Neka je hvaljen joint u vasim rukama!

  • Začetnik teme San Pedro de Peyote
  • Datum pokretanja
Hempatia Soma iGrow Hemps garden

GreenMan

Grizem beton,zvacem armaturu
Vutra Veteran
24.10.2004
1.801
169
88
49
www.legalizacija.org
Ooooo ziv nam bio...Pa nema te sto godina.

Za bele listove prvi put cujem.Listovi mogu da pobele mestimicno od kristala,a da oni budu beli sicto sumnjam.Za smejanje i udarce po glavi Sativa ti treba. ;)
 

Mak

25.01.2007
13
0
0
36
Mene zanima dali postoji izvesna vrsta za spoljasnje, iskljucivo spoljasnje uzgajanje, kojoj su listovi bijeli?


cuo sam i ja za to. pricao mi jedan drug da je pusio kako kaze >sjedu travu>

To nasi seljaci inace zovu skank
 

Inq

Vutra Veteran
12.08.2006
996
137
0
Ljudi sve vrste racunajuci i hybride i domacice imaju zelene listove.

Cannabis Indica ima tamno zelene ponekad skoro ljubicasti po krajevima.

Canabis Sativa ima svetlo zelene listove.

Belo listovi ne postoje! Ponekada napadaju beli kristali po listovima i na slici izgledaju beli ali oni su i dalje zeleni odozdo.

cuo sam i ja za to. pricao mi jedan drug da je pusio kako kaze >sjedu travu>

Ko zna sta je pusio... mozda su lose suseni ili prskani necim listovi. A ne verujem da je bilo dobro jer se ne puse listovi vec hedovi...

Sativa je vrsta, naziv? Zar se sve ne zovu Canabis Sativa?

Sve su Cannabis, a imas: Indicu, Sativu, Ruderalis.
 
S

San Pedro de Peyote

Guest
Moj pobratim očekuje uskoro da mu kažem da sam naručio, ali ja ne znam sto da naručm, stoga, možete li mi doslovce nazvati te vrste ) smejuljice, i slicne = da ja to prosledim pod nazivima, jer ...mogu ja otići na par holanskih sajtova ali šta mi to vredi kad je meni svaka od njih tamo, SIMPA!

Zato PLEASE HELP FOR MY FRIEND!
 

Rade

Aktivan Član
10.11.2006
445
549
93
Probaj da nabavis Early misty ili Early Bud.
Ja mislim da su te dve vrste veoma otporne i dobre za nase uslove.
Vrlo su lake za uzgoj.
 

Tripco

Aktivan Član
23.11.2005
312
99
0
suptropia.4t.com
San Pedro, stvarno lepo iznenađenje što si se vratio.
Skroz bele listove vu može da ima ako je tretirana nekim hemikalijama. Postoje neka sredstva koja uništavaju hlorofil i dodaju se prilikom sušenja, ali od toga listovi više dobiju, onako, neku bledosivu boju.
Mada, mogu biti i neke druge stvari. Ja sam pre nekih 9 godina pušio Northern Lights donešen iz Austrije koji je bio prskan morfijumom i cvetovi su bili više nego bledi. Sad, možda je tu bilo i neki anti-hlorofil, ne znam.
Kako reče G/man, svaka vu koja prospe trihome iz cvetova na listove može da bude beličasta i to se najčešće povezuje sa "belim" sortama, npr. White/Black Widow, White Rhino, White Shark itd., ali to može svaka sorta koja ima jaku produkciju smole sa visokim procentom THC-a i koja se ne ostavi suviše dugo da sazreva (onda smola postaje tamnija).
Za izbor outdoor sativa sorte za ova područja ja svakom uz prve ruke mogu da preporučim Durban Poison i to prvenstveno od Dutch Passion, a takođe i od African Seeds. Rano stiže (septembar), razgovorljiva je, energetična, ali nećeš imati mnogo tripova od nje. Swazi od Nirvane spada u istu kategoriju. Nešto tripoznija varijante i koja spadaju u low budget su Kalichakra i Satori od Mandala Seeds. Nisu čiste sative i imaju solidan body stone, ali takođe imaju dobar head high sa dosta tripujućim efektom. Malo kasnije stižu, tokom oktobra.
Ali, ako želiš stvarno jako tripujuću sortu, možeš da uradiš indoor grow za vegetacionu fazu (naravno, ako si u mogućnosti) i da počneš s tim već sad, a da negde početkom ili, najkasnije sredinom maja izbaciš biljke napolje da bi uhvatio najviše UVB zraka (tip ultravioletnih zraka koji prave tripozne vu) koje bi završile cvetanje negde krajem jula ili do sredine avgusta. Na taj način bi mogao da odradiš Kali Mist od Sensi Seeds, Neviles Haze od Spice Brothers ili neku drugu čistu sativu.