Necu u Vojnike

Hempatia Soma Herbies Headshop iGrow

Ledo

Aktivan Član
12.11.2006
219
3
0
35
Ovo je istinito pismo koje je napisao jedan regrut da bi se oslobodio sluzenja vojnog roka u Italiji:
"Postovani gospodine ministre odbrane!
Dozvolite mi da Vam iznesem neke cinjenice, koje ce Vam mnogo stosta objasniti u resavanju mog slucaja. Trenutno cekam poziv za odsluzenje vojnog roka u italijanskoj vojsci.
Imam 24 godine i ozenjen sam 44-godisnjom udovicom, koja ima 25-godisnju cerku. Tu cerku je ozenio moj otac. Tako je otac postao moj zet, jer je ozenjen cerkom moje zene. Istovremeno je cerka moje zene postala moja maceha.
U januaru smo moja zena i ja dobili sina, postao sam otac. To dete je brat zene moga oca, dakle surak moga oca. Ali istovremeno je i moj ujak, jer je brat moje macehe, to jest moj sin je istovremeno i moj ujak.
Dva meseca kasnije je i zena moga oca dobila sina, koji je moj brat, posto je sin moga oca, ali pak takodje i moj unuk, posto je sin zenine cerke. Dakle, ja sam brat moga unuka i posto je muz majke neke osobe istovremeno njen otac, iz toga sledi da sam otac cerke moje zene, to jest i brat njenoga sina. Dakle, ja sam svoj sopstveni deda!
Ovim obrazlozenjem, postovani gospodine ministre, Vas molim da me oslobodite vojne obaveze, posto po zakonu, otac, sin i unuk ne mogu istovremeno da sluze vojni rok.
Molim za razumevanje i povoljno resenje mog slucaja!"
(U aktima ovog mladica je pisalo: Osoba je razresena vojne obaveze zbog psihickih poremecaja i mentalne nestabilnosti, koji su poslijedica nesredjenih obiteljskih odnosa!)
 

Rade

Aktivan Član
10.11.2006
445
549
93
Cu sam je i ja ranije ovo ti je jednao od onih prici koje svi kazu e ovo se desilo kod mene u kraju i td........