Ne volim sport gledati, ali UF moze!

Hesi Hempatia Seedstockers Organics Nutrients

Vutragenjo

not fuckin' admin
Administrator
23.10.2004
5.354
8.339
298
Čikago, USA
www.vutra.org
Sport bas ne volim da gledam. Svi mi prijatelji stalno seru te kako to da necu da gledam Real Madrid i Arsenal auuuuuuuuuu....ma dosadno mi je gledat kako trce po livadi i ganjaju neku loptu. Inace sportove obozavam da igram...neke manje neke vise ali volim da sam aktivan.


Ali za mene jedan jedini sport nad sportovima je ultimate fighting. Takav adrenalin i takva voznja ne postoji ni u jednom sportu. Gledam zaljepljen od pocetka do kraja. I najdosadniji djelovi su zanimljiviji od samog gola u fudbalu (naravno opet samo djelim svoje misljenje) Eo mali isjecak majstora Silve:

[youtube]5B27SjA3p7w[/youtube]



ili ovaj koji ste vecina najvjerovatnije gledali:


[YOUTUBE]wNMgevrH8EI[/YOUTUBE]
 

Ledo

Aktivan Član
12.11.2006
219
3
0
33
Djelim takvo misljenje, sportom se bavim cijeli zivot... Al ga na TV-u gledat nemogu nikako jer me uopce nezanima kako ce neki tamo,negdje tamo klub igrati...
S izuzetkom Svjetskih prvenstava, Igranja Hrvatske reprezentacije u bilo kojem sportu...
Nikakve lige prvaka, kupovi destabiliziranih gradova i sl.
 
09.04.2008
15
0
0
30
Hmmm ni meni nije jasno kako ne gledas Real Madrid i Arsenal heh...a volim gledati tenis,nogomet,rukomet-ako je ko zanimljiv u pitanju,skijanje...hmmm kosarku ne mogu NIKAKO...a uf moze proci,al nista posebno...zanimljivije mi bocanje na ledu :)
 

Casper

Aktivan Član
14.01.2008
233
16
0
33
ja najviše volim gledat extremne sportove te zatim UF...ostali sportovi su mi malo manje interesantni pa ih bas ni ne gledam na tv-u iako volim svaki sport igrat. slazem se da je genjom da je stvarno UF sport pun adrenalina, jednostavno nikad nije dosadan te nemogu shvatit kako to nekom nije zanimljivo :D...isto tako za ekstremne sportove...ne kuzim kako neko moze ostat ravnodusan kad vidi tipa kako preskače 40 stepenica sa npr. skejtom
cro cop je kralj
 

balcan_smoke

Vutra Veteran
01.03.2006
1.836
486
108
trenirao od vaterpola do aikida
čak bio i malo profi
ali danas ništa ne pratim
ni trčanje za loptom da bi se provukla između tri šipke i zemlje
ni plivanje iz istih pobuda

a ova tuča po`mozgu mi nikada smisla nije imala
ne osuđujem samo ne kapiram

jedan taj udarac njihov bi mogao da usmrti 90%ljudi na forumu
ovih 10 posto su mutni lerdiji što bildaju :smoke18:
 

bogdan42

Banned
Banovan
17.12.2008
40
0
0
32
ja mnogo volim da gledam snuker to me tako opusta ko da sam se puko nekom kvalitetnom hedovinom!!inace ko ne zna sta je snuker ti je igrda slicna bilijaru a nema nikake veze sa bilijarom moze da se gleda na eurosport-u i igrac broj jedan je rony o' slivan legenda ovog sporta!!
 

Red Weed

Aktivan Član
12.04.2008
138
7
0
33
Ja samo F1 i pratim i ova ce sezona biti zakon... Jebo ostale sportove...

Pogotovo ove UF i takve gluposti... Nista dobro iz toga ne izlazi samo nasilje...
 

Kurblaj Kan

Aktivan Član
15.12.2006
1.796
72
73
nema nikakve štete od kontroliranog i dogovorenog nasilja.

Bah sport mislim da ni jedan ne volim gledat, formule to mi je ubitačno i nimalo ne razumijem samo se u krug voze po nekoj stazi milion krugova nekad neko sleti i ništ bah ne kontam.

Ali eto ove borilačke znam pogledat kad se zalomi interesantno je to
 

extranoize

Aktivan Član
04.01.2008
255
22
0
32
Ledo je napisao(la):
Al ga na TV-u gledat nemogu nikako jer me uopce nezanima kako ce neki tamo,negdje tamo klub igrati...
S izuzetkom Svjetskih prvenstava, Igranja Hrvatske reprezentacije u bilo kojem sportu...
to mi nije jasno. zašto ljudi osjećaju takvu vezanost za nacionalnu reprezentaciju?
ja bih sad trebao trošit svoje živce na 11 tipova koji ganjaju loptu samo zato što su oni rođeni na istom geografskom području kao ja?
ili jer govore istim jezikom? šta nije geslo sporta "neka pobijedi bolji"? a ne "neka pobijedi moj"?
pravi ljubitelj sporta je neutralan, on gleda zbog IGRE a ne rezultata.
 

HazeSeeker

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
06.09.2008
2.237
1.542
188
Amsterdam-Barcelona-Prague
www.vutra.org
neznam dali ste upoznati sa covjekom koji se zove kimbo slice
manijak !!!
ufc i uf su kurton .. lik je poceo nakon ringa sve to radit i na ulici sa svakim ko misli da moze...
[youtube]GOpXdexXprQ[/youtube]
[youtube]Ral24SxZjZk[/youtube]
evo i u ringu malo....
[youtube]x6J4Ikhs5iA[/youtube]
ali je omatorio pa na krajju dobio po peechki

a nije lose ni ovo
[youtube]2HRR6mbwM6Y[/youtube]
Organizirane ulicne borbe ...
REal FIGHT club....
[youtube]SozbK2rms-M[/youtube]
evo malo unbelivbbbblllll ko-a
OVAJ ZADNJO VIDEO NEMOJTE GLEDAT AKO STE EXTREMNI PROTIVNIK NASILJA !!!!
 

oldbulllee

Aktivan Član
21.11.2008
93
0
0
40
ste gledli fedora emilianenka nekad?
u pride-u uglavnom. najzajebaniji lik, strasna tehnika i jak kao BRDO!!!!!, al ono veliko brdo.
pogledajte na tube fedor vs randleman.
 
09.02.2009
15
0
0
44
kimbo slice? ...loš street fighter, a nije dobio batina zbog starosti več je dobio batina od školovanog/utreniranog borca. onaj predzadnji osim što je napumpan samo mlatara bezveze po zraku i nema nikakvu tehniku...uostalom tko prati UF zna da je najjače oružje protiv superiornih boksača ih dobro poseči sa midle i low kickom po nogama....izgleda pederski, ali mnogi superiorniji u boksačkim tehnikama su spušili na ovaj način
 

Fukmondo

Varemengo
Banovan
Poznanik Foruma
27.10.2006
763
479
113
F1.rules:bis:

nova pravila,slick gume ma kus bolje,malo aerodinamike:vb_whip:

eto jos par sati i pocinje cirkus,to su jajare..:))
 

3ananasa2

Aktivan Član
05.06.2007
213
8
0
35
ma da dobro kaže daddy kimbo mi nije fora , ono zna udarit al nije on nikakv borac ,a i inače volim lakše borce a ne ove grdosije , brzo se umore i nisu tolko pokretljivi , osim fedora on je pravi borac i minotaur jer to su ljudi koji nikad nisu nokautirani i zato ih i najviše cjenim.
ako više volite jiu jitsu i borbe na podu pogledajte mauricia shoguna , stvarno ima jebenih borbi i onaj njegov slice/stomp sa nogom kad je protivnik na podu a on na nogama je prebrutalan :D dobro se vidi u borbi sa aronom

http://www.youtube.com/watch?v=NiTR13hB1kg ,
http://www.youtube.com/watch?v=k76-_P03wAs&feature=related

po meni najbolji borac srednje kategorije koji ima solidne udaračke tehnike i ground&pound ali glavno oružje mu je brazilska jiu jitsa

ova poluga na nozi randlemana je prebrutalna :D svako ko se imalo razumije u jitsu i voli ju gledat ovo mu je must see :D

a šta kažete na ovog našeg gorana reljića u ufc-u , čini mi se dobar , ima potencijala i mogo bi nasljedit filipovića ?
ovo je sve što sam iskopo od njega :crash: http://www.youtube.com/watch?v=PtLwZnJmun4&feature=related , http://www.index.hr/sport/clanak/je...ex-najavljuje-svoj-povratak-u-ufc/426844.aspx