnu sušu sa 20 minuta zalijevanja svakih 72 sata? Imam još jedno pitanje oko izbora sorte. U vrtu uzgajam pardajz, krastavce i drugo sitno povrće. Vutru bih posadio u red gdje mi raste grah i kukuruz pa bih trebao preporuku za izbor sorte koja će visinom i bujnošću najbolje se uklopiti među susjednim kukuruzom i mahunama? Tnx in advance. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Vanjsko Uzgajanje
Navodnjavanje kap po kap - outdoor
Bottom